Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolená na Slovensku s dětmi? Výjimečný horský hotel Srdiečko s rodinnou atmosférou, programem pro děti a wellness centrem

hotel-srdiecko.jpg

Tříhvězdičkový Hotel Srdiečko je oblíbeným dovolenkovým místem již od roku 1958. Letos poprvé je návštěvníkům otevřený i v létě. Zimní idylku u praskajícího krbu nahradí aktivní turistika, výlety lanovkami na obě strany Chopku, adrenalinový sjezd na terénních tříkolkách z nadmořské výšky 2004 metrů, návštěva jeskyní, golfového hřiště nebo putování v sedle Huculskou magistrálou.

Obnovená legenda mezi tatranskými hotely má výbornou lokalitu přímo u lanovky a u turistických cest a cyklostezek s překrásným výhledem na jižní stranu majestátního Chopku. V duchu názvu hotelu se nese i prostor harmonie, rodinné pohody, skvělé domácí kuchyně a přívětivého personálu.

 

rodina-ilustracni.jpg

 

Po turistice zasloužený relax     

Dovolenou uprostřed hor si zamilují nejen vášniví "srdcaři", ale i ti, kteří si rádi po turistice oddychnou ve wellness centru. Dokonalé uvolnění ve vířivce na dřevěné terase hotelu, blahodárné účinky finské, parní a infra sauny nebo masáže s nahřívanými smrkovými a borovicovými dřívky, jsou tím pravým balzámem na duši.

 

wellness.jpg

 

Do Srdiečka se zamilují i děti

„Malým návštěvníkům jsou každý den k dispozici profesionální animátoři, se kterými poznají přírodu, absolvují kurz mladého záchranáře, zabaví se při tvůrčích dílnách a soutěžích, vyrobí si herbář nebo se vyřádí před hotelem na dřevěném dětském hřišti," přiblížila bohatý dětský program Alena Spišiaková, vedoucí marketingu hotelů, restaurací a barů společnosti Tatry Mountain Resorts, a. s. (TMR). Během výletů lanovkami, nenáročné procházce a turistice po okolí budou navíc děti součástí Drakoparku a možná je i pohltí historie v muzeu lanovek.

Zahrajte si badminton a navštivte letní kino

Nedávná rekonstrukce hotelu přeměnila vstupní halu, bar a lobby lounge na teplo domova se stylovým interiérem a plápolajícím ohněm v krbu. Nadstandardní péče horského hotelu je přímo stvořená pro rodinnou dovolenou či romantický pobyt ve dvou. Hotel nabízí během víkendů i letní kino, dobrodružný pochod, grilování na otevřeném ohni. Zájemci si mohou zapůjčit i E-bike nebo sportovní potřeby pro nordic walking, badminton nebo deskové hry.

Více na www.hotelsrdiecko.sk

 

Společnost Tatry mountain resorts, as (TMR) je top subjektem v oblasti cestovního ruchu ve Střední a Východní Evropě, který vlastní a provozuje atraktivní horská střediska a hotely. V Nízkých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Jasná Nízké Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkem Aquaparku Tatralandia. Jde o největší slovenský aquapark s celoročním provozem, který nabízí kromě vodní zábavy i Tropical Paradise - speciální tropickou halu s mořskou vodou i zábavu ve Fun Parku a ubytování v bungalovech a apartmánech Holiday Village Tatralandia. Ve Vysokých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, které TMR spoluprovozuje. Ve Vysokých Tatrách TMR také vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR také vlastní 19% ve společnosti Melida, as, která si pronajímá a provozuje středisko Špindlerův Mlýn v České republice. V Polsku TMR vlastní středisko Szczyrk. TMR také vlastní a pronajímá třetím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski & Fun Záhradky a Bungalovy. Do konce roku 2014 se proinvestovalo do rozvoje a modernizace středisek TMR téměř 200 mil. EUR. Akcie TMR jsou obchodovány na třech evropských burzách v Bratislavě, Praze a ve Varšavě

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×