Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pracovní oděvy a montérky

picha_logo_.jpgMontérky dnes jsou něco jako dres vrcholového sportovce! To platí skoro doslova, protože jen v profesionálním oblečení se dají podávat ty nejlepší výkony jak na hřišti tak na pracovišti. Vysoké nároky jsou kladeny jak na materiály, tak i na samotné provedení oblečení. Jak montérky tak dres skoro vždy nese logo sponzora resp. logo a název firmy. Jedná se o tzv. sdružený design, protože obvykle jako klub má své barvy a znak, tak i firma má své barvy a logo na pracovním oblečení. Je to prostě tak, že dnes jsou zaměstnanci v montérkách reprezentanty firmy, ve které pracují stejně tak jako jsou hráči reprezentanty klubu nebo země, za kterou hrají.
Chtějí tedy mít vybavení na patřičné úrovni, funkční, kvalitní a vzbuzovat respekt. U montérek pak jde v neposlední řadě i o funkci ochranného oděvu, který musí splňovat zákonné náležitosti.

Montérky, jako kategorie pracovního oblečení, zaznamenaly v posledních letech opravdu velký pokrok. Už to nejsou jen klasické a obyčejné modráky ... pracovni-odev_1.jpgDnešní doba nám přináší materiálové inovace a nové technologie zpracování. Zpřístupňují se nám speciální materiály, které v minulosti používali výhradně specializované organizace a nebo jednotky. Opravdu není výjimkou, že na dnešních montérkách naleznete materiály vyvinuté dříve pro NASA nebo vojenské jednotky. Není nic zvláštního, když materiál montérek obsahuje elastan ke zvýšení pružnosti, Corduru pro zvýšení odolnosti v oděru a nebo příměsi stříbra případně nanovlákna.

Materiálový pokrok se promítá do kolekcí pracovních oděvů a tedy také montérek a montérkových kompletů. V zaměstnání trávíte mnoho času a vhodně zvolené montérky nebo jen montérkové kalhoty Vám mohou tento čas zpříjemnit. Díky velké inovaci v pracovním oblečení jsou dnes montérky odolnější, trvanlivější, pohodlnější a snáze se udržují. pracovni-odev_2.jpg

V naší nabídce můžete vybírat ze široké škály materiálů (v různých gramážích), typů montérek a barevných kombinací. Jak je naším zvykem, můžete si sami vybrat ze tří variant:

1) Ekonomickou variantu montérek a montérkových kalhot - EQ

2) Standardní variantu montérek a montérkových kompletů - SQ

3) Nejvyšší třídu (variantu) montérek a montérkových bund - HQ

Toto označení naleznete v detailu každého produktu.

Co si tedy můžete u nás koupit a co všechno se skrývá za pojmem montérky? Především jsou to montérkové komplety a montérkové kolekce, kde máte volný výběr zkombinovat si pracovní oblečení podle Vašich potřeb a použití. Můžete tedy volit různé kombinace jako například montérkovou bundu a montérkové kalhoty do pasu. Nebo k montérkové bundě zvolit montérkové kalhoty s laclem, případně kalhoty s odepínacími nohavicemi nebo i šortky.

Kategorie MONTÉRKY obsahuje pánské i dámské montérky moderního střihu a nejsou to jen montérkové kalhoty laclem, ale i montérkové bundy a montérkové komplety. Jedná se o kvalitní pracovní oděvy s multifunkčními kapsami, reflexními doplňky nebo i kapsami pro vložení nákoleníků. V nabídce naleznete i montérkové kalhoty, které odpuzují vodu a olej nebo jsou vysoce odolné oděru. Dále nabízíme zateplené montérky a také dětské montérky pro nejmenší. Nově jsme zařadili montérkové kraťasy (šortky) a také zkrácené tříčtvrteční montérky (bermudy).

pracovni-odev_3.jpgMůžete si vybrat z různých značek od osvědčených dodavatelů nebo si dokonce nechat vyrobit montérky ve Vaší firemní kombinaci barev. Více o možnostech naleznete v rubrice Zakázková výroba.

 

Montérky Vám samozřejmě označíme Vaším logem nebo názvem firmy a to se týká jak hotových výrobků, tak zakázkové výroby. Potisk nebo výšivka aplikovaná na pracovní montérky není pro naši firmu problém a základní informace o potisku montérek a výšivce je k dispozici na našich stránkách www.oopp.cz

 

 

 

 

Kontakty na obchody:

PRAHA - Černokostelecká 1168/90, 100 00 Praha 10 - Strašnice                                        (otevřeno 7:30-17:00)
             Telefon a mobil: 266313167, 777127833, 602127833
             Email: info@oopp.cz eShop: www.oopp.cz

Mapa

MĚLNÍK - Českolipská 1094, 276 01 Mělník (otevřeno Po-Pá: 8:00-12:00 13:00-17:00)
             Telefon a mobil: 315623322, 777127835
             Email: melnik@picha.cz

SEDLČANY - 28.října 7 (pasáž), 264 01 Sedlčany (Po-Pá: 8:00-12:00 13:00-17:00)
                                                                            So: 8:30-11:30 hod.) 
                 Telefon a mobil: 318820743, 777127834

 Pracovní oděvy www.oopp.cz