Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lyžáky

                                        VESELÝ PANÁČEK

 

                        LYŽAŘSKÝ VÝCVIK

 Naše školička  pořádá zimní, lyžařské dvoudenní a třídenní výlety, kde se děti budou učit lyžovat. Na výlet nás budou doprovázet všichni pomocníci školičky....Míša, Tomáš, Klára,......Výuka probíhá individuálně ( maximálně ve dvou ), s ostatními  dětmi si budeme hrát na sněhu. Lyžařskou výbavu má školka vlastní a děti tak  nepotřebují vlastní lyže a vybavení. První výlet se bude konat během února. Účast dětí není povinná - je na zvážení rodičů, jestli své dítě na hory s námi pošlou. Cena výletu se bude pohybovat od 3000- Kč do 4500,- Kč na tři až čtyři dny. Cena zahrnuje : ubytování, strava ( 5 krát denně ) +  pitný režim, doprava, vleky, lyžařská výbava, výuka lyžování instruktorem.

POKUSÍME SE BĚHEM ROKU 2024 OPĚT ZAČÍT S DĚTMI LYŽOVAT.

Před odjezdem odevzdat obálku se jménem  - do ní kartu pojišťovny - stačí ofocená, vypsané užívané léky a jak užívat, telefonní číslo, email a případné zvláštní potřeby dětí, podepsanou bezinfekčnost a souhlas s výletem ( formulář dostanete před odjezdem ve školce), případné léky přibalit do hygienických potřeb nebo podepsané odevzdat Míše nebo Ivě

 

Případné dotazy odpoví  Ivana ve školce.

Pokud to někomu  opravdu nepůjde ( jedná se o první turnus) a bude to pro něj spíše stres, zvolíme pro něj spíše procházkový režim. To platí hlavně u malých dětí,  převážně   se podařilo skoro u všech dětí naučit alespoň základy.

 

 

                                           

 

 

 

 

Rubriky

Příspěvky

Co potřebujete vědět o letní školičce?

24. 3. 2012

 
Celý příspěvek | Rubrika: Lyžáky | Komentářů: 6