Jdi na obsah Jdi na menu

M. Ronge: Vánoční Křtiny - průvodce Santiniho chrámem Neděle 21.12.2014 13 - 15 200,-

21. 12. 2014

 

 

Zveme vás v neděli 21.12.2014 od 13 do 15h do barokního poutního kostela

Jména Panny Marie ve Křtinách u Brna na harmonizační přednášku

 

mgr. Martina Ronge        KŘTINY VÁNOČNÍ - PROVEDENÍ SANTINIHO CHRÁMEM

 

 

Co čekat?   Do Křtin jezdíme řadu let téměř týdně, slavili jsme zde svatbu a nedávné mužské padesátiny, jsou zde křtěné naše děti, setkávali jsme se zde s přítelem panem děkanem Prnkou, když ještě žil. Cítíme Křtiny, máme je pod kůží. Cítíme jejich sílu, známe silové body místa a podělíme se nejen o informace vnější, ale především o místo samo z pohledu vnitřních energií a propojení s energiemi krajiny. Tato přednáška je možností sdílet odlišný, rozšiřující pohled a ucítit svou lásku jinak. Je energetizující, obdržíte více než je obvyklé. Je to příležitost se změnit.

Dotkneme se propojení Křtin v energetických sítích, ukážeme silové body, ley lines místa, povíme o specifikách života v oblasti, o pocitech i faktech. Tyto informace slouží k ukotvení energie, kterou s vámi budeme sdílet a která je příjemná a harmonizuje. Náš život je spojený se Zemí, křtinský chrám je zasvěcený panně Marii, matce Zemi. Chcete - li naplnit předvánoční dobu klidem, přijďte. Je možné, že vám toto odpoledne těsně před Vánoci bude líto cestovat, když můžete péci, shánět dárky a připravovat se na Vánoce. Všechno je volba: na jedné straně ztratíte, na jedné získáte. Je otázkou, který zisk je důležitější v danou chvíli. Pokud zvolíte, nelitujte.

V kostele samotném nemusíme být sami a je třeba zde zachovat klid, informace dostanete předem a uvnitř vás krátce upozorníme polohlasem na silové body a systém pozvedání energií, poté si samostatně procítíme v soustředění dovnitř každý sám (nebo se jen projdete, podle libosti) hlavní silové místo, propojené symetricky do mužské i ženské láskyplné síly. Budeme s vámi mlčky propojeni a prohloubíme možnost koncentrace. Pokud dojde k vyrušení v průběhu uvnitřnění (velmi zřídka), nehněvejte se na příchozí, hněv přemaže schopnost hlubšího ponoření a budete se obtížněji propojovat.

 

 img_1522-kostel-krtiny-oltar.jpg  img_1537-martinek-rozpustily-ve-krtinach.jpg

Oltář                                                                                       I děti se zde cítí dobře

Praktické informace:

Kdy?  Neděle 21.12. 2014 13 - 15h

Kdo vás provede?   Martin Ronge, 50 let, profesí aktivní lékárník, prochází od jogy a východních filozofických systémů ke křesťanství a vnáší cítění jemnějších úrovní do života. Autor systému Personální biodynamiky, používaného v individuálních i skupinových terapiích k harmonizaci fyzického těla, mysli a propojení do jemných energií.  

pb150008.jpg

Přihlášení?   Předem na telefonu 728216735 nebo mailu martin.ronge@seznam.cz

img_1573.jpg

Jak se tam dostaneme?    Doprava samostatně, ne - li autem, Křtiny jsou v dosahu MHD Brno - integrovaného dopravního systému, jízdní řády zde, víkendový provoz.

21.12.2014 odjezdy ze zastávky Brno - hlavní nádraží v 11:02 (tram č.2 na Stará osada, 11:15 přestup na bus 201 směr Křtiny) nebo ve 12:01 (vlak S2 do Adamova, přestup na bus 157 do Křtin) nebo 12:02 (tram č.2 na Stará osada, 12:15 přestup na bus 201 směr Křtiny), cesta MHD trvá celkem cca 45 minut, cena za 1 cestu 32 Kč. Na Staré osadě je čas na přestup z tramvaje na bus 201 2 minuty, pokud byste jeli 12:01 vlakem, v Adamově je na přestup 7 minut, ovšem na železnici.

Zpáteční spojení 15:20 ze Křtin bus 157 do Adamova, přestup na vlak do Brna nebo 16:15 ze Křtin na Starou osadu bus 201 nebo 17:15 také bus 201.

Nekuřácká zámecká restaurace  ve Křtinách má příjemnou nabídku, nebojte se zpoždění nebo naopak dřívějšího příjezdu.

Cena?  200 Kč na místě nebo předem na účet mBank 670100-2209554097/6210 (do VS prosím vaše telefonní číslo, do poznámky jméno a e-mail / chcete-li zasílat info o akcích).

 

Tvoříme srdcem

 

Chcete - li za podobných podmínek provést po Křtinách a bude vás více než 5, zavolejte, domluvíme se, zda termín bude schůdný pro obě strany. Rovněž, pokud chcete seminář, přednášku, individuální nebo skupinovou terapii, vyladění domu nebo pozemku. Pracujeme s vnitřní energií a s lidmi individuálně a každá akce je jiná, má jiný potenciál, osobitý průběh i vyústění.

 

DALŠÍ AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

 

 

                        Personální biodynamika ....  

                         ....průvodce Vaší transformací

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Křtiny - poutní kostel Jména Panny Marie