Jdi na obsah Jdi na menu
 


REVOLUCE V PŘÍPRAVĚ KÁVY!

5.jpgPro opravdu dobrou kávu s krémovou pěnou už nemusíte chodit do kavárny. Můžete si ji jednoduše připravit v pohodlí svého domova. Převratný systém kávovarů Senseo spojuje lahodnou kávu Douwe Egberts s prvotřídní kvalitou Philips a nabízí vám tak nejsnadnější a nejlevnější přípravu kávy na našem trhu. Ochutnejte a uvidíte, že se kávovar Senseo stane novým a milovaným členem vaší rodiny!

Senseo se od roku 2001, kdy bylo uvedeno, stalo číslem jedna na evropském trhu kávovarů na porcovanou kávu. Jeden šálek kvalitního espressa s bohatou krémovou pěnou připravíte již za 3,60 Kč. Příprava je založena na kávových polštářcích zvaných „pody“ obsahujících čerstvou praženou kávu. Ty do kávovaru jednoduše vložíte. Na rozdíl od kávových kapslí jsou pody mnohem ekologičtější, protože jsou vyrobeny z přírodního filtračního papíru. Šetřit budete tedy nejen peníze, ale i přírodu.
Douwe Egberts Senseo přináší nový trend – žádné předražené plastové kapsle, žádné čekání na slevové akce, pokud chcete kvalitní porcovanou kávu! A díky podzimní zaváděcí akci pořízení kávovaru Senseo Philips váš rodinný rozpočet rozhodně nezruinuje. K dostání bude o letošních Vánocích v síti hypermarketů Tesco a na internetovém obchodě Mall.cz.
1.jpgKávovar Senseo se stane novým členem vaší domácnosti!
Kávovar je jako člen rodiny. Scházíme se u něj, často s ním řešíme i zásadní problémy, jako co na sebe, či kam na dovolenou. A proto je i jeho výběr velmi důležitou rodinnou událostí.
Na trhu najdete pět vynikajících příchutí za skvělé ceny2.jpg
Kávu Senseo si můžete vychutnat v klasické variantě „Regular“, nebo v tmavé a intenzivnější podobě „Dark Roast“. Pro milovníky intenzivní kávové chuti a vůně je 3.jpgpřipravena káva „Strong“. Lahodná chuť a jemná textura kávy Senseo vás každé ráno vytáhne z postele a pozitivně naladí do nového dne. Jedinečné jsou také dvě příchutě inspirované romantickými evropskými městy, lahodná „Sevilla“ s karamelem a vanilkou a „Vienna“ s čokoládou a vanilkou.
Novou kávu Douwe Egberts Senseo na regálech rozhodně nepřehlédnete. Originální retro obaly vás určitě osloví.
Doporučená zaváděcí maloobchodní cena je 79,90 Kč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×