Jdi na obsah Jdi na menu
 

8.4.2014 - zpevnění přední nožky

8. 4. 2014

Shaggy dnes obsolvoval snad už poslední úpravu podvozku. Zadní nožka už je úplně funkční, stehy pryč a chlupy už dorůstají. Přední noha, kterou Shaggy hodně zatěžoval, když ho bolela zraněná zadní noha, potřebovala ještě více zpevnit.

Veterinární ordinace se stává jeho druhým domovem a vždy se tam těší a vyběhne schody jako vítr. Domů se potom také těší, je to prostě pes těšící a vrtící ocasem.

Teď už jen vydržet alespoň měsíc trochu ho brzdit. Hodně by nám pomohl zájemce o jeho adopci, který by se mohl jeho rekonvalescenci plně věnovat. Já jsem celý den v práci a Shaggy lítá na zahradě se smečkou. Když ho chci zavřít, skáče na kliku a to je nebezpečné, přivázat ho nikde také nejde, zabírá pak nohama jako tažný kůň a to by sešroubované kosti nemusely vydržet. Do práce ho vzít nemůžu, to jsem zkoušela, hlídá a lítá při každém otevření dveří. Nic bych neudělala a někdo ten náš domácí tobogán živit musí.

Tak prosím někoho, kdo by mohl Shaggyho mít rád, ozvěte se. S výchovou ráda pomůžu. Mám udělaná videa, ale musím najít někoho, kdo mi je pomůže dát na web. Jsem v tomhle trochu retardovaná.

Tak nám držte palce a vězte, že peníze na již proběhlé operace jsme již od vás dostali a moc za ně děkujeme, ale budeme určitě potřebovat další.

Plánuju udělat setkání se Shaggym, takovou malou děkovačku. Až se zahojí, dostaně Shaggy velkou mašli, flašku a bombošku a půjde poděkovat panu doktorovi Luňákovi za trpělivost. Protože co tenhle pes dokázal znovu zlomit....

Končím a jdu se na Shaggyho podívat. Teď spí unavený po narkóze. Je mu trochu zima a pořád se odkrývá, tak ho zase přikreju a dám mu pusinku na dobrou noc.