Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hotel Costa Canaria má po rekonstrukci pokojů i zcela nové lázně, solárium a posilovnu

28. 4. 2015

hotel-costa-canaria.jpg

Jeden z prvních hotelů na jihu ostrova Gran Canaria úspěšně dokončil rekonstrukci započatou v roce 2014. Hotel má nyní díky investici za 8 milionů euro zcela nové lázně, solárium pro nudisty a posilovnu. 

Costa Canaria Hotel & Spa se nachází na pláži ve městě San Agustin, na jihu ostrova Gran Canaria (mapa). Jedná se o hotel ideální pro dospělé páry, které hledají místo pro klidnou dovolenou. Hotel je určen pouze pro dospělé a absentují zde tak všechny druhy dětské zábavy a animační programy. 4-hvězdičkový all Inclusive  je tímto jedinečný na ostrově, což z něj činí favorita mnoha turistů, přijíždějících do léto destinace.

Kompletně zrekonstruovaný hotel (v roce 2014), má pestrou škálu služeb a aktivit, které poskytují příjemné a přátelské prostředí. Hotel vyniká vynikajícím zacházením, které učiní Váš pobyt v Hotel & Spa Costa Canaria jedinečným zážitkem. Nabízí nádherné pokoje, které nabízejí nejlepší výhled na pláž San Agustin a písečné duny Masplomas, s neopkovatelnými západy slunce. Samozřejmostí je přímý přístup na písečnou pláž s čistým mořem.

Více informací o hotelu, jeho poloze, vybavení a službách včetně cen ubytování naleznete ZDE

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist