Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 6. 2020

Léčivý víkend pro ženy - 10. až 12. července 2020

48.jpg

Drahá, něžná, krásná ženo!
Věříme, že tato pozvánka se k Tobě dostává v pravý čas, přesně kdy to potřebuješ. Pojď s námi po cestě ženy - po cestě plné krásy a poznávání. Po cestě, na které se poznáš a najdeš sama sebe.
Co kdybychom Ti řekly, že svůj život můžeš Ty sama měnit?
Co kdybys věděla, že máš úžasné schopnosti ve své ženskosti?
Co kdybychom Ti řekly, že menstruace ani premestruační „syndrom“ nemusíš prožívat v bolestech a v nervovém vypětí?
Co kdybys věděla, že je naprosto v pořádku, že máš své „nálady“?
Co kdybychom Ti ukázaly, jak se během měsíce proměňuješ a jaké neuvěřitelné dary nejspíš ignoruješ?

Pojď si s námi užít Víkend ženy! Budeme si povídat, tvořit, léčit se, prožívat, relaxovat, tancovat, opečovávat se a půjdeme po cestě k sobě sama. Pojď se propojit se svým ženstvím, přijmout a oslavit svou menstruaci, pojď se propojit se svou cykličností a poznat její dary. Zveme tě na léčivý rituál "Oslavy Tvé první menstruace zpětně". Dovol si to pro sebe!

Jaký vztah máš ke své menstruaci, takový vztah máš k sobě. Jaký je? Vítáš a oslavuješ svou menstruaci a využíváš jejích darů nebo to je pro Tebe "něco" nepříjemného, bolavého anebo ses nad tím zatím nezamyslela? Tak či onak, pojďme společně přepsat staré vzorce, které jsme si převzaly od svých maminek a společnosti.
Nezáleží v jakém věku jsi, vše je možné zpětně vyléčit. Pojďme udělat další krok k sobě, k sebe-přijetí, k sebe-lásce.

Přesný program není, budeme ho tvořit na míru dle potřeb skupinky, která vznikne. :-)

Setkání bude probíhat na krásném místě v přírodě na východě Čech v Teplicích nad Metují ve Wonder-Full-Life centrum viz odkaz https://wonder-full-life.cz. Nádherný prostor v souladu s přírodou, který nás podpoří při našem prožívání.

Dále se můžeš těšit na výborné vegetariánské jídlo v podobě plné penze i s dezertem, nádhernou přírodu, na bezpečný kruh žen a hlavně na čas pro sebe samu.

Začínáme v pátek 10.7. v 18 hod a končit budeme v neděli po obědě okolo 14 hod. Další instrukce dostaneš emailem. :-)
Částka za celý víkend s ubytováním, se stravou, s pitím a programem s průvodkyněmi je 5.400 Kč. Za přihlášenou Tě považujeme po zaplacení "nevratné" zálohy 1.500 Kč na č.ú. 43-467 920257/0100. Rezervace popřípadě další info na emailu pohlova.eva@gmail.com. Pokud máš nějaké otázky, neváhej nás kontaktovat.

S velkou radostí a úctou Tě bude provázet Evička s Míšou.

A kdo jsme? :-)

O Míše..
Jsem zranitelná žena, milující matka, hravá a nespoutaná holčička, nekonečně vděčná dcera i dynamický muž.

Prošla jsem si dlouhým a hlubokým procesem léčení. Léčila jsem svou ženu, svou malou holčičku i svůj vztah s maminkou, který byl velmi poznamenán křivdami a bolestmi. Léčila jsem své panické ataky a úzkostné stavy, přepisovala jádrová přesvědčení i vzpomínky z dětství. Na své cestě jsem pocítila, že je nesmírně důležité a léčivé sdílet příběhy. Jsem nesmírně vděčná za každou duši, kterou mohu inspirovat svým příběhem a pomoci ji uzdravit se.
Více o mém příběhu zde: https://mmd35.estranky.cz/.

O Evičce..
Jsem žena, jsem láska a přišla jsem naučit svět milovat.
Do nedávné doby pro mě láska byla pouze slovem. Díky mým třem dětem, nespokojenosti v partnerství a všech vztazích , absenci radosti, lásky, hlubšího smyslu a uvědomění, že můj život je samé "musím", jsem se vydala na cestu sebepoznání. Znovu jsem se spojila se svým ženstvím a prošla hlubokým léčení na všech úrovních.
Cítím a zažívám, jak je sdílení obohacující a léčivé pro každého z nás. A proto miluji hluboká sdílení, tanec, zpěv, přírodu a poznávat nepoznané. Nesmírně mě naplňuje inspirovat a provádět druhé na jejich cestě k sobě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář