Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plány 2016/2017

5. 7. 2016

Po zdárném zkouškovém na vysoké škole se můžu konečně  důsledně věnovat celé smečce. Po velké rodinné radě jsme se rozhodli, že bude ten pravý čas  na štěňátka od naší Arinky. Pravděpodobně budeme krýt v únoru, aby štěňátka byla k odběru  v létě :). Tatínka miminek ještě vybraného nemám..pár favoritů ano, ale je potřeba ještě konzultace s naším poradcem chovu ;). 

Co se týče výstav, tak zkusíme s naší budoucí veteránkou Bělkou jednu nebo dvě výstavy ve třídě veteránů -  nejspíše na krajské výstavě v Litoměřicích, s Arčou už asi žádnou výstavu nepodnikneme :) 

S novou svěřenkyní Heduš nás čeká bonitace a s ní spojená klubová výstava na konci srpna , během cvičení na výstavu se mnou se bude špagetka připravovat na podzimní barvářské zkoušky :)  a  pokud se zadaří, tak se Hedunka stane , stejně jako Arinka, maminkou :) :*;) ..  Výběry ženichů i případné typy si s páníčkem zatím necháváme pro sebe :) 

Jako každý rok , tak i tento zakončíme loveckou sezonou hony a samozřejmě doufám, že se fousandy podívají i do cizích revírů. Loňská sezona byla velmi příjemná, dostatek zvěře s velmi uspokojivým výkonem všech našich fousandích slečen :), tak snad letos to bude stejně  příjemné, ne-li ještě lepčejší ;) ... 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář