Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

22.12.2009
Ahoj kamarádi! Předvánoční shon zřejmě zastihl každého z nás. Pohodu a klid vám tedy těsně před Vánoci zkusím zpříjemnit alespoň na  těchto stránkách. Proto se vrhněme rovnou na novinky.
Máme tu vítěze soutěže o dvě DVD s výběrem všech seriálů, kterým se tyto stránky věnují. Odpověď na úkol: "Najděte ve videu z atrakce "It's a small world" malé, žluté autíčko se dvěma pasažéry!"  zněla: "Žluté autíčko je vidět na mostě u nápisu Hollywood!" Z došlých odpovědí vybral náhodný los Janu K. z Domažlic a Lucku Š. ze Zlína. Gratulace a spousta zábavy oběma!! Ostatním přeji hodně štěstí u dalších soutěží!
V Disneylandu ještě zůstaneme. Do článku v rubrice Disneyland přidávám odkaz na oficiální stránku s přehledem  časů a cen expresního autobusu, který odjíždí z pařížských letišť přímo k Disneylandu. Dále  v článku nově najdete i ceny vstupenek do Disneylandu v Paříži. Teď si díky tomu můžete cestu ještě lépe naplánovat! :)
K článkům o Gumídcích a  o Letohrátkách jsem přidal podkresovou hudbu ze seriálu, která se přehraje po otevření rubriky.
v rubrice  Info a data najdete televizní program s Disneyho seriály a filmy na Vánoční svátky.
V rubrice  Wallpapery si můžete stáhnout úplně nový wallpaper. Tentokrát jsem pro vás vytvořil tapetu s největším vynálezcem na světě - Šikulou, o kterém najdete dřívější článek v rubrice Kačerov a spol.
Na Úvodní straně pak najdete jako vždy další, už 34. část komiksu s Malou mořskou vílou. Tu pro vás sám překládám a upravuji, protože v ČR nikdy nevyšel v češtině!
Nakonec největší dárek!  V rubrice Download můžete stahovat dvě celé epizody ze seriálů LetohrátkyAladdin! Tyto epizody nikde jinde na internetu v češtině neseženete! Tak ať se vám líbí! Užijte si je stejně báječně, jako celé Vánoce! :)

                                                                                                           

Obrazek

Krásné svátky Vám všem!

 

25.11.2009
Ahoj kamarádi! Mám tu pro vás další aktualizaci. Co je jejím obsahem? V  prvé řadě tu máme slibovaný exkluzivní rozhovor s oficiálním českým dabérem Kačera Donalda! Je jím Pavel Franek, kterého vybrala sama společnost Disney jako český hlas tohoto věčně naštvaného kačera smolaře. V samostatné rubrice s rozhovorem se tak dozvíte, jak se dostal k dabingu Kačera Donalda, něco ze zákulisí dabingu, jaké jsou jeho oblíbené hlášky, co je na dabingu Donalda nejtěžší, co nás čeká v budoucnu za nový seriál, co říká na dabing Donalda v Kačeřích příbězích a také něco o jeho koníčcích. U rozhovoru najdete i zajímavá videa, ukázky a nějaké originální grotesky s Donaldem. to vše v rubrice Dabing Kačera Donalda :)
Dále se v rubrice Ofic a Fan  tvorba můžet podívat na  dvě videa z dalších Disney levelů, které jsem sám vytvořil v počítačové hře LittleBigPlanet na konzoli PlayStation3. Tentokrát jsou to levely podle seriálů Letohrátky a Kačeří příběhy. Pokud tuhle hru vlastníte, tak si je můžete zdarma zahrát a vyzkoušet. Byla to opravdu dlouhá a těžká práce, tak snad se vám bude líbit a svůj názor můžete také vyjádřit v kometářích :) Přeji hodně zábavy!
V rubrice Ofic a Fan  tvorba najdete dále pod storyboardy i jedno starší video, které někdy v roce 1991 dělalo reklamu na seriál Letohrátky. Uvidíte v něm trochu odlišnou verzi úvodní znělky tohoto seriálu s jinými záběry a několika povedenými parodiemi na Knihu Džunglí, kterou je vlastně celý seriál inspirován.
Na Úvodní straně pak najdete další, 32. část komiksu s Malou mořskou vílou. Co se týká tohoto komiksu, tak pro vás chystám takový menší dárek. Nechte se v blízké době překvapit :)
Teď, jen tady v novinkách, pár odkazů na  zajímavá a hezká videa: nový kraťas od Pixaru  s Burákem z filmu Auta, časosběrné video se ultrazrychlenou stavbou zámku v Disneylandu, video ze zahájení vánoční sezony v Disneylandu a kreslenou grotesku od tvurců filmu Vzhůru do blak. Ještě dodám, že na rok 2011 se chystá nový, klasicky animovaný film s Medvídkem Pů. Těšíte se? :)
Pro váš monitor jsem vytvořil i nový  wallpaper s nečekaně štědrým strýčkem Skrblíkem a synovci :) V rubrice Wallpapery jej najdete se všemi předchozími tapetami na plochu i na mobil.
Nezapoměňte také na soutěž vyhlášenou v minulé novince. Dvě DVD plná kouzelných Disneyho seriálů v češtině, která se nedají nikde sehnat už netrpělivě vyhlíží své majitele!
Mějte tedy krásný a barevný podzim i s těmito Disney stránkami! To vám všem mám vyřídit i od samotného Kačera Donalda! :)  

                                                                                                             

Obrazek

Vzhůru do pohádky!

 

12.11.2009
Ahoj kamarádi! Jsem tu s další novinkovou aktualizací, tak se na ni podívejme. Vánoční čas se bleskurychle blíží a proto na Úvodní straně  najdete dvě nová videa, která vás jistě naladí vánočně. V Disneylandech po celém světě (tedy i v tom Pařížském)  od 20. listopadu dostává jedna z nejoblíbenějších Disneyho atrakcí "It's a small world" kouzelný vánoční kabátek! Video ukázku v z této atrakce v její dosavadní, původní verzi najdete nově v rubrice Disneyland pod článkem o Fantasylandu. K té se ještě v novince vrátíme :)
Další video na Úvodní straně ja vánoční znělka pořadu Walt Disney uvádí z roku 1993. Je to zároveň i úplně poslední znělka tohoto pořadu vysílaná v České televizi a v ukázce tak uslyšíte i loučení se seriálem Medvídek Pú a Kačeří příběhy. Ukázka začíná vánočním stromečkem z jedné z grotesek s Mickey Mousem a končí Santa Clausem na saních tažených soby. Nelekněte se ruského nápisu na konci znělky - opravdu to u nás bylo takhle vysíláno (asi nějaký škodolibý vánoční skřítek) :)  Video s episodou ze seriálu Timon a Pumbaa tedy přesouvám z úvodní strany do rubriky Ukázky ze seriálů.
Teď malá otázka. Přáli byste si DVD s epizodami ze všech seriálů, kterým se tyto stránky věnují? Kačeři, Gumídci, Detektiv Duck, Goofyho tlupa, Rychlá Rota a ostatní - samozřejmě v češtině? Tak to tu pro vás mám novou souťež! Stačí když na redakční email pošlete odpověď na jednoduchý úkol:
Najděte ve videu z atrakce "It's a small world" malé, žluté autíčko se dvěma pasažéry a napište, kde jste jej zahlédli!
Dvě vylosované správné odpovědi se mohou těšit na jmenovaný předvánoční dárek plný pohádek. Proto neváhejte a odpovědi posílejte do 12.12.2009 na tento redakční email. Držím vám pěsti!  :)
Dále na Úvodní straně najdete další část komiksu s Malou mořskou vílou. Podaří se Ariel zachránit její sestru Agátu a samu sebe? Co myslíte...?
Pro rozveselení vašeho monitoru navštivte rubriku Wallpapery, kde jsem pro vás vytvořil novou tapetu na plochu s hrdiny hned tří Disneyho seriálů. :)
                                                                                                            

Obrazek Hodně štěstí všem! :)

 

24.10.2009
Ahoj kamarádi! Je tu další novinka, tak se na ni rovnou vrhněme. Začnu od Úvodní strany. Tam jsem pro vás přeložil a upravil už 29.část komiksu s Malou mořskou vílou, které tak od minulé zmínky v aktualizaci, přidávám už třetí stránku. A protože z vašich mailů vidím, že se vám líbí, budou i nadále přibývat další i mimo hlavní aktualizace :)
Na Úvodní straně si také můžete zahlasovat v nové anketě. Už více než měsíc u nás vysílá Disney Channel, takže tu na něj můžete vyjádřit svůj názor právě v oné anketě dole na Úvodní straně. Jste s ní spokojeni?
Jdeme dále do rubriky Ofic. a Fan tvorba. Pod storyboardy tam najdete video se vtipnou parodií na znělku společnosti Pixar (tvůrce veleúspěšných Disneyho 3D filmů jako Toy Story, Úžasňákovi, Hledá se Nemo a dalších) Do Ofic. a Fan tvorba zařazuji i jednu novou zajímavou stránku, jejímž autorem je jistý Ceeumale, který v r.2007 také položil základní kámen těchto Disney stránek. :) Je inspirovaná Disneyho kačeřím světem, ale je to úplně nový svět o smyšlené zemi zvané Kvatlanta - poznáte tak nové (nejen kačeří) postavy, historii a příběhy onoho místa. Sem tam se obejví i nějaká postavička známá právě z Disneyho světa. Proto neváhejte a na stránku se zkuste mrknout :)
Pokračujeme v rubrice Download. Tam si můžete stáhnout další originální notový zápis znělky Disneyho seriálu - tentokrát k seriálu Letohrátky! Pokud máte možnost si jej zahrát na svůj hudební nástroj doma, na počítači nebo ve škole, zkuste jej zaznamenat a poslat je na náš email - povedené kousky tu potom zveřejníme a vaši snahu tak mohou ocenit i další čtenáři :) V rubrice Download si můžete stáhnout také celou jednu exkluzivní  epizodu kačeřích příběhů s názvem Maskovaný Divokačer - samozřejme s původním, výborným českým dabingem s Mirko Musilem a dalšími (viz dabing ČT)! Tato epizoda měla světovou premiéru  17. listopadu 1989 v USA (datum významné i pro náš stát). Oslavme tedy její 20. narozeniny i premiérou na našich stránkách! Užijte si tuhle exkluzivitku jak nejlépe můžete! :)
V neposlední řadě přidávám jeden zvláštní odkaz. Týká se těch starších z vás, protože jde o úžasné, kouzelné a pohádkové Disney svatby! Nezapomenutelný svatební den, hostinu, noc i líbánky teď mohou svatebčané prožít například na zámku v Disneylandu, v Disneyho hotelových resortech, s originálními, živými Disneho postavičkami jako Mickey Mouse, Minnie, Donald, Goofy a dalšími, které svým kouzlem a vtipem doladí každý svatební den k dokonalosti. Na tomto odkaze se tedy můžete podívat, co vás může čekat a taky kolik to bude stát. Odkaz přidávám i do Oblíbených odkazů. Přeji všem zamilovaným spoustu pohádkově krásných chvil!
Nakonec tu mám pro vás nový wallpaper na plochu monitoru. V rubrice Wallpapery si ode mě můžete zdarma stáhnout tapetu se stýčkem Skrblíkem, když si zrovna nehraje na maskovaného superhrdinu :)
                                                                                                             

Obrazek

Ahoj příště! :)

 

 

30.9.2009
Ahoj kamarádi! Máme tu další aktualizaci! Jistě jste si všimli, že Vás po vstupu do rubriky Novinky přivítal náš starý známý Kačer Donald! Ano, je to tak! Po uvítání na  Úvodní straně , Vás nyní bude provázet i zde :) Namluvil jej opět skvělý, oficiální český dabér Pavel Franek! Moc děkujeme!
Po čase přidávám i nějaké nové weby do Oblíbených odkazů. Stránky, které požádali o spřátelení, teď tedy najdete v levém sloupečku pod menu. Jmenovitě - Disney Channel Fan blog o českém Disney Channel a Another Generation of Anime - forum a možnost stažení anime filmů a seriálů. Nechybí samozřejmě ani odkaz na oficiální český web stanice Disney Channel. Přidávám jetště jeden odkaz na zahraniční, ale velmi dobré stránky Disney and more. Jsou často aktualizoány nejčerstvějšími novinkami ze světa Disney a jeho parků - Disneylandů. Dozvíte se na nich něco ze zákulisí společnosti Disney, informace z proběhlé vystavy D23 EXPO (nová americká výstava, specializovaná na novinky kolem Disneyho filmů, atrakcí, budoucnosti a premierových novinek). Mimo jiné jen dodám, že byl ohlášen nový Disneyland na světě a to v Austrálii! Je to od nás bohužel daleko, takže i nadále zůstává nejblíže Disneyland v Paříži - ten je však rozlohou dosud největším Disneylandem na světě! :)
V rubrice Komiksy najdete ke stažení dvě čísla komiksu Mickey Mouse z roku 1992. Tyto 17 let staré komiksy (v češtině) jsou umístěny pod komiksem s Timonem  Pumbou.
Nový wallpaper pro váš monitor jsem vytvořil tentokrát na téma Letohrátek. Ve zvláštní, minule vytvořené rubrice Wallpapery, už vás tedy vyhlíží Rebeka a malá Molly, čekající na přílet Balua :) Ať se vám líbí!
                                                                                                             

Obrazek

Ahoj příště! :)

 

16.9.2009
Ahoj, věrní kamarádi! Je to už delší doba od poslední novinky. Omlouvám se za tuto prodlevu, ale na vině jsou technické problémy s počítačem, který mi několikrát odešel do věčných lovišť rafanského podsvětí. Ztratil jsem tak věci již připravené ke zveřejnění a musel je dělat několikrát znovu. Od teď už budou novinky zase častější a věřte, že se máte na co těšit! :)
Vezměme to popořádku. Na Úvodní straně najdete nový uvítací obrázek s Kačerem Donaldem a také exkluzivní novinku - uvítací video s pozdravem kačera Donalda! Pro naše Disney stránky toto uvítání namluvil oficiální český dabér Kačera Donalda - Pavel Franek. Výborným a téměř na pírko stejným hlasem jako v anglickém originále, nadaboval Pavel Franek spoustu seriálů a filmů s Donaldem - např. Myšmaš, Mickeyho klubík, Tři Mušketýři a další... Je zároveň i velkým fanouškem samotného Kačera Donalda a také rád navštěvuje tyto naše Disney stránky. V budoucnu pro vás chystám i exkluzivní rozhovor s tímto skvělým dabérem a hudebníkem. Buďte tedy nalazeni na těchto stránkách i nadále.... :)
Na Úvodní straně si můžete také přečíst závěrečnou část prvního komiksu s Malou mořskou vílou. Příběh tím však nekončí a i nadále pro vás budu překládat další části tohoto napínavého komiksu, který u nás v češtině nikdy nevyšel! :)
Pojďme na rubriku Ofic. a Fan tvorba. Ta už byla příliš veliká a náročná na načítání a proto jsem ji rozdělil na dvě části. Původní Ofic. a Fan tvorba bude obsahovat vše, co doposud (+ novinky), ale wallpapery a tapety na monitor a mobilní telefony dostávají vlastní rubriku Wallpapery. Bude tak vše přehlednější a rychlejší. V nové rubrice Wallpapery teď najdete i novinku, kterou jsem vám připravil. Do komentářů (nebo na náš email)  můžete ode dneška psát svá osobní přání na konkrétní wallpaper podle vašich představ. Pokud to bude v mých silách, vytvořím tapetu na mobil či monitor co nejpřesněji podle vás! Tapety mohou například obsahovat i různá přáníčka, jména  a vzkazy pro nějakou osobu, které byste je rádi darovali a podobně... Fantazii se ve světě Walta Disneye meze nekladou! Můj nový wallpaper se strýčkem Skrblíkem na poušti pro monitory najdete tedy už v nové rubrice Wallpapery. Stahujte! :)
V rubrice Ofic. a Fan tvorba ještě zůstaňme. Připravil jsem Vám totiž něco opravdu exkluzivního! Několik Disney levelů do výborné počítačové hry LittleBigPlanet (oficiální stránky)! Tato hra pro konzoli PlayStation3 umožňuje tvorbu vlastních herních levelů a tak si dnes můžete zahrát počítačovou hru s hrdiny našich Disney seriálů na high end konzolích ve vysokém rozlišení! Vytvořil jsem tedy levely s Gumídky (světová premiéra Gumídků ve 3D hře), s hrdiny z Letohrátek (také poprvé ve 3D a HD) a již dříve zmiňovaný level s Donaldem a Daisy!! Tyto levely si můžete v češtině a zdarma zahrát pokud vlastníte originální hru LittleBigPlanet - a to až ve 4 hráčích online! Zatím dvě videa ze zkušebního hraní těchto levelů najdete v rubrice Ofic. a Fan tvorba . Doufám, že se vám budou líbit a zažijete s nimi minimálně tolik srandy, kolik jí celá tato hra nabízí :)
Postupme dále do rubriky Download. Tam přidávám něco na vaše přání. V komentářích si napsal Filip o noty k seriálu Kačeří příběhy. Toto přání jest splněno a ve jmenované rubrice už na vás čekají i noty ke znělce seriálu Rychlá Rota! Teď si přesnou melodii můžete sami zahrát na váš oblíbený hudební nástroj nebo je použít v hudební výchově! :)
Od vás, věrných čtenářů tu také něco máme. Jsou to popisy některých epizod seriálu Gumídci a Letohrátky. Jmenovitě od čtenáře Leonit, HonzyXXII a čtenáře Fouré. Moc za ně děkuji a chválím skvělou práci! Gumídky najdete zde a Letohrátky zde - nově přidané jsou označené jako New. Zároveň chci poděkovat za pěkné komentáře v různých rubrikách i za zajímavé dotazy ohledně Disneyho světa! Pokud to jde, vždy vám na ně odpovídám a všichni tak dostáváme čím dál ucelenější pohled na Disneyho svět :)
Disneyho kouzlo se ještě více přiblížilo naší republice. Od 19.září totiž začne konečně vysílat nový Disney Channel - oficiální stránky zde! Najdete na něm spoustu převážně novějších Disneyho kreslených i hraných seriálů. Z těch starších, které už můžete znát například Mickeyho klubík. Kim Possible, Hannah Montana a spoustu dalších... Výčet z programu Disney Channel najdete například zde a zajímavý rozhovor o Disney Channel zde. Dozvěděli jsme se například, že se občas dostane i na ty nejstarší seriály které u nás byly vysílány - ovšem jen v jakémsi retro okénku - tedy, že hlavní budou seriály nové!
Dodávám, že zároveň aktualizuji rubriku Info a data o program a časy aktuálně vysílaných seriálů na ostatních televizních stanicích - bohužel v ČR se nic nevysílá, takže jen slovenské.
Dnes toho bylo opravdu hodně. Tak se tím vesele prokousejte a příště zase ahoooj! :)
                                                                                                            

Obrazek

 

 

29.7.2009
Dnes bude novinka multimediální, prázdninová, s vyhlášením vítěze soutěže! V prvé řadě tedy audio-video přírůstek. Bumla před krátkým časem poskytl rozhovor pro Český rozhlas. Tedy vlastně přesněji řečeno, Vlastimil Zavřel, který Bumlu v češtině daboval :) V rubrice Info a data si můžete poslechnout část rozhovoru, kde se o Bumlovi mluví. V té samé rubrice najdete i aktualizovaný program disneyovek v televizi!
Dále tu máme video příspěvek od návštěvníka této stránky v rubrice Ofic. a Fan tvorba (pod wallpapery). Tomáš Král moc hezky nazpíval něco z našich oblíbených seriálů - znělku k Rychlé Rotě, písničku z filmu Malá mořská víla, z filmu Lví král (základ seriálu Timon a Pumbaa) a z filmu Aladdin. K tomu ještě jeden povedený záznam z divadelního představení, ve kterém je vtipně použita "trošičku pozměněná" verze písničky z Rychlé Roty :) Velmi děkujeme!
Další náš šikovný čtenář, jménem Leonit, nám pro změnu poslal velkou porci popisů epizod k seriálu Rychlá Rota. Najdete je už nyní v rubrice seznamu epizod Rychlé Roty označené jako New. Děkujeme! :)
V neposlední řadě tu máme šťastného výherce z nedávné soutěže o dárky z Disneylandu! Los určil za vítěze Mirka D. z Jihlavy! Srdečně gratuluji a doufám, že poťeší nejen jeho! Všem ostatním děkuji za zaslané odpovědi a přeji hodně štěstí u dalších soutěží!
V České republice by měl na přelomu září a října začít vysílat televizní kanál Disney Channel, původně známý pod názvem Jetix. "Disney Channel poskytne českým divákům program zahrnující živá vystoupení hvězd jako Hannah Montana, seriálový hit Phineas a Ferb a filmy z produkce Disney Channel Original Movies, jako například Muzikál ze střední či Camp Rock. Kanál zároveň uvede každodenní programový blok Disney Playhouse s velkým počtem zábavně-naučných pořadů, pro předškolní děti, který bude obsahovat celosvětové hity jako Mickey Mouse Clubhouse a Handy a Manny. Kanál na českém trhu nabídne pouze dabované programy." Více o kanálu zdezde. Uvidíme, čeho se od nového programu dočkáme :)
Nakonec upozornění na další část komiksu o nezbedné Malé mořské víle na Úvodní straně, kam další části přibývají i mimo hlavní aktualizace! 
Mějte se tedy co nejlépe prázdninově a dovolenkově! A pokud se i u Vás v šuplíku nachází něco zajímavého, co se týká našich seriálů, tak se určitě ozvěte na náš redakční email! :)
                                                                                                       

Obrazek

           

 

28.6.2009
Ahoj kamarádi! Určitě se už moc těšíte na prázdniny, tak se vrhněme rovnou na novou aktualizaci. Na Úvodní straně najdete nové video s hláškou měsíce, tentokrát z Letohrátek. Balůa a ostatní tentokrát zavedli podnikatelské plány Rebeky do hluboké džungle. Na Úvodní straně najdete také další díl komiksu s Malou mořskou vílou společně s novou uvítací melodií! Poznáte odkud pochází? :)
Díky jednomu z návštěvníků těchto stránek si teď můžete také přečíst nové popisy epizod ze seriálu Letohrátky. Tento milý čtenář se jmenuje Leonit a jeho popisky najdete v rubrice seznamu epizod z Letohrátek označené jako New. Pokud byste tedy i Vy chtěli něčím podobným na tyto stránky přispět, jste vítáni! :)
Nezapomeňte, že se blíží konec soutěže o dárky z Disneylandu! Správné odpovědi se hromadí a i Vy můžete být šťastnými výherci! Nyní máte ještě o jeden týden více na zaslání své odpovědi. Soutěž tedy končí -7.7.2009! Tak hurá do toho !
Do rubriky Ofic. a Fan tvorba  jsem vytvořil nový wallpaper pro Váš monitor. Najdete na něm známou trojku z Rychlé Roty - Chipa, Dalea a Gedžitku - při řešení další záhady s klíčem... :)
Ještě malý dodatek: pokud vlastníte hru Little Big Planet na konzoli Playstation 3 , zkuste vyhledat level Disney's - Donald's Journey to Daisy. Vytvořil jsem pro vás tento herní level i v češtině! Bavte se! :)
                                                                                                            

Obrazek

Kouzelné prázdniny Vám všem!

 

 

31.5.2009
Dnes jdu za Vámi s vyjímečnou novinkou! Vezmeme to postupně. Před pár dny došlo k dlouho očekávanému spuštění projektu pařížského Disneylandu. Každý z vás teď může navštívit tohle království pohádek a zábavy na vlastní oči. Zpřístupněna totiž byla virtuální 3D mapa Disneylandu na Google Earth! Po jednoduché instalaci si tak můžete prohlédnout tento pařížský park ze všech stran, z výšky i z pohledu návštěvníka. A to v plně trojrozměrném zobrazení s množstvím krásných detailů! Reálná měřítka vycházejí ze satelitních snímků Google Maps a ktomu bylo pořízeno pres 85 000 dalších fotografií přímo v Disneylandu. Pokud jste jej zatím nenavštívili získáte tak přesnější představu o tom jak rozlehlý a zajímavý tento park je. A pokud třeba plánujete letní prázdniny v Disneylandu, máte možnost se na něj předem připravit. Můžete samozřejmě navštívit i sousední Walt Disney Studios, Disney Village a hotelový komplex! Dost už ale řečí a podívejte se sami za tímto odkazem. Odkaz najdete i s dalšími vybranými záběry parku na youtube, v rubrice Disneyland.
A k příležitosti tohoto projektu jsem pro Vás připravil soutěž o originální, drobné suvenýrky právě z Disneylandu! Pro toho, kdo správně odpoví na  dvě soutěžní otázky, čeká několik malých, originálních pytlíčků s cukrem přímo z Disneylandu, balení meruňkové marmelády s logem Disneylandu a k tomu ještě dva tajné bonusy :) ! Už se Vám sbíhají sliny? Tak tady jsou soutěžní otázky:
1.
Ve kterém roce byl otevřen Disneyland v Paříži?
2.
Ve kterých třech epizodách seriálu Kačeří příběhy vůbec nevystupoval strýček Skrblík?
Pro někoho směšně jednoduché otázky a pro někoho možná těžší. Proto Vám poradím, že nápovědu najdete někde na zde, na těchto stránkách! :) Odpovědi posílejte do 30.6.2009 na email - disney.team@centrum.cz (nebo jednoduše z okýnka v sekci CZ Disney Team) Vylosovaný výherce se o výhře dozví emailem i tady, v některé z dalších novinek! :)
                                                                                                          
Obrazek



   


                                                  Přeji hodně štěstí!

 

 

 

16.5.2009
Ahoj kamarádi! Protože mám práce až nad hlavu, příchází tahle novinka o něco později. Přesto si pro Vás vždycky najdu čas a tak tu mám i dnešní novinky.
Začneme na Úvodní straně. Tam najdete už 18. část komiksu s Malou mořskou vílou. Duo Sebastian-Flounder budou muset spolupracovat, aby Ariel zachránili... Nezapomeňte, že další části přibývají i mimo hlavní aktualizaci :)
Do rubriky s oficiálním životopisem Kačera SkrblíkaSkrblík a spol.3, přidávám jedno HD video s "živým" Skrblíkem přímo z Disneylandu. Zastihl jsem ho zrovna při podepisování památníčků svým obdivovatelům :) Další videa najdete přímo v rubrice Disneyland - je to setřih několika ostatních postaviček z Disneylandu, které jsme také potkali... Přehrát si ho můžete i v HD kvalitě! Tamtéž najdete také nové video z kouzelné noční přehlídky s postavičkami a milionem třpytivých světýlek - Fantillusion!
Důležitou informaci najdete i v rubrice Info a data. V České televizi budou vysílat po delší době celovečerní film Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy a datum a čas vysílání najdete právě v Info a data. Určitě na něj nezapomeňte, protože je opravdu skvělý!!
Nakonec jsem Vám vytvořil další wallpaper na plochu vašeho monitoru. Zachycuje Kačera Donalda a Skrblíka při nebezpečném průzkumu zatopené jeskyně. Najdete jej jako vždy v rubrice Ofic. a Fan tvorba  :)

 

 

 

                                                                                                         

Obrazek

Zvesela do toho!  :)

 

 

15.4.2009
Ahoj přátelé! Přináším Vám  další aktualizaci :)
V prvé řadě bych upozornil na update rubriky Disneyland. Postupem času jsem tam přidal nějaké nové a doplňující informace, které se jistě budou hodit a také pár nových videí (i v HD kvalitě). V rubrice Ofic a Fan  tvorba  přidávám k třetí velké sadě tapet na mobil (z minulé aktualizace) možnost stažení i z jiného free serveru (uloz.to) - takže si je teď může užívat opravdu každý :)
Dnešní novinky pokračují v rubrice Ukázky ze seriálů. Vytvořil jsem pro Vás video sestřih Disneyho seriálů, kterým se tyto stránky věnují. Hudební podklad pochází ze hry Kingdom Hearts, ve keteré se část našich hrdinů také objevila - je to tedy jakýsi Techno Mix Disney seriálů. Snad se Vám tato trocha netradičního osvěžení bude líbit :)
Dále si můžete přečíst nové popisy epizod Gumídků od HonzyXXII. Nově přidané jsou označené jako New.
Nakonec nesmí chybět ani další (už 16.) stránka exkluzivního komiksu s Malou mořskou vílou na Úvodní straně. A samozřejmě nezbytný nový wallpaper na plochu vašeho monitoru. Strýček Skrblík se prostě nezapře. Své penízky má rád v bezpečí a pokud jde o jeho první desetník, tak to platí dvojnásob. Přesvědčit se o tom můžete na novém veselém wallpaperu v rubrice Ofic a Fan  tvorba  :)

 

 

                                                                                                         

Obrazek

 

Naviděnou příště! :) 

 

 

20.3.2009
Ahoj kamarádi! Dnešní novinku jsem připravoval s gumídkem Bóžou - významným umělcem ze zelených hvozdů v Gumdolí. Proto se týká hlavně různých obrazů a obrázků. Jdeme na to!
Začněme na úvodní stránce, kde pokračuje exkluzivní komiks s Malou mořskou vílou svojí 13. stránkou. Zvládne Ariel svůj průšvih ve zdraví? Sledujte pravidelně úvodní stranu i mimo aktualizace...
Sotva zaschly barvy na štětcích, které jsem si půjčil od Bóži (mimochodem stejných, se kterými maloval Kristiána, krále Medunie), přidávám i nové tapety pro váš monitor do rubriky Ofic a Fan  tvorba. Na těchto nových wallpaperech najdete mořskou vílu Arielu v netradičním pojetí. Po poradě s mistrem Bóžou jsem ji pojal jako slavnou Marylin Monroe na obraze Andyho Warhola... Výsledek posuďte sami :) Na druhém je to pak nezkrotný Kačer Skrblík, při své oblíbené činnosti - skocích do pokladny s penězi. Zachytil jsem jej takhle jednoho příiemného rána přímo na střeše jeho pokladnice... V několika různých rozlišeních najdete všechny tapety v rubrice Ofic a Fan  tvorba.
A když už tam budete, můžete si stáhnout i mou zbrusu novou várku tapet pro Váš mobilní telefon! Tato 3.sada obsahuje obrovské množství tapet z nichž si vybere určitě úplně každý! Podle Vašich emailových přání obsahují tentokrát také větší množství tapet s Rychlou Rotou a Letohrátkami. Proto šup do Ofic a Fan  tvorby. Najdete tam ale i ostatní postavičky z Disneyho seriálů jako Kačeří příběhy, Timon a Pumbaa, Gumídci, Goofyho tlupa, Medvídek Pú a Malá mořská víla, kterým se zde na stránkách věnujeme. Pokud budete mít speciální přání na konkrétní tapetu, napište mi o ni do komentářů v rubrice, a pokusím se ji pro Vás do příště vytvořit :)
Ať Vám dnešní novinky rozveselí vaše technické miláčky a příště naviděnou...

                                                                                                        

Obrazek

 

26.2.2009
Ahoj přátelé! Dnes jsem pro Vás ze svého archivu připravil opravdu exkluzivní raritu -  alternativní video-dabing k epizodě Kačerosaurus ze seriálu Kačeří příběhy! Jedná se o dabing původních dabérů v čele s Mirko Musilem (původní strýček Skrblík), Karlem Heřmánkem (Rampa), Inkou Šecovou (Kulík) a dalšími - tak, jak si je pamatujeme z prvních kačerovských příběhů. Je to vlastně speciální vyprávění z tzv. "bookkazety" - tedy audiokazety s příběhem a obrázkovou knížkou v jednom, která vyšla v roce 1993. S pomocí vypravěče Pavla Trávníčka prožijete znovu tento napínavý příběh ve speciálním videu, které jsem pro Vás vytvořil z onoho audia a naskenované knížky. Stáhnout si jej můžete v rubrice Download. Výborně se hodí i na zdokonalení četby menších školáků, protože celý vyprávěný text je, i se všemi obrázky, přímo ve videu. Na konci videa přidávám i malý bonus v podobě lehké karaoke verze kačeří znělky :) Ať se Vám tedy líbí a přinese spoustu nových zážitků!
Napínavé to začíná být i u malé mořské víly Ariely na  úvodní stránce. V již 11. části komiksu se s Floundrem vydává za hranice podmořského království, kam není radno nikomu vstupovat...
Ještě bych upozornil na pár detailů. K článku Timon a Pumbaa jsem přidal mp3 písničky z úvodní znělky na stažení, v rubrice Disneyland najdete nový odkaz na kouzelný letní ohňostroj ve vysoké HD kvalitě (na stažení i na youtube) a konečně do rubriky Ofic a Fan  tvorba přidávám novou tapetu na Váš monitor - tentokrát s kačeří rodinkou, v okamžiku otvírání starobylé kobky plné tajemství... :)

 

ObrazekHurá za dobrodružstvím! 

 

6.2.2009
Ahoj Disneyho fanoušci! Dnes toho mám pro Vás trochu víc, a tak mi s tím bude pomáhat i Balů se svým naleštěným Drakoušem :) Nasedat!
První přistání: Úvodní strana - tam najdete už 9. část exkluzivního komiksu s Malou mořskou vílou Arielou. O kousek níže si potom od dnešního dne můžete shlédnout kolikrát jen chcete jeden veselý příběh s Timonem a Pumbou! Jejich mlsné jazýčky je tentokrát zavedli až do exotické Číny. Vyhlášená čínská kuchyně (broučí kung-pao, housenky na sladkokyselo...) však tyto kamarády tentokrát nenasytí. Připlete se jim totiž do cesty dvoubarevné chlupaté zvířátko, se kterým není o "zábavu" nouze :)
Mezipřistání nás čeká v rubrice Ofic. a Fan tvorba. Tam právě slavný Detektiv Duck vychutnává svou siestu někde ve vodách Karibiku... Vy si jej, jako wallpaper,  můžete stáhnout i pro sebe a váš monitor, aby se trochu pálícího slunce dostalo i do našich, momentálně chladných, zimních dnů...
Konečné přistání provede Balů ukázkovým loopingem na ranveji rubriky Download. Tam si můžete stáhnout další veselé omalovánky. Tentokrát právě s hrdiny ze seriálu Letohrátky!
Doufám, že se Vám dnešní novinky líbí a nějakou chvilku Vás pobaví! Já s Balůem zatím ještě vyřídíme jednu zastávku pro Aero Express s přezrálými banány do Banánnie - takže se třeba později setkáme u Rebeky na horký čaj, sušenky a ... další aktuality...  Ahoj! :)

                                                                                                         

Obrazek

 

 

 

 

22.1.2009
Ahoj kamarádi! Čas letí jako hladový Bumla na malvové sušenky a já osobně mám práce jako na Strdíně před rytířskými slavnostmi! Proto je dnes aktualita  malinko skromnější. V rubrice  Ofic. a Fan tvorba najdete dvě moje zbrusu nové tapety na plochu vašeho monitoru. Jednu s naším velkým milovníkem bohatství a dobrodružství - strýčkem Skrblíkem a druhý s přáteli z Gumdolí. Možná si u něj vzpomenete na příběh o ztraceném vlčátku a nejmladším z rodu Gumídků...
Na Úvodní straně pak najdete další část exkluzivního komiksu o neposlušné Malé mořské víle. To děvče má prostě svoji hlavu... :)
Ať se Vám všechno daří a brzy u větší aktualizace nashledanou!

                                                                                                     

Obrazek

 

 

7.1.2009
Vítám Vás, přátelé, v novém roce 2009! Ať je pro Vás stejně kouzelný, pohádkový a plný dobrodružství, jako příběhy Walta Disneye! My se budeme snažit Vám jej co nejvíce zpříjemnit!
V prosinci jsme přes všechen ten shon zapoměli na 2. narozeniny našich stránek. Připomeňme si je tedy aspoň nyní, poděkováním za vaši přízeň, návštěvnost (krásných 112 000 vstupů na stránky), milé komentáře a  různorodé maily! Díky! :)
Stránky se opravdu hodně rozrůstají a s tím přibývá stále více nové práce. Z původního CZ Disney Teamu jsme zbyli už jen dva - tedy já ( lladda ) a HonzaXXII. Přičemž  téměř 100%  práce a starostí leží právě na mých bedrech. Mimo hlavní aktualizace se snažím průběžně vylepšovat už stávající materiály, o čemž se většinou ani tady v Novinkách nezmiňuji. Volného času mám velmi málo, ale i nadále se budu snažit pro vás připravovat co nejzajímavější a exkluzivní materiály, které jinde nenajdete - stejně, jako doposud! :)
Vrhněme se však konečně na dnešní aktualizaci. S novým rokem začínáme i novou stránku s Novinkami. Ty z roku 2008 najdete na odkazu níže.
V prvé řadě tu máme zbrusu nový uvítací obrázek na Úvodní straně s Malou mořskou vílou, ke kterému jsem vytvořil i nové české logo. Hned pod ním najdete 7. část komiksového dobrodružství této rudovlasé, podmořské princezny. Je mladá, krásná, chytrá, ale i velmi zvídavá, neposlušná a tvrdohlavá, takže můžeme brzy očekávat nějaký malér...
U komiksu ještě zůstanu. V rubrice Komiksy si už nyní můžete stáhnout speciální 3D-trojrozměrný komiks s Kačerem Donaldem! Když si jej budete číst se správnými brýlemi (např. tyto), dostane náš bláznivý příběh s Donaldem úplně jinou dimenzi a vnitřní hloubku. A čím dále odstoupíte od obrázku, tím bude efekt hloubky obrázku výraznější a hlubší! Pří pohybu do stran dokonce různé vrstvy plavou různě nad obrázkem. Tento komiks byl před 12 lety přílohou časopisu Kačer Donald, a Vy ho teď můžete shlédnout v rubrice Komiksy.
Vytvořil jsem pro vás také úplně novou tapetu na plochu vašeho monitoru. Najdete na ní ty největší labužníky na světě - červíkožrouty Timona a Pumbuu :) Jako obvykle najdete novou tapetu v rubrice Ofic. a Fan tvorba !
Tak vzhůru do pohádky...

                                                                                                         

Obrazek

KOUZELNÝ ROK 2009 VÁM VŠEM! 

 

Zde pokračujte na Novinky z roku 2008

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

komiksy

(Jan Kliment, 9. 11. 2011 18:37)

Zajímavé komiksy :-)