Jdi na obsah Jdi na menu
 


ORGONITY UZDRAVUJÍ TĚLO, MYSL I OKOLNÍ SVĚT

9. 11. 2010

57.jpgV dnešní době jsme atakováni stále větším množstvím negativních vlivů. Hrnou se na nás nejen z médií, ale také z obrazovek, počítačů, mikrovlnek, mobilních telefonů a dalších elektrických zařízení. Záření, jež vydávají, nám způsobuje mnoho problémů počínaje únavou, bolestmi hlavy či špatným spánkem. Účinnou ochranou před tímto elektrosmogem mohou být tzv. orgonity.

 
Orgonity, neboli „záhadné kamínky“, jak jim někteří lidé říkají, získaly své pojmenování od slova orgon, které označuje všudypřítomnou životní energii (jeho ekvivalenty lze nalézt ve starověké čínské medicíně – bioenergie, čchi, prána aj.). Objev orgonové energie je dílem psychoanalytika Wilhelma48.jpg Reicha, který hledal způsob, jak pomoci nemocným lidem, kteří strádají nedostatkem energie. Sestrojil tzv. orgonový akumulátor velikosti skříně, který byl tvořen různými vrstvami organického a anorganického materiálu tak, aby do něj přirozeně vstupovala energie a kumulovala se uvnitř. Organický materiál energii přitahuje a anorganický odpuzuje, akumulátor proto sestával z několika vrstev včetně kovu. Do této „skříně“ pak posazoval Reich své pacienty, aby zde čerpali energii potřebnou k uzdravení.
Tento vynález se objevil ve 30. letech minulého století a o šedesát let později byl přepracován do podoby dnešních orgonitů – odlitků organické pryskyřice se zapuštěnými kovovými třískami. Jejich funkce však zůstává stejná – všechny působí jako silné transformátory energie z okolí.
 
veronika-solcova.jpg„Záhadné kamínky“
 
Jedním z těch, kdo se u nás věnují výrobě orgonitů, je Veronika Šolcová z Pičína u Příbrami. S jejich výrobou začala na podzim 2009, kdy se jí do rukou dostal článek, který popisoval zhoubné účinky záření mobilních telefonů. První orgonity tak dostaly podobu jakéhosi „knoflíku“ na mobil. „Protože se pomalu blížily Vánoce a s nimi i školní jarmarky mých dětí, rozhodla jsem vyrobit pár orgonitů právě pro tento účel, aby se jejich energie začala šířit mezi lidmi,“ popisuje své začátky paní Veronika.
Orgonity však od té doby prošly výraznou proměnou. Veronika Šolcová má vrozený smysl pro krásu a její výrobky slouží zároveň i jako nádherná a osobitá dekorace. Zájemci si mohou vybrat orgonit téměř jakékoliv barvy i tvaru. Paní Veronika do nich navíc vkládá různé polodrahokamy, které ještě umocňují jejich očistný účinek. V každém bez výjimky jsou pak zalité křišťálové hranoly.
 
Orgonity milují vše živé
 
16.jpgVyužití orgonitů je téměř univerzální. Lze je umístit prakticky kamkoliv. Výborně se hodí do místností, zejména ložnic, pracoven a dětských pokojíčků, na zahradu, nebo třeba do pelíšků našich domácích mazlíčků. Orgonity „mají rády“ vodu v jezerech, řekách, ve všech vodních plochách, ale také vodu protékající vodovodním potrubím, jejíž kvalita se po jejich přiložení výrazně zlepší. Totéž platí o rostlinách. Umístíme-li orgonit do květináče, květiny nádherně porostou a stromy, pod které vložíme orgonit, mohou lépe čistit vzduch.
Orgonity rovněž neutralizují negativní energii vycházející z geopatogenních zón, harmonizují místa zhoubných zásahů člověka do přírody a také místa, jež nesou dávné stopy trýznivých emocí – hřbitovy, bojiště, popraviště…
 

velky-orgonit-hnedy.jpg

 
„Všechny mé orgonity byly vyrobeny s láskou a pod vedením andělů. Právě ona láskyplná andělská energie umocňuje přirozené schopnosti orgonitů,“ dodává paní Veronika. „Věřím, že lidem pomohou zbavit se strachu, vyčistit mysl od povrchních věcí, otevřít srdce a uslyšet svůj vnitřní hlas, neboť právě odsud vychází láska a víra v pravé vnímání naší podstaty a pravdy na tomto světě.“
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krása

(Jana, 2. 11. 2010 21:03)

Nádherné!!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×