Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žhavá novinka Choceňské mlékárny – brusinkový smetanový jogurt

sj_150g_brusinka_rgb_300dpi.jpg

Choceňská mlékárna přichází před létem s novinkou. Od června rozšíří řadu svých ovocných smetanových jogurtů o novou příchuť – brusinku. Čistě brusinková příchuť se tak na českých pultech objeví vůbec poprvé. Stejně jako ostatní choceňské jogurty, je i brusinka vyrobena bez konzervantů a bez lepku. K dostání bude ve 150 gramovém balení.
 
„Brusinka je zajímavým zpestřením řady našich smetanových jogurtů. Zároveň je jedinečnou novinkou na poli jogurtů – brusinková příchuť se na českém trhu objevuje vůbec poprvé.
 
Před ostatními ovocnými příchutěmi dostala přednost především díky své specifické chuti. Kombinace její lehce nakyslé chuti a smetanového jogurtu je naprosto neodolatelná. Poslouží jak pro lehkou svačinu, tak také jako lahodný dezert,“ říká Pavel Marek z Choceňské mlékárny. Dodává, že brusinka byla vybrána i kvůli zdraví prospěšným vlastnostem. Obsahuje důležité antioxidanty, vyvážené směsi vitamínů i organické kyseliny. Známá je také svými pozitivními účinky na ledviny.
 
Brusinkový smetanový jogurt bude od června k dostání v obchodních řetězcích Globus a Makro, od července v Tescu a Albert. Doporučená cena je 11,90 Kč
 
O společnosti Choceňská mlékárna
Choceňská mlékárna s.r.o. s více než osmdesátiletou tradicí výroby mléčných produktů patří k lídrům na českém trhu. Kvalitu výrobků dokazuje od poloviny roku 2003 osvědčení značkou KLASA. Profiluje se především v segmentu pomazánkových másel, smetanových pomazánek, smetanových jogurtů a tvarohů.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×