Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holky na vodítku - Jmenuji se ALICE

1. 3. 2012

 Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině vyplívající ze strohé výchovy a osobních problémů řeší všichni nejrůznějšími léky. Alice chce sice rodičům vyhovět, ale jakmile se vyskytne skulina v podobě samostatně prožitých prázdnin, zatouží být sama sebou a vyzkoušet vše zakazované. Nová láska ji nutí vyhledávat drogu...zběsilý kolotoč se roztáčí..

Citace:

1, Z DENÍKU

Byla to šílená pecka. Nájezd, jako když startuje raketoplán. Po celým těle se mi rozlilo takový divný šimrání. Rostly mi vlasy. A taky nohy. Bylo to úžasný. Tý energie ve mně bylo tolik, že občas jako by explodovala. V jednu chvíli jsem si myslela, že mi to urve hlavu. Nahoře nebo dole? Nevím. To nebylo důležitý. 

A taky mi to úžasně myslelo. Začala jsem jim vyprávět něco o stavbě babylonskýho zikkuratu. Mluvila jsem šíleně rychle.

2, Z PŘÍTOMNOSTI

Dala by si nástřel, až by jí mráz proletěl celou páteří a prsty u nohou by jí zmrtvěly. Celá by zmrtvěla. Možná navždycky....Ale to teď není důležité. Teď...prostě si píchnout...cokoliv...čímkoliv.

"Co to děláš?" vykřikla černovlasá Ester, když prudce otevřela dveře a spatřila Alici zmátající se na zemi v podivné křeči. 


STOJÍ ZA PŘEČTENÍ. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář