Jdi na obsah Jdi na menu

Řiše

29. 12. 2011

Říše Shinsoo

Říše Shinsoo se nachází v jižní části kontinentu. Její infrastruktura žije především obchodními styky.

Po zániku císařství pod vedením Yoon-Yoinga vedly obchody říše Shinsoo s východem rychle k jejímu dnešnímu rozkvětu. Avšak se západem žijí její obyvatelé v neustálých rozbrojích a pozemní obchodní cesta je přerušena. Obchodníci se vyzbrojují, protože si jsou vědomi ohrožení jejich obživy, které čiší z kamene Metin.

Jejích cílem je odolat útokům ze západu, znovu zprovoznit pozemní obchodní cestu a sjednotit celou říši pod svojí nadvládou. 

shinsoo

 

 

 

 

 

Říše Chunjo

Říše Chunjo se rozprostírá po celém západu kontinentu. Vyznačuje se teokratickou strukturou a je vedena spirituálními vůdci.

Založil ji Yoon-Young, bratranec bývalého císaře. Yoonova žena, která oplývá enormními magickými schopnostmi, ho odjakživa podporovala v tom, aby čelil celému rozsahu ohrožení kameny Metin. Yoon-Young opakovaně doporučoval různá protiopatření, ale všichni jej ignorovali. Proto navedl svou družinu k povstání proti dřívějšímu císařství, které tenkrát bylo ještě jednotné. Po jeho rozpadu se Chunjo ještě pořád nachází v otevřeném konfliktu s východem a v neustálých rozbrojích s jihem.

Obyvatelé usilují o ovládnutí celého kontinentu, aby konečně mohli učinit přítrž zhoubnému vlivu kamenů Metin, který neustále roste.

chunjo

 

 

 

 

 

Říše Jinno

Říše Jinno se rozprostírá ve východních oblastech kontinentu. Tato říše je založena na vojenské síle, která má kořeny v agresivní a bojechtivé povaze jejího obyvatelstva.

Říši vládne Ee-Ryoong, syn posledního císaře. Cítí se povolán, aby za své vlády a s podporou armády, kterou má k dispozici, obnovil staré císařství.

Obavy z významu a vlivu kamenů Metin jsou oficiálně ignorovány. Potají ale Ee-Ryoong hledá cestu, jak vojensky využít ničivou sílu kamenů.

jinno

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář