Jdi na obsah Jdi na menu

Vaše zdraví, vibrace Země a živá příroda

12. 8. 2013
   
Kam se ztratila pradávná učení a moudrosti starších kmenů uchovávaná po věky věků z generace na generaci? Kdy sít, sklízet úrodu, kdy mají byliny největší účinek, kdy přidáním jedné rostliny změníte účinek celé bylinné směsi? Šamanské obřady a rituály vzývající božstva a povolávající déšť, hojící zranění a umožňující bezbolestné porody. Co zbylo?
   Možná pár knih, možná bezzubý stařec u ohně a jeho vyprávění. Lidé dnešní doby potřebují mnohem méně. Potřebují jen uvědomit si svůj původ. Neboť ve spojení s božským mizí i nemoci všeho druhu. Veškerý projev ve hmotě řídí mysl. A je-li mysl chorá - je i tělo nemocné.
   Proto víc než cokoliv budete potřebovat hudbu - harmonickou, prvotní tóny bytí, abyste dokázali skládat novou DNA. Více než cokoliv jiného budete potřebovat klid. Příjemné prostředí živé přírody umožní naladění vyššího já na vibrace Země. Veškerá jádra rostlin, veškeré buněčné struktury obsahují základ informace stvoření. Ne genetické mutace a mrtvá strava. Ale jádra plodů oživí vaše mrtvá či umírající těla.
Pohyb na čerstvém vzduchu, jednoduchá strava, mysl v harmonii - to je vaše nynější šance pro život. Žádný člověk ani živočich, ani rostlina nemůže fungovat bez vody. Voda tvoří 80% všech informací, které vaše tělo potřebuje k růstu. Voda nezmizela a nikdy nezmizí z povrchu zemského. Matka Země to prostě nedovolí.
   Součástí Stvoření jsou i různé úmluvy a dohody a každý, kdo se ve Stvoření ocitne, nemůže jednat jinak. Člověk nové doby nepotřebuje lékaře. Snadno odstraníte zdravotní a životní pojišťovny, když přestanete využívat jejich služeb. Jste součástí dokonalého díla matky Země a přírody. Jste součástí úžasného kolosu Bytí. Jste schopni sami sobě cokoliv udělat. Můžete tvořit i ničit. Že si vědomě ničíte tělo, víte již dávno. Proto přestaňte poslouchat lenost a dejte sluch lásce. Láskaje nejvyšší vibrací tvoření. Pokud dáte svůj hlas lásce i lásce ke své osobě, zvolili jste život. A život nikdy neznamená zánik. Naopak. Život je i mnoho jiných forem.
Zdraví. Staňte se tím, čím chcete být. Jen vaše rozhodnutí vám umožní dokonalou buněčnou proměnu. Jen příroda a sepětí s ní vám ukazují cestu z nemoci ven.
   Jak chcete, aby vás uzdravily byliny spálené sluncem letní oblohy pod ozářeným nebem? Vibrace zloby a násilí se dotýká i jich. Kyselé deště, zničená suchem spálená zem.
   Každý váš pohled z okna doprovázený slovy: "Zase sucho, ta zem je vyprahlá na souš", právě vytvořila tato realitu. Vaše důvěra provázená slovy: "Věřím, že vše je tak, jak má být.
Země zajistí dostatek vody/vláhy/potravy/slunce/chladu... pro nás, pro všechny. Tak se staň," tvoří zcela jinou realitu.
   Vše je vaše vůle. Vše spočívá ve vašem záměru. Splní se vám jen to, oč žádáte středem svého srdce. A vy s láskou vnímejte každou zkušenost.
 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář