Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masáž lávov. kameny

Tato masáž už odpradávna praktikovaná na Havajských ostrovech byla praxí rozvinuta a upravena do dnešní podoby a dostala název Magic hot stones. Základy této terapie spočívají na použití speciálních havajských technik, které ve spojení s horkými kameny mají vysoký terapeutický a relaxační účinek. Správně zvolená exotická aromaterapie umocňuje pocit kliku a pohody.

lavkam-01.jpgPředstavte si teplo přicházející z vulkanických kamenů do ztuhlých svalů, kombinované s masáží. Teplo a speciální masážní techniky dokonale uvolní tělo a mysl, zbavuje stresu a napětí. Blahodárně působí na unavené a bolestivé svaly, klouby, záda, krční páteř, revmatismus, křeče, stres, nespavost, na bolesti hlavy… Masáž s kameny výborně stimuluje krevní oběh a lymfatický systém. Lávové kameny přiložené na tělo navozují kondici hlubokého uvolnění celého organismu. Podpoří a stimulují krevní oběh a tím obnoví energii těla, zrychlují metabolismus a mohou nastartovat proces hubnutí. K této masáži se využívá speciálních lávových kamenů dovezených z Turecka, které výborně akumulují teplo a zároveň se díky tomu uvolňují některé aniony kovů, přispívající k urychlení regenerace tkání. Lávové kameny mají mimořádně silnou energetickou vibraci. Tato vlastnost je využívána na odstraňování blokací důležitých bodů na meridiánech a rozproudění energie v našem těle. Pro zvýšení efektu je používáno exotických aromatických olejů, které umocňují pocit naprosté relaxace a uvolnění. Báječně si odpočinete a ještě dlouho po masáži budete cítit teplo z oblázků. Málokterá masáž dokáže navodit takové pocity jako právě masáž horkými kameny. Klienti na sobě sledují báječné uvolňující účinky ještě několik dní po masáži.
Účinky masáže:

•    Stimuluje krevní oběh a lymfatický systém
•    Hluboce relaxuje a harmonizuje
lavkam-02.jpg
•    Postupně prohřívá celé tělo
•    Pomáhá detoxikaci organismu
•    Vyrovnává energii v těle

Masáž lávovými kameny je jako sen. Je bezpochyby jednou z nejpříjemnějších metod masáží. Tato masáž je schopna vás dovést k absolutní relaxaci a uvolnění. Umožněte svým blízkým nebo sobě zažít nezapomenutelný zážitek! Dopřejte si masáž lávovými kameny.