Jdi na obsah Jdi na menu
 


HUDYsport má pro ženy „divoké růže“ a „lamače ledů“

24. 11. 2009

 

Dávno pryč jsou doby, kdy adrenalinové sporty a outdoorové aktivity byly většinou mužskou výsadou. Na své si v této oblasti stále častěji přichází i ženy. Výrobci outdoorového vybavení také nabízí speciální kolekce, které vyhovují ženským nárokům a módním trendům. HUDYsport, největší síť outdoorových prodejen v ČR, není výjimkou a dámám nabízí široký výběr výrobků špičkových značek. Mimo jiné na pultech jeho obchodů najdete i speciální a výhradně dámskou značku „Wild roses“. Prozkoumejte dámskou outdoor nabídku v HUDYsportu a v přírodě můžete rozkvést jako „divoké růže“.

 

Pokud patříte mezi stále rostoucí skupinu žen, které si rády užívají kouzla divoké přírody, krásy hor a pobytu v přírodě, rozhodně oceníte kvalitní a funkční vybavení. Nebyly bychom to ale my, ženy, abychom vedle funkčních prvků nové bundy nehleděly i na to, zda má slušivý střih a barevně ladí k našemu celkovému „outfitu“. Všem dámám, které se podle posledních trendů rády oblékají i do přírody nebo na lyže, přináší HUDYsport širokou nabídku specialit.

 

Patříte-li mezi příznivkyně výhradně dámské značky Wild roses, najdete v nové kolekci HUDYsportu spoustu lahůdek. Zkombinujte například goretexovou bundu Blacklight Jacket a softshellové kalhoty Touring sofshell Pants a můžete si být jistá, že budete v teple, suchu a navíc „šik“. Jako spodní vrstvu můžete přidat Alexanfra Fleece - mikinu s kapucí z jemného microfleecu a tričko Explore T-Shirt s originálním potiskem.

 

Pokud je vašim úhlavním nepřítelem venku chlad, nasaďte proti němu účinnou zbraň - oděvy značky Icebreaker. Právě ty prolomí ledy okolo vás hřejivým materiálem ze 100% přírodní ovčí vlny Merino. Trička Olympia Zip nebo Chakra Zip se stanou vaší „druhou“ kůží. Doplnit je můžete o legíny ze stejného materiálu a máte postaráno o základní vrstvu pro „mrazuvzdorný“ outfit.

 

Dámy, pokud patříte k ženské většině – totiž k těm z nás, které rády nakupují a při nákupech věci dlouho prohlížejí a vybírají, zajděte do HUDYsportu. Zaprvé tam budete mít opravdu z čeho vybírat a zadruhé – ať už si v nabídce zvolíte jakýkoliv produkt – vždy si můžete být jisté jeho nekompromisní kvalitou. A to jsou výhody, které v HUDYsportu ocení každý – určitě nejen ženy.

 

BUNDA

 

ObrazekBlacklight Jacket, Wild Roses

Dámská goretexová bunda s primaloftem pro použití v náročných podmínkách. Neprofoukne, nepromokne, dobře dýchá a hřeje.

Materiál: GORE-TEX® Pro Shell, Hmotnost: 520 g (M), Velikost: XS-XL, Barva: modrá, zelená

Cena HUDYsport: 9590 Kč

 

Lady Air Print Jacket, MilletObrazek

Bunda s nápaditým grafickým potiskem, který jen podtrhuje její sportovní vzhled. A lyžování se stane tím pravým prožitkem. Mezi přednosti patří: odepínací kapuce; kapsička na levém rukávu; sněhový límec; elastické manžety na rukávech

Materiál: DryEdge™ Herringbone Print 2L, Hmotnost: 1120 g, Velikost: XS-XL, Barva: bílá, zelená.

Cena HUDYsport: 5950 Kč

 

ObrazekLady W3 Pure WDS Jacket, Millet

Zástupce kategorie oblečení, která si získává stále více příznivců - lehká bunda se 100% odolností proti větru a vynikající prodyšností. Mezi její přednosti patří: anatomický sportovní střih; otěruvzdorná úprava; prodloužený zadní díl; kapsička na rukávu; stahování ve spodní části.

Materiál: GORE Windstopper® Soft Shell Stretch Taifun, Hmotnost: 346 g (M), Velikost: XS-XL, Barva: červená, modrá

Cena HUDYsport: 3890 Kč

Obrazek

Women's Metropolis Parka, The North Face®

Módní bunda kabátového střihu s vnitřní péřovou náplní, která vás spolehlivě ochrání v zimním počasí. Materiál: Nylon s DWR úpravou, peří 600 cuin, Hmotnost: 637 g (M), Velikost: XS-L, Barva: hnědá, černá, bílá,

Cena HUDYsport: 7690 Kč

 

 

MIKINA

 

ObrazekWindwall Print Fleece, Wild Roses

Fleecová mikina s kapucí a potiskem.

Materiál: Thermo Stretch, Hmotnost: 490 g (M), Velikost: XS-XL, Barva: černá, červená

Cena HUDYsport: 3250 Kč

 

Obrazek

Alexandra Fleece, Wild Roses

Dámská mikina s kapucí z jemného microfleecu.

Barva: černá; Materiál: Fleece - Flock Print, 80% Polyester, 20% Polyamid; Velikost: XS-XL

Cena HUDYsport: 2750 Kč

 

 

TRIČKO

 

ObrazekExplore T-Shirt, Wild Roses

Dámské triko z velmi příjemného materiálu s dlouhým rukávem a potiskem na obou stranách.

Materiál: 90% Polyamid, 10% Elastan, Hmotnost: není uvedena, Velikost: XS-XXL, Barva: bílá, růžová, zelená

Cena HUDYsport: 1350 Kč

 

 

Olympia Zip, IcebreakerObrazek

Pokud je zima a chlad váš úhlavní nepřítel, zde je účinná zbraň, se kterou nelze prohrát - vysoký límec a prodloužený zadní díl je toho důkazem.
Materiál: 100% vlna Merino, Hmotnost: 260 g/m2, Velikost: XS-XL, Barva: fialová

Cena HUDYsport: 2490 Kč

 

 

ObrazekChakra Zip, Icebreaker

Základní kámen spodní vrstvy. Vysoký límec na zip nepropustí chlad k tělu a udrží vás v pohodě i v mrazivém počasí.

Materiál: 100% vlna Merino, Hmotnost: 200 g/m2, Velikost: XS-XL, Barva: červená, fialová, černá

Cena HUDYsport: 1870 Kč

 

 

Oasis Crewe, IcebreakerObrazek

Triko s dlouhým rukávem, jemné na dotek a hebké jako samet. Ve spojení s legínami vznikne jedinečná hřejivá vrstva do chladného počasí.

Materiál: 100% vlna Merino, Hmotnost: 200 g/m2, Velikost: XS-XL, Barva: červená, zelená, fialová, černá

Cena HUDYsport: 1620 Kč

 

 

ObrazekTriko krátký rukáv, Direct Alpine

Dámské funkční triko s krátkým rukávem pro veškeré sportovní aktivity. Mezi jeho přednosti patří: antibakteriální vlákno s ionty stříbra; anatomický přiléhavý střih; ploché švy.

Materiál: 32% Coolmax® Fresh™ FX s ionty stříbra, 62% Coolmax®, 6% Lycra, Hmotnost: 110 g (M), Velikost: XS-XL, Barva: bílá/modrá,antracit

Cena HUDYsport: 690 Kč

KALHOTY

 

Touring Softshell Pants, Wild RosesObrazek

Dobře padnoucí a slušivé softshellové kalhoty pro dámy. Mají dvě přední kapsy a jednu zadní, zvýšený pas regulovatelný v bocích suchým zipem, sněhové límce na nohavicích a zesílenou vnitřní část nohavic.

Materiál: Soft Shell Powder Hmotnost: 500 g (M) Velikost: S-XL Barva: černá

Cena HUDYsport: 4850 Kč

 

 

LEGINY

 

ObrazekLeggings, Icebreaker

Silnější varianta legín nejen pro chladné období. Vlákno Merino je každoročně testováno novozélandskými ovcemi v tvrdých podmínkách Jižních Alp.

Řada BODYFIT260

Materiál: 100% vlna Merino, Hmotnost: 260 g/m2, Velikost: XS-XL, Barva: černá

Cena HUDYsport: 1870 Kč

 

 

PULOVER

Obrazek

TONALE LADY, Direct Alpine

Dámský pulover pro zvýšený tepelný komfort, vhodný jako druhá vrstva. Přiléhavý střih s vysokým límcem. Mezi přednosti patří i: boční kapsa na zip; prodloužený zadní díl; ploché elastické švy

Materiál: Tecnostretch™88%PES, Hmotnost: 260g (M), Velikost: XS-XL, Barva: černá, limetková, červená, bílá

Cena HUDYsport: 1790 Kč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×