Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 9. 2013

Nordic Walking Tour na Karlovarsku

cknw.jpg

Nordic walking tour pokračuje již tuto sobotu 28.9.2013 svým dalším zastavením. Díky aktivnímu místnímu sdružení nordic walkingu, šikovným místním instruktorům a podpoře Karlovarského kraje se toto zastavení koná v Březové u Sokolova.

Tento"Svatováclavský pochod"  bude tradičně obsahovat dvě trasy: Pohodovou a Sportovní v délce cca 4 a 9 km. Neváhejte a přijďte i se svými známými a kamarády se projít krásnou přírodou v okolí Březové u Sokolova. Prostor startu a cíle bude v lokalitě Výsluní Březové, která je dobře dostupná všemi dopravními prostředky i busem ze Sokolova. Pod vedením zkušených instruktorů se dozvíte něco více o severské chůzi - nordic walking, zdarma si můžete půjčit hole a strávit další příjemný den se svými přáteli, kdy uděláte něco pro své zdraví a fyzickou kondici. Doprovodný program zpestří místní hasiči, kteří budou zajišťovat opékání buřtíků pro registrované účastníky a další partneři akce.

 

Generální partnerem akce, která se koná pod záštitou hejtmana Karlovarského kraje PaedDr. J. Novotného,  je společnost Lesy ČR. Ostatními partnery, kteří též přispívají ke zdárnému průběhu zastavení NW tour je Český klub Nordic Walking, WT Concept s.r.o., Wina lite, Dare2b, ISOLINE EU, Nordic Walker  a další.

 

Registrace účastníků v Březové Výsluní začíná  od 9.00 hodin a v 10.00 hodin vyrazí účastníci na Pohodovou a Sportovní trasu.

 

V ceně startovného Kč 80,- a děti do 15 let Kč 50,- obdrží každý registrovaný účastník drobné občerstvení na trať, poukázku na buřtíka s chlebem a hořčicí a každé startovní číslo bude slosováno v bohaté tombole. Další podrobné informace o této akci se dočtete na www.nordicwalkingtour.cz či www.cknw.cz.

 

brezova.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář