Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdy, kde, jak to bude.

 

Původně měla býti svatba malá, rodinná. Nakonec se nám malá rodinná svatba rozrostla na vcelku menší svatbičku normální. Pro zvědavé uvádím, že jsme museli změnit sál z důvodu kapacity a i hudbu jsme nakonec též změnili s ohledem na skladbu svatebčanů. Pro vcelku ještě více zvědavé, bude to svatba o  60 lidech, za předpokladu, že ti, jež  považujeme za přátelé, považují za přátele i nás.

Několik základních  informací. 

SRAZ SVATBOÚČASTNÍKŮ  Svatební den začína pro svatebčany, kteří nebudou pověřeni důležitými organizačními či společenskými povinnostmi, příjezdem mezi 10:30 a 11 hod.(dopoledne) k našemu domu  do Sámovy ulice čp.27 v Litoměřicích.Ulice je označena na mapě.                                            

ODJEZD SVATBOOBŘADNÍKŮ  Odjezd na obřad bude mezi 11:45 až  za 5 min 12 hod. na zámek do Ploskovic. Na mapě je to výpadovka na Českou Lípu.Jede se tempem výletním žádné předjíždění ani dávání přednosti ostatním vozidlů, třebaže by měli přednost se nedovoluje.                                                                                                                 

OBŘAD SE SVATBĚPŘIHLÍŽEJÍCÍMI SVATBOOBŘADNÍKY Ve 12:30 začne samotný obřad za zvuku zámeckých trubačů.Při kontrolní návštěvě jsme žádné neslyšeli.                                                                                                                                                 

OBRÁZKOVÁNÍ PLAČÍCÍCH DAM A DOJATÝCH PÁNŮ  Poté se předpokládá nějaké to focení, pro svatebčany korzování po zámecké zahradě. Opět focení a opět a tak pořád dokola.                                                                                                    

ODJEZD HLADOVÝCH NA HOSTINU Následovat bude odjezd na svatební hostinu do Žitenic. Na mapě vpravo nahoře     

ODVOZ AUT A  Z HOSTINY DOMŮ JE ZAJIŠTĚNÝ !             

Další program odpoledne a večera bude včas zveřejněn, ale svatební menu a překvapení večera (zda-li vůbec bude), zůstane utajeno.

Další podrobné informace budou zveřejnovány  již jen na těchto stránkách.

Vaši budoucí novomanželé Jarda a Mirka s princeznami Lů a Naty

Mapa