Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kostel sv. Vavřince , vyzvedávání ostatků ....zvon

Když se neví co s penězi a volným časem ... Když se snaží někdo vyrobit senzaci ....Jak upozornit na město , které je odpudivé , nezajímavé ? 

Sejde se několik "nadšenců" a velkých badatelů "světového věhlasu" , kteří např. vyjmou ostatky někoho o kom se domnívají , že je tím kým je a převezou tyto ostatky na urgentní příjem Sokolovské nemocnice , kde bude provedeno  RTG vyšetření ... Vyšetřením bude zjištěno velké houno ...celá tato taškařice bude stát nemalé finanční prostředky , které uhradí naši badatelé , nadšenci ..

Město je k smíchu a vypadá to jako kdyby tuto akci řídilo senzacechtivé , psychicky vyšinuté individuum . Jisté je to , že lidská hloupost je neomezená . Na druhou stranu je pravda , že nebýt těchto a podobně smýšlejících lidí tak by v minulosti zřejmě nevznikly povídky a pohádky vyzdvihující , až do nebes lidskou hloupost , která může být opravdu nekonečná .

Je to akce křesťanů a nedopouštěli se právě křesťanské církve v minulosti těch největších zvěrstev ? Spíš to vypadá , že se někdo prostě z nudy snaží "vyrobit " senzaci , která by nějak upozornila na naše zatuchlé a nezajímavé Město , ze kterého schopní lidé prchají pryč .

Když si člověk podrobně prostuduje o koho či co se vlastně jedná tak neví jestli se smát či plakat , ale cvokům se nemá odporovat . Jděte jim říct , že je to hloupost a oni vás budou přesvědčovat , že ostatky musí být vytaženy ven ze země (znesvěceny) a podrobeny znovu a znovu a znovu ....... novému zkoumání ...tyto ostatky musí být ihned prozkoumány .. je to něco jako utkvělá představa , která se zhmotnila ...

 

 

Jediné co může tyto badatelské nadšence vyléčit z této badatelské mánie je opravdová práce !!! Některé firmy poptávají pracovníky na výkopové práce , hledají dělníky a právě tam by našli uplatnění naši nadšenci , badatelé ......

Sbírka na zvon .... nepochopitelné ! Proč si zvon nefinancuje církev sama a lidé musí pořádat sbírku ?