Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do školy

Obávám se, že obrázky vám neposkytnu tak se vám to alespoň pokusím nějak vysvětlit. Mám asi jen dva obrázky upravené, kde je moje oko namalované, ale pochybuju, že něco uvidíte...každopádně vám je sem dám ;o)).

img_0838.jpg

To druhé viz. www.euversa.estranky.cz/clanky/picnik.com-konci-.html

 

To the School:

Do školy se nijak extra nemaluju. Ale po pravdě většinou díky tomu nestíhám :D. Večer se odličuju, takže ráno se probudím a mám na obličeji červené fleky proto se umeju, vyčistím zuby a i kdybych nechtěla musím si dát make-up jelikož jinak vypadám jak „trotl“.

° Nejprve si namaluju tekutýma linkama horní kraj víčka jak je na fotce (kde to mám blbě namalované a nedotáhnuté vim;P) potom si černou tužkou na oči udělám kraj spodních linek a bílou celé dolní linky + pod okem. Pak si vezmu řasenku

rimmel-london-mascara-scandal-eyes-rasenka.jpg

max-bold-curves.jpg

 

Mám tyhle dvě doma, akorát ta zelená už moc nemaluje. Několikrát si řasy přetřu protože nemám ráda, když nejsou dostatečně husté. Udělám si dolní řasy a je to. Jelikož jsou tyhle řasenky tekuté a když je nenechám uschnout jednoduše se rozmazaj až si budu dávat make-up a budu o ně zavazovat jdu se nasnídat, mezi tim to většinou uschne. Takže si dám make-up: 

make-up-v-tube-vollare.jpg

A hned potom pudr: 

puder-w-kamieniu-cantare-perfect.jpg

Pak vypadám jakš-takš k světu :D.

Ještě balzám a hotovo ;). 

-Dala jsem sem přímo značky, které používám a se kerými jsem spokojená. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rfqr

(derfgr, 27. 5. 2012 11:27)

luxusně napísané :) aj já to tak mám. že tu niemáš obrázky nevadza