Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

Nezvladatelné chutě na sladké. Co je způsobuje?

3. 11. 2018

 

2.jpgIntenzivní chuť na sladké, která nás přepadá kdykoliv během dne. Mnohdy saháme po sušence, čokoládě, nutele, marmeládě, zkrátka po všem, co uspokojí naši aktuální potřebu. A pomalu a nenápadně tloustneme. Co tyto chutě způsobuje a jak proti nim účinně bojovat? Příčiny mohou ležet v únavě, stresu, nedostatku spánku, i v nedostatku bílkovin v jídelníčku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Titbit zdravé snacky

3. 11. 2018

 

1.jpg

Také vás přes den honí mlsná a pak uždibujete kde co? Nebo váháte, co každé ráno zabalit dětem ke svačině, aby jim to udělalo radost, bylo to nutričně vhodné, vy se příliš nenamáhali s přípravou a oživili tak klasický rohlík se šunkou a sýrem? Tak mrkněte např. na rohlik,cz a kupte sobě i svým dětem baby velikost oblíbených druhů zeleniny a ovoce a jiné ovocné svačinky z Titbitu! Potěšíte tím zajisté všechny, včetně svého těla, kterému tím zaženete chuť a malý hlad zdravě.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KetoDiet: Jak jíst při hektickém dni?

11. 10. 2018

 

ketodiet_protein-kase-jablko-skorice_7ks_385_czk_1.jpgDnešní doba klade na člověka vysoké nároky. Lidé už neobětují tolik času na odpočinek, na to aby vydechli a v klidu pobyli v kruhu blízkých a přátel. Žijeme a jíme ve spěchu, a to se negativně projevuje na našem fyzickém i psychickém zdraví. Obalujeme se stále více tukem a riskujeme tak řadu onemocnění. Průměrný Čech má totiž BMI 25,2, což je těsně za horní hranicí normální zdravé váhy. Obezitou pak trpí každá šestá žena a pátý muž. Jednou z příčin těchto stále se zhoršujících skutečností je právě nevhodná strava a ustavičný stres, který už bereme jako normu. Právě dobře připraveným a vyváženým jídelníčkem můžeme vypjaté dny zvládnout daleko lépe a klidněji a chránit si psychické a fyzické zdraví. Jak a co jíst během dne, abychom do sebe dostali potřebné živiny, jedli co nejvíce v klidu a zvládali do toho odvádět práci?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

MÁK: RECEPTY NA POSLEDNÍ LETNÍ DNY

22. 9. 2018

 

2u.jpgV jedné makovici je přibližně pět tisíc namodralých semínek. Také receptů s mákem je nespočet. Dovedete si představit, že byste se o tuto ryze českou plodinu – superpotravinu – v podobě makových buchet, koláčků nebo závinů ochudili? Z máku můžete vařit nejenom podle tradičních receptů. Zkuste makovou zmrzlinu nebo švestkovou marmeládu s mákem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KetoDiet Borůvková pěna: Nadýchané pohlazení

22. 9. 2018

 

2.jpgJe nadýchaná, lahodná a voní po borůvkách. Do zbrusu nové Borůvkové pěny od KetoDiet, která se přímo rozplývá na jazyku, se zamilujete na první ochutnání. A to nejen díky báječné chuti. Obsahuje totiž hodně bílkovin a minimum sacharidů. Připravte si lžičku a nechte se unést dezertem, po kterém nepřiberete ani deko.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KetoDiet Panna cotta: Mlsání bez výčitek

22. 9. 2018

 

1.jpgOblíbený italský dortík panna cotta má svou zdravou proteinovou variantu. Báječnou lahůdku, kde se mísí smetana, cukr, želatina a lesní ovoce, si nyní můžete dopřát ve verzi s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem bílkovin. Vsaďte na bezlepkovou novinku KetoDiet Panna cotta, zabořte lžičku a uvidíte, že se dá mlsat i bez výčitek.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KetoDiet: Zchlaďte se ledovou kávou s proteiny

11. 9. 2018

 

2.jpgReceptů na ledovou kávu vyskakuje v horkých dnech spousta. Zkusili jste však takovou, která vás nejen osvěží, ale i zasytí? Novinka KetoDiet Proteinová káva s čokoládovou příchutí je lahodná kombinace vytouženého zchlazení a výživné svačinky v jednom. A navíc obsahuje jen minimum sacharidů. Stačí smíchat sáček se studenou vodou nebo mlékem, přihodit drcený led a pak už si jen dopřávat ten osvěžující pocit.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie

8. 9. 2018

 

b52_bz_a182.jpgPodzimní trendy v účesech, líčení, módě i inspiraci pro nadcházející společenskou sezonu, zážitky ze soutěží, přehlídek a především produkty z nabídky více než 400 značek – to vše nabízí 26. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA pořádaný v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany 7. a 8. září 2018.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Navštivte WORLD OF BEAUTY & SPA 2018 PODZIM, pořádaný 7. a 8. září 2018 v PVA EXPO PRAHA LETŇANY

3. 9. 2018

 

h09_bz_9742.jpgTento největší kosmetický veletrh v ČR pořádáme dvakrát ročně pro všechny zájemce o novinky ze světa krásy a harmonie i o setkání se známými osobnostmi z oboru. A na co se těšit tentokrát?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Je možné mlsat zdravě a výživně?

11. 8. 2018

 

2u.jpgSto lidí, sto chutí. Jistě toto české rčení znáte. Každý člověk může mít rád jinou chuť – někdo preferuje chuť slanou, jiný pálivou a někdo má rád chuť sladkou. Mlsat je třeba, nejen kvůli tomu, že se nám tím často podaří uklidnit své emoce a uděláme si čas sami pro sebe. Mlsat lze i zdravě a s ohledem na životní prostředí. Zkuste pochoutky, které nyní najdete na pultech i v e-shopech Benu lékáren. Poznejte svět nejkvalitnějších ekologicky vyrobených pochutin Landgarten, kterých už se nebudete chtít vzdát!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Úklid bez chemie: Vodní pára bojuje se špínou, bakteriemi i zvířecími chlupy

4. 8. 2018

 

2u.jpgO podlahy pravidelně pečujeme s pomocí chemických prostředků, které hubí bakterie a zbavují nás špíny. Uklizeného domova je však možné dosáhnout i bez nich. Horká vodní pára vám totiž prokáže stejně účinnou službu. Stačí se porozhlédnout po výkonných parních mopech a využít pozitivní vlastnosti obyčejné páry.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Novinka RACIO Knäck Snack: Křupavé mlsání plné semínek

22. 7. 2018

 

1.jpgKnäck Snack, to je to nejkřupavější mlsání od RACIA. K oblíbeným tenkým plátkům s kmínem a mákem přibyla novinka, Knäck Snack se semínky. Zdravou pochoutku z žitné mouky doplňují semínka chia, sezamu, slunečnice a lnu. Novinka je proto vhodným zdrojem bílkovin i vlákniny a využijete ji jako lehkou svačinku, základ snídaně nebo jako večerní mlsání místo slaných tyčinek a brambůrků pro sebe i hosty.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jak se ochladit v parném létě?

22. 7. 2018

 

3.jpgRtuť na teploměru stále stoupá a vzduch by se dal krájet? Léto a horké dny mají i své stinné stránky. V Costa Coffee ale vědí, jak vás ochladit. Těšit se můžete na ledové novinky i na kvalitní kávu. Vyzkoušejte, co vašemu tělu a mysli udělá v rozehřátém dni nejlépe.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Dovolená bez kil navíc: Jak si užít léto a nepřibrat?

22. 7. 2018

 

4.jpg

Letní dovolená s jakýmkoliv dietním předsevzetím silně zamává. Cizokrajné pokrmy a dezerty jsou lákavé a večerní drink tomu také nepřidá. I léto strávené v Česku má spoustu nástrah v podobě hranolek, langošů a jiných gastronomických perel, jež některá letoviska a stánky stále nabízí. Chcete si užít dovolenou tak, aby vaše předchozí snaha shodit kila nevyšla úplně vniveč?

Podívejte si na jednoduché tipy Martiny Dvořákové, dietní koučky české značky KetoDiet.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Méně je někdy více aneb jak jíst zdravě(ji)

10. 6. 2018

 

2.jpgJíst či nejíst lepek, to je to oč tu běží. Důvodů, proč lepek v potravě přijímat, opomíjíme-li snadnost přípravy těsta a následnou práci s ním, mnoho nenalezneme. Naopak důvodů (nepočítáme-li samozřejmé potravinové alergie, do nichž spadá i alergie na lepek), proč se lepku (alespoň částečně) vyhýbat, najdeme hned několik. Pokud jste absolutně zdraví jedinci, kteří netrpí žádnými neduhy, zřejmě vás článek nezaujme. Pokud ovšem trpíte, byť jen drobnými, zdravotními problémy a nemůžete se dopátrat příčiny, zkusili jste se zaměřit na příjem lepku ve svém jídelníčku? Víte, na co se ohledně bezlepkové stravy/diety zaměřit?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Drinkeez: kouzelná brčka s hrajícími zvířátky

10. 6. 2018

 

untitled-1444.jpgMnoho rodičů řeší problém, jak své dítko přimět dodržovat pravidelný pitný režim. Ve srovnání s dospělým člověkem je u dítěte potřeba vody na jednotku hmotnosti několikrát vyšší. Proto se u nich daleko rychleji objeví nedostatek příjmu tekutin, v horším případě vedoucí až k dehydrataci. Užitečnou a žertovnou pomůckou může být rodičům brčko Drinkeez se zvířátkem vydávajícím při použití roztomilé zvuky. Pití se tak pro děti stane zábavou činností, kterou budou chtít s nadšením opakovat. Tuto šikovnou hračku seženete v hračkářstvích Sparkys a Bambule.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Tyčinky KetoDiet: Arašídová svačinka po ruce

8. 5. 2018

 

2u.jpgMíváte přes den hlad a nevíte, čím ho zahnat? Pravidelná a vyvážená strava je důležitá. K ní patří i dopolední a odpolední svačinky, které by měly obsáhnout až pětinu denního energetického příjmu. V běžném shonu ovšem nemáme čas chystat si výživově hodnotná jídla a mnohdy se spokojíme s čímkoliv, co je po ruce. Tyčinky od KetoDiet jsou plné bílkovin (27 %), bezlepkové, a oproti jiným proteinovým tyčinkám mají velmi nízký obsah sacharidů. Díky tomu vás spolehlivě zasytí ve chvílích, kdy to budete potřebovat. Na výběr máte z několika příchutí a nyní nově arašídovou limitovanou edici.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

ULTRA plastelína přináší tvořivou zábavu pro celou rodinu

8. 5. 2018

 

2.jpgPokud dumáte na tím, jakou hračku pořídit svému dítku pro tvořivé hraní, vyzkoušejte ULTRA plastelínu. Tato speciální hmota rozvíjí dětskou kreativitu a díky svým pozoruhodným vlastnostem se dá skvěle tvarovat, natahovat i trhat, a dokonce skáče jako hopík. Na své si přijdou i rodiče, kterým zase poslouží jako skvělá antistresová pomůcka. Tato bezpečná netoxická hmota se nelepí na prsty a nikdy nevysychá, takže vám vydrží opravdu dlouho.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

HIT HORKÉHO LÉTA - LEDOVÁ KÁVA!

8. 5. 2018

 

1.jpgCosta Coffee představuje letní nabídku ledových káv, které byste měli v horkých dnech rozhodně ochutnat. Na své si přijdou jak milovníci dobré kávy, tak i příznivci studených nápojů. Na výběr budete mít hned ze čtyř variant. Vyberou si i vegani.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

S dětmi na zahradě: Nové hračky a hry z KiKu pro celou rodinu

8. 5. 2018

 

6.jpgKaždé dítko už to ví. Jaro je konečně tady! A s ním i dlouhé pobíhání po zahradě, malování na chodník, hraní na pískovišti, houpání na houpačkách a hry s kamarády. Hlavně, aby rodiče zůstali co nejdál a nezaslechli nic z tajného dětského špitání. Na druhou stranu rodiče si na chvilku oddechnou, když se jejich ratolesti zabaví venkovními radovánkami samy, mohou je tak zpovzdálí jen pozorovat. Venkovní hračky a hry pro děti od toho nejútlejšího věku najdete nyní v prodejnách KiK.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×