Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje panenky

27. 12. 2011

Já se nechci chlubit ale mám hodně panenek:Tarane,Arielka z anglie ,a kamoška ma jinači arielku trochu jina v obličeji ale je taky hezka,Draculauru,plno princezen dum pro panenky...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to snad není možné....

(Monsterka, 18. 12. 2012 21:58)

Ten kdo tu píše takové komenty,je opravdu ubohý...ty slova..děs běs,takhle tady ničit hezkej blog,měly by jste se nad sebou holky zamyslet,protože za tenhle váš slovník by se nemusel stydět ani dlaždič:(..myslím že tento blog byl vytvořen na to,aby se zde psalo o panenkách,aby se zde publikovaly nové příspěvky z různých článků o těchto panenkách atd. a ne aby tu psaly nějaké sprostoty..STYĎTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamysli se nad sebou...

(Duhovka, 13. 11. 2012 20:11)

Ahoj, zamysli se prosim nad sebou co mi píšeš na blog, protože zastávat cizí holku, která je kopíka, to je teprv ubohost. Je to podlejzání. A já nepíšu sprostě, byl to pouze můj názor a že na mě budeš takhle trapně bonzovat, budeš si připadat zajímavá, tak mě to nezajímá, jsi trapná a tvoje komentáře na tomhle webu taky neni žádnej zázrak, je to spíš hnus a tohle se mnou nesrovnávej. Fakt nepíšu komentáře typu ''ty píčo, di do prdele''. Na takový úrovni zas nejsem. Krot' se typuju tě na 10ti nebo 11cti letou, jak těžký období. A příště se nauč psát, ani bych se nedivila, kdybys měla 5 z češtiny. Sbohem, někdo ti to říct musel.

čau

(Kamila Mališová, 26. 1. 2012 8:50)

Čau zase mluvíš o mojí panence ariel že jak naschval a vidím že nejsem tvoje nej kamoška tak sbohem :(

Re: čau

(lucinka horčičáková♥, 6. 2. 2012 19:21)

kamčo jsi pěkná piča tady píšeš nějake zbohem jo a ve škole mi dej laskavě pokoj ty bečko tlustá

Re: Re: čau

(Piča nebo tlustoška, 6. 2. 2012 19:33)

Drž hubu ty nasraná cikanko si myslíš že si krásná a přitom zi obluda z jezera pičo jedna zajebana