Jdi na obsah Jdi na menu

Tábor Wild mustang 1.

14. 6. 2013

                           Tábor Wild Mustang 1.

          Byl krásný janí den a celá stáda divokých koní pobíhala po stepích . Anna  sledovala ty krásné  koně a hřálo jí to u srdce .  Byla ráda že  jí rodiče dovolili strávit    jarní prázdniny na  ranči  Wild    mustang . Na ranči totiž pořdali každý rok tábory a    Anna na ně jezdila už od malička .

     Když se dívala  do západu slunce najednou se za ní někdo zjevil . ,, Ahoj Anno pamatuješ si mě  ještě z minulého tábora ? ,,  A nna se otočila a všimla si že za ní stojí její nejlepší kamarádka z  tábora ? " ,, No samozřejmně že si na tebe pamatuju Willy. " ,, Tak to jsem ráda že si vzpomínáš .  Chceš vědět jakého ti letos přidělili koně ? " řekla Willy . ,, Ano ráda bych věděla kterého budu mít  letos koně . "    řekla trochu nejistě Anna . ,, No tak dobře  letos budeš mít Apache . " odpověděla  Willy . ,, Proč ho musím mít zrovna já vždiť  sem jezdím od pěti , a oni mně dají starého Apache . Já  se umím udržet na koni . Navíc jsem chtěla jít se skupinou pokročilých chytat nové koně  . " protestovala Anna . ,, Ale  Anno to nevadí že nepůjdeš s námi chytat divokého koně kterého si  budeš sama cvičit . Alespoň si víc zajezdíš . "  uklidňovala ji Willy . ,, Jak to myslíš s námi ? " divila  se Anna .  ,, Promiň Anno já už musím jít  . " řekla Willy .

         O chvíli později se šla Anna podívat k ohradě s koňmi . Byla ráda že je na táboře , ale trochu ji  mrzelo že nepojede se skušenými chytat divoké koně . Stála u ohrady a dívala  se na plavého  hřebce který pobíhal s ostatními koňmi . Byl to Eagle kterého chtěla mít letos na starost .   Anna na  koně zavolala  , ale   Eagle stejně nepřišel . Najedno však uviděla jiného koně který k ní běžel . Byl  to starý Apach kůň pro začátečníky .  Jak Anna Apache uviděla  snažila se dělat jakoby nic ,  neměla na něho náladu chtěla prázdniny strávit v sedle Eagla a naučit se nové věci .

        Druhý den ráno se všichni sešli a rozdělili se na skupiny . První skupinu která se jmenovala ,,  Divocí vlci " vedl jako již každý rok James . Anna se vždycky chtěla dostat mezi vlky tak doufala  že letos se jí to splní . ,, Ticho lidi . " ozvalo se nahlas . Všichni ztichli a poslouchali . ,, Pro ty co  mě neznají já jsem James a jsem hlavní vedoucí . Teď vám řeknu do jakého oddílu patříte . Takže  Willy jde ke mě do Divokých vlků . " Anna poslouchala a čekala  až ji vyvolají . Pak ale James zase  pokračoval . ,, Takže  vlci už jsou všichni teď jdeme na oddíl který vede May jmenuje se ,, Rychlí  orli " . Anna byla zklamaná že není v oddílu u Jamese ale věděla že May je taky dobrá vedoucí .  James už řekl že Mayin oddíl je kompletní , a že ti co zbyli ať jdou za Bayli do ,, Malých šikulů ".

         Za chvíli už se Bayli a její oddíl přesunuli na jízdárnu a šli jezdit . Anna věděla že je to její skupina  ale mezi začátečníky se jí zrovna nechtělo . Věděla že Bayli je tady nová a neví kolik dětí má v  oddíle a tak si Anna vzala všechny věci a potaji se přiblížila k ohradě kde stál Apach . Neměla na  víběr a tak nasedla na starého koně  a klusali pryč .  

      Už byli za táborem a Anna  zpomalila Apache do kroku . Věděla že je to starý kůň a ře dlouho  nevidrží klusat . Sesedla z koně a rozhodla se že si trohu odpočine . Vytáhla z batohu dvě  jablka . Jedno dala Apachovi a druhé snědla . Když se občerstvili  nasedla na Apache . Po chvilce  cesty Anna uslišela nějaké zvláštní zvuky . Apach sebou cukl a rozcválal se . Najednou se objevil  kmen který ležel před nimi . Anna si to všimla pozdě a než se vzpamapovla ležela i s koněm na  zemi .   

 

POKRAČOVÁNÍ  PŘÍŠTĚ 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář