Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hotel TOMMY – ta správná volba!

7. 10. 2010
ObrazekAť už jste čerstvě zamilovaní, slavíte novomanželské líbánky nebo 20 let od výročí svatby, udělejte radost Vám i Vašemu partnerovi či partnerce a přijeďte prožít láskou naplněný víkend do Hotelu TOMMY.
Rodinná atmosféra v netradičním prostředí.
Nechte se ponořit do několika královských dní absolutní relaxace, které pro Vás připravil Hotel TOMMY – congress & relax center v Náchodě na Babí. Nově zrekonstruovaný hotel je jedním z nejvyhledávanějších hotelů v mezihoří Krkonoš a Orlických hor. Vaši cestu do pohádkové a turisticky zajímavé oblasti Kladského pomezí přivítá atmosféra rodinného hotelu.
 Obrazek
Hotel TOMMY – ta správná volba!
Přijměte naše pozvání do příjemných a zcela originálních interiérů našeho hotelu. Právě na Vás zde čekají luxusně zařízené pokoje s nádechem zámeckého prostředí. V rustikální restauraci Vás budeme hýčkat vynikajícími specialitami pana šéfkuchaře a Vaše chuťové pohárky pohladí mistr cukrář jedinečným domácím dezertem.

 

ObrazekBožský odpočinek.
V hotelovém wellness centru se můžete oddávat nekončícímu odpočinku, kdy celou řadu wellness procedur Vám doporučí diplomovaný hotelový masér. K dispozici jsou Vám krytý bazén s protiproudem, balzámem na duši Vám bude relaxační koupel ve vířivé vaně whirlpool a samozřejmě nesmí chybět celá škála relaxačních masáží. Maséři Vás budou rozmazlovat medovými, aromatickými či reflexními masážemi. Náročnějším nesmíme odepřít masáže lávovými kameny a zejména ženy uvítají antistresové indické masáže hlavy. Novinkou našeho wellness centra je hydromasážní vana pro aromatické či bylinné koupele ve dvou a nejen v zimních měsících jistě přivítáte finskou saunu nebo infra kabinu.
 
Wellness ROYAL aneb soukromé královské dýchánky pro dva
Dokonale romantická chvíle prožitá ve dvou… Překvapte svůj protějšek a dejte mu tou nejkrásnější cestou najevo, jak moc Vám na něm záleží. V uzavřeném prostředí relaxační zóny se jen Vy dva můžete oddávat královskému odpočinku a harmonizaci těla. Během dvou hodin si postupně vychutnáte božskou hydromasáž, voňavou koupel a pobyt ve finské sauně. Komplex těchto procedur přinese Vám i Vašemu protějšku neskonalé blaho!

Obrazek

 

Obrazek

Při koupeli si můžete užívat romantickou atmosféru při svíčkách, kterou doplní láhev sektu a Vaše chuťové pohárky pohladí sýrové políbení z kuchyně (talíř s variací sýrů). Na závěr Vám připravíme hebké župany, ve kterých se můžete přenést do hotelového pokoje a vychutnat si prožitek tohoto nevšedního romantického zážitku.
Výlety do pohádkových míst.
Po vynikajícím odpočinku by byl hřích nenavštívit krásy regionu Kladského pomezí, neboť snad jen v tomto koutě naší země můžete na několika málo kilometrech najít tak bohatou a pestrou nabídku výletů. Ty budou tvořit pomyslnou třešinku na dortu a vy už při samém příjezdu zjistíte, že nejen do Hotelu Tommy, ale do Kladského pomezí se vždy budete rádi vracet…
 
Vyzkoušejte některý z našich wellness pobytů:
  • Romantický víkend pana "Amora"
  • Ve službách Jejího Veličenstva
  • Prodloužený víkend pro ženy
  • Valentýnské políbení v Hotelu TOMMY
  • Jarní prázdniny v Hotelu TOMMY
  • Cesta za pokladem… aneb letní dovolená v Kladském pomezí
  • Podzimní drakiáda v Hotelu TOMMY
  • Vánoční a Silvestrovské hrátky na sněhu i ve vodě

Obrazek  Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×