Jdi na obsah Jdi na menu
 


              Hudba na svatby, párty a večírky

 

               Vážený kliente

Mojí specializací jsou převážně svatební oslavy, firemní večírky, konference, rodinné párty, jubilea apod. Můj repertoár z CD je zaměřený na hudbu cca od roku 1960 do současna. Převážně jde o hudbu taneční, pop, country, lidovky, rock, disco, klasické i latinské tance, apod. Jde o české a zahraniční osvědčené hity, skladby slovenské, slovácké a moravské hudby. Sebou vozím cca 500 CD, tj. asi 8‘000 skladeb a v notebooku, resp. na externím HDD, dalších, přes 45‘000 skladeb.
Hudbu typu hip-hop, funky, reggae, rnb, metal, trance a techno mám pouze v počítači, ale novinky z této hudební oblasti moc nesháním.  Této hudby mám asi 100 hodin. Další podobné žánry jako např. deep nebo hard house, ska, dnb apod., jsou zastoupeny méně. V nabídce je i hudba ruská, arabská, africká a maďarská.

HUDEBNÍ PRODUKCE NA SVATBY – nabízím dvě varianty

1. varianta:   (hudba během hostiny - především svatby)

Technika je připravená před příjezdem hostů na hostinu. Při vstupu novomanželů do sálu zazní slavnostní, klasické hudební ukázky.
Během hostiny hraje decentní, instrumentální a romantická hudba. Jde o skladby aranžované pro klavír, kytaru, saxofon či panovu flétnu za doprovodu velkého, filharmonického orchestru.
Skladby pocházejí z dílen dnes již "klasických", převážně rockových skupin (Queen, Led Zepelin, Eagles, Nazareth, Metallica, Pink Floyd, Beatles, ABBA atd.).  Tato hudba působí velmi pozitivně a vytváří příjemnou a klidnou atmosféru.

Po dohodě s novomanželi následuje zvolený novomanželský tanec. Několik příkladů požadovaných skladeb uvádím na stránce:
http://dj-petr.sweb.cz/1.tanec.htm

Dále pak hudba k tanci i k poslechu, komentované  akce - krájení dortu, hod svatební kytice, čtení blahopřání, dražba podvazku, vybírání do střevíčku, různé hry, soutěže atp. viz:
http://dj-petr.sweb.cz/svatba.htm
 

2. varianta: (svatby, firemní a soukromé oslavy, rodinné párty, jubilea apod.)

Techniku přivezu a zapojím tak, abych mohl začít s hudbou ve Vámi určeném čase. Zpravidla 2 hodiny před sjednaným začátkem produkce. Další program je podle vzájemné dohody, jako u 1. varianty.
Účtovaný čas počítám u této varianty  od  sjednaného  začátku hudební produkce do skončení produkce, pokud není stanovena jednorázová, pevná cena za celou akci.
Čas za manipulaci s technikou, její montáž a demontáž, neúčtuji.

MODERNÍ A SOUČASNÁ HUDBA

Vzhledem k tomu, že jsem převážně "svatební dj", musím mít hudební materiál všech žánrů, pro všechny věkové kategorie klientů a jejich hostů. Největší zájem je o českou a zahraniční hudbu z let osmdesátých a devadesátých minulého století.  Mám ale i hudbu typu Reggae, Hip-Hop, Rap, Trance,Sky, RnB apod. Tyto žánry mám převážně v PC.
Na svojí zvukovou aparaturu mohu připojit jak Váš notebook, iPOD, přehrávače MP3, MP4, prostě cokoliv, co má sluchátkový Jack konektor 3,5 mm nebo linkový RCA (Cinch) výstup. Stejně tak mohu přehrát i Vámi přinesené CD, DVD resp. CD-MP3, příp. externí HDD.
Pro jiné zvukové nosiče (mini disc, kazety, vinylové desky - LP) mohu vzít na akci příslušný kvalitní, profesionální Hi-Fi přístroj (MiniDisc Player, CC Tape Deck, příp. Direct Drive Gramo. Zde je však nutná předchozí domluva.

U souborů "mp.3" je důležité, jakým datovým tokem byla nahrávka pořízena. Bitrate pod 160 kbps může být při větším zesílení nedostatečný a zvuk nemusí být dostatečně kvalitní.

KAPELA nebo DJ?

Řadu let jsem účinkoval i jako “živý” muzikant. Hrál jsem v kapelách na sólovou, doprovodnou i basovou kytaru, na violoncello, kontrabas, mandolínu a bicí. S aktivním hraním jsem přestal z několika důvodů: nízká profesionální úroveň některých kolegů hudebníků, jejich nespolehlivost při vystoupení (alkohol, ženy), jejich častá nepřipravenost a chyby během produkce. Vadil mě i omezený repertoár. Zpravidla 120-150 skladeb. Já nabízím výběr z cca 45'000 skladeb.
Hudebníci často hrají 15 až 20 minut a potom je stejně dlouhou dobu přestávka. Z pěti hodin produkce tak odehrají zpravidla jen asi polovinu.
Já hraji i 12ti hodinové akce non-stop. Když se netancuje, hudbu ztiším tak, aby se mohlo konverzovat.
Možnou variantou je kombinace kapely a DJe.

PRVNÍ TANEC NOVOMANŽELŮ A TANEC S RODIČI

Jako první svatební tanec naprosto respektuji výběr snoubenců. K dalším tancům, jako např. tance novomanželů s rodiči, často pouštím skladby jako What a Wonderful World - Louis Armstrong, Something Stupid - Robbie Williams & Nicole Kidman, Raindrops Keep Fallin On My Head - B.J.Thomas apod. Samozřejmě se ale přizpůsobím Vašim přáním.

CENA ZA HUDBU A DOPRAVU, INFO O POUŽITÉ TECHNICE

http://dj-petr.sweb.cz/technika.htm - info o použité technice
http://dj-petr.sweb.cz/cenik.htm - orientační ceny
http://dj-petr.sweb.cz/kde.htm - přehled míst, kde jsem minulé roky hrál

Doporučuji osobní setkání, při kterém je možné vypočítat a navrhnout kompromisní cenu podle Vašich představ.

FOTO A VIDEO

Pokud máte zájem o pořízení profesionálního videozáznamu na DVD nebo chcete kvalitního fotografa a ještě nevíte, na koho se obrátit, zde najdete odkazy na nejlepší odborníky, které jsem před lety poznal a se kterými se často na akcích setkávám a ručím za jejich vysokou kvalitu:
http://sweb.cz/dj-petr/video.htm.

ROZHODLI JSTE SE PRO MOJÍ HUDEBNÍ PRODUKCI?

Potom doporučuji zaplatit zálohu převodem, vkladem na účet nebo předáním při osobním jednání.
Výše zálohy je 1000 Kč. Tato částka bude odečtena při platbě doplatku za hudební produkci po skončení akce.

Zaplacením zálohy získáte "Definitivní rezervaci" a tím i jistotu, že nebudu rezervovat termín jinému zájemci.

Číslo účtu/kód banky a variabilní symbol jsou:
150249020/0600   VS: RRRRMMDD 
(např.: pro datum akce 13.12.2013 je VS: 20131213 )

Údaje pro zahraniční klienty:
IBAN:  CZ9806000000000150249020
SWIFT kód BIC:  AGBACZPP

Mohu Vám poslat i částečně předvyplněnou smlouvu se všemi potřebnými údaji a oboustrannými závazky.

CO MODERUJI?

Moderuji především všechny důležité události během svatební slavnosti. Když pouštím poslechovou hudbu již během hostiny, upozorním např. na polévku z jednoho talíře pro novomanžele, po dohodě vyzvu novomanžele a jejich hosty k prvnímu tanci, k dalším tancům s rodiči a svědky, oznámím krájení dortu, sundávání podvazku, hod svatební kyticí apod. Mohu vést i např. dražbu podvazku nebo nevěstina střevíčku. Stejně tak, po dohodě s novomanželi, moderuji i soutěže a různé zábavné vstupy.

KARAOKE

Pravé Karaoke by mělo být prezentováno z PC nebo z DVD, kde se text skladby promítá na TV obrazovku nebo projektorem na plátno. K textu hraje doprovodná hudba. Zpravidla však chybí tzv. nosná melodie, kterou tvoří právě zpěvák. Jsem bývalý hudebník a zpěvák několika tanečních a country skupin. Přesto však musím většinu "karaoke" písniček předem natrénovat, jinak se "chytám" obtížně. Pro netrénovaného laika je tento způsob dosti náročný a velmi často nezvladatelný. Navíc jsou téměř vždy potíže s umístěním plátna, kam dát DVD player (kabel z DVD do projektoru + zvukový kabel do mixážního pultu).
Pokud by jste však trvali na originálním Karaoke, mohu si potřebnou techniku vypůjčit. Konečná cena za produkci se ale může navýšit cca až o 5000 korun.

Nabízím jednodušší a přijatelnější řešení, které je zdarma:

Půjčím Vám bezdrátový mikrofon (má dosah cca 100 metrů) a pustím Vám vybrané písničky včetně vokálu.
Zpěvák "amatér" se snadno "chytne" a když vypadne text, nevadí; z aparatury jde zpěv dál. Nechybí nosná melodie, rytmus, slova - vše je transparentní a legrace se užije přinejmenším stejně, jako při tzv. 100% Karaoke.
Z netu je možné stáhnout si předem texty oblíbených skladeb a vytisknout.

Přeji Vám příjemný den.

DJ Petr Ježek  -  svatební a párty dj
hudba na svatby, oslavy, večírky a jubilea

+420 603 207702
dj-petr@seznam.cz
Skype: dj-petr

http://svatebnihudba.wbs.cz