Jdi na obsah Jdi na menu
 


Guus de Vries a Bas J. Martens – Puška K98k

9. 5. 2009

Obrazek

Obrazová historie nejslavnější pušky 2. světové války
 
První svazek z unikátní série publikací, které prostřednictvím fundovaných komentářů k bohaté kolekci propagandistických fotografií německé armády z doby 2. světové války nabízejí objevnou interpretaci vývoje jednotlivých typů německých pěchotních zbraní.
 
Každá kniha edice Propaganda nabízí nejprve bohatě ilustrovaný přehled všech důležitých informací o daném typu zbraně, v hlavní části pak soubor jinak nedostupných dobových fotografií, které ukazují skutečné využívání popisované výzbroje. Stylizování některých snímků autoři plně vyvažují objektivním výkladem.
 
Knihy z edice Propaganda jsou nezbytnými příručkami zdaleka ne jen pro muzejní pracovníky a sběratele, nýbrž pro všechny zájemce o dějiny druhé světové války a historii zbrojní techniky.
 
Edice Propaganda, svazek 1
349 Kč | vázaná bez přebalu | 152 stran | 225 x 225 mm
 
 
GUUS DE VRIES a BAS J. MARTENS jsou nizozemští historikové zabývající se dějinami palných zbraní. Jsou autory velkého počtu článků ve střeleckých časopisech vydávaných v Belgii, Německu, Finsku, Nizozemsku, Rusku a USA a řady knih o historii palných zbraní. Edice Propaganda patří k jejich nejpozoruhodnějším a současně nejúspěšnějším projektům.
 
Knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta a. s.
www.bookcafe.cz
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×