Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaroslav Vašák - Krajová specialita: Slezská kuchyně

15. 7. 2013

4.jpg

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci.
Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím.
Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Formát: 125 x 200 mm, 216 stran
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar
Koupíte v knihkupectví nebo na
www.bux.cz

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×