Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svítidla značky PRECIOSA – umění světla -

8. 6. 2008
Interiér bytu o nás mnohé vypovídá. Prozradí, jaký máme vkus, co máme rádi a jak často svůj byt užíváme (a také uklízíme). Bytové doplňky dokáží domov velmi pozvednout a zútulnit.
 
Osvětlení interiéru je mimořádně podstatným elementem. Sebekrásnější interiér bez správného nasvícení není dokonalý. Nevhodné osvětlení mu dokonce může ublížit. Je velice důležité skloubit estetické a funkční řešení osvětlení prostoru.
 
Centrální lustr je dominantou zejména v obývacím pokoji. Velikost lustru by měla vždy proporčně odpovídat velikosti této místnosti. Tvar lustru by měl zase korespondovat se stylem nábytku a doplňků, ale nejdůležitější je, abyste se ve svém interiéru cítili příjemně a uvolněně.
 
Nástěnná svítidla mají v obytném interiéru velmi široké uplatnění. Jsou velice vhodným doplňkem stropních centrálních svítidel. Nástěnná svítidla vypadají vždy lépe, pokud jich v jednom prostoru nainstalujete více. Díky jednotnému designu se opticky vzájemně propojí a znásobí tak výsledný dojem a estetický účinek.
 
Pokud právě zařizujete svůj nový byt nebo jste se rozhodli ten současný vylepšit a uvažujete o koupi nových svítidel, nechte se inspirovat nabídkou lustrů, nástěnných svítidel, stolních lampiček a stojanových lamp značky PRECIOSA. Svítidla této značky jsou skutečnými designérskými bonbónky, ve kterých se snoubí staletá tradice českého sklářského umění a nejmodernější výrobní technologie.  
 
Prodejna svítidel značky PRECIOSA v outletovém centru Freeport International Outlet vám tyto produkty nabízí za velice výhodné ceny, můžete je zde zakoupit s 30% slevou. A když už do Freeportu zavítáte, nenechte si ujít nabídku ostatních 65 prodejen a nabídku více než 200 světových módních značek. Protože Freeport vám garantuje nejnižší ceny značkové módy v ČR.
 
Přinášíme vám inspiraci v podobě křišťálových svítidel, která jsou precizně vyrobena a jsou vhodným doplňkem i k modernímu interiéru:
 
NAŠE TIPY:
 
 

Obrazek

 

Původní cena: 43.300,-

Outletová cena ve Freeportu: 30.310,-
 
Foto: PB 5318/00/008
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Obrazek

 

Původní cena: 37.830,-                    

Outletová cena ve Freeportu: 26.481,- 
 
 
Foto: CB 1176/00/006
 
 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

Původní cena: 33.730,-    

Outletová cena ve Freeportu: 23.611,-
 
Foto: CB 1175/00/006
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Obrazek

 

Původní cena: 38.910,-                   

Outletová cena ve Freeportu: 27.237,-
 
Foto: CB 5004/00/006
 
Průměr 50 cm, výška 65 cm
 
 
 
 

 

 

 

 

Obrazek

 

Původní cena: 52.050,-                   

Outletová cena ve Freeportu: 36.435,-
 
Foto: CB 1178/00/008
 
Průměr 60 cm, výška 42 cm
 
 
 
 

 

 

 

 

Obrazek

 

Původní cena: 10.650,-                     

Outletová cena ve Freeportu: 7.455,-
 
Foto: CB 5002/01/01
 
Průměr 22 cm , výška 56 cm
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obrazek

 

Původní cena: 25.510,-                   

Outletová cena ve Freeportu: 17.857,-
 
Foto: CB 5003/00/003
 
Průměr 30 cm, výška 52 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Obrazek

 

Původní cena: 31.460,-                    

Outletová cena ve Freeportu: 22.022,-
 
Foto: CB 1175/01/006
 
 
 
Kde koupit:
FREEPORT/Preciosa
Chvalovice 196 – Hatě
Znojmo
 
 

 

 

FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 

je prvním outletovým centrem v ČR a je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 65 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny. Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny. Najdete-li stejné zboží, které jste koupili ve Freeportu, za nižší cenu v jiném obchodě v České republice, bude Vám vrácen rozdíl v ceně. Garance platí měsíc ode dne Vašeho nákupu a nevztahuje se na speciální nabídky, výprodeje a nákupy na internetu. Freeport se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. www.freeport.cz
 
 
PRECIOSA

Historie klasických svítidel, které najdete v nabídce Preciosy se začala rodit již v první polovině 18.století. V této době se zvýšil zájem o interiér a pozornost byla upřena na všeobecnou kvalitu bydlení. Touha lidí prodloužit život slunečního paprsku a přivést ho do své bezprostřední blízkosti, do svých domovů, se s moderní dobou stala intenzivnější a také náročnější. K funkčním nárokům se připojily ty nejvyšší nároky umělecké a estetické, nároky pěstované moderními architektonickými trendy a vysokou kulturou bydlení. Dnešní  nabídka svítidel značky PRECIOSA je nesmírně pestrá a široká – od těch skromnějších až po svítidla a světelné objekty, které vznikají přímo „na míru a na klíč“, přesně podle potřeb zákazníka. K tradiční kvalitě křišťálu a mistrovství jeho broušení vystupuje do popředí krása hutního skla spolu s vysoce  kvalitním ověšením.  Čistota tvarů svítidel PRECIOSA je možná jenom díky dokonalé ruční práci a řemeslnému mistrovství sklářů této značky. Prodejny této značky naleznete v Praze, Kamenickém Šenově a v Hatích – v outletovém centru Freeport. www.preciosa.com

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×