Jdi na obsah Jdi na menu

Za pyramidami do Bosny 2020

16. 5. 2020

Údolí bosenských pyramid z pyramidy Sunca

Pořádáme s přáteli cestu do Bosny. Jezdím osobně do oblasti údolí bosenských pyramid od roku 2008, je mi dobře známá a mám zde mnoho kontaktů a zkušeností. Individuální cesta, ubytování v soukromí s použitelnou wifi (v Bosně není obvyklé), na jídlo bohatá snídaně a k večeru hlavní jídlo, během dne ovoce a zelenina. Jedeme minibusem v 9 lidech, řídím a moderuji cestu od počátku, provádím změnou pohledu řízeně. Je to uvolněná cesta bez alkoholu. V delších variantách zajíždíme k moři do Chorvatska a vracíme se jinou cestou.

Rámcový program 5 denní varianty - odjezd Brno 9h od OC Avion (Ikea), návrat poslední den kolem 17h.

Denně:

- Ranní meditační vstup v tunelech Ravne na 7h

- Snídaně 

- Cesty na energetická místa (Pyramida Slunce, Měsíce, Draka, Lásky, Mohyla Vratnica, obří kamenné koule, termální lázně, silové body v okolí a uvnitřnění v nich, případné přejezdy jinam)

- Večeře

- Rozebrání a složení dne, promítání (jedeme s dataprojektorem), volný program, procházka po Visoku.

7 denní varianta je laděná podobně s tím, že po 4 dnech přejíždíme vnitrozemím do Chorvatska na Korčulu a Pelješac - cestou se seznámíme s dalšími viditelnými pyramidálními strukturami, kterých je zde mnoho, ač nejsou obecně známy. Koupání na uzavřených plážích v posledních dnech.

 

Termíny v tomto roce se dvěma partnerskými polaritními dvojkami jsou:

16. - 23. 5. 2020 7 dní - zrušeno kvůli KV restrikcím, Bosna vyhlásila situaci národní katastrofy v březnu a účastní se akce KV, takže ani v květnu zatím není záruka volného průchodu a pohybu, turizmus je zmrazen, stejně jako doprava, nosí se roušky. Do podzimu se situace uvolní, lidé ztratí strach a bude možné opět cestovat. Okolní státy již pravidla povolují, cesta do Chorvatska je možná přes Maďarsko a Rakousko a Slovinsko s vymezením zastávek na určených čerpacích stanicích, přes Slovensko zatím k 22. 5. není možno cestovat.

  5. - 12. 9. 2020 7 dní - zrušeno kvůli situaci kolem COVID

  6. - 10. 11. 2020 5 dní s termály - 5 míst volných, rezervace s předstihem.

 

Pro podrobnosti a případné místo si zavolejte nebo napište na tel. 728216735, mail martin.ronge@seznam.cz - nejlépe co nejdříve. 

Těším se na setkání - mgr. Martin Ronge)

 

img_20170513_171411.jpg

img_20170513_133200.jpg

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY 

FOTOGALERIE

ZELENÉ ZDRAVÍ

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací 

 

bosna-slunce-pyramida.jpg