Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

RODÍ SE KARLOVARSKÝ DĚLNÍK

 

 
 

 

V neděli 13. května se uskutečnila krajská schůze zástupců Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) v Karlovarském kraji, které se jako host zúčastnil předseda Jihočeské organizace DSSS pan Vlastimil Vach.
Schůzi pořádalo vedení KO DSSS KVK v souvislosti s blížícími se volbami do krajských zastupitelstev a tato skutečnost byla i hlavním tématem zasedání. Účast Jihočeského předsedy nebyla náhodná. Pan Vlastimil Vach přednesl všem zúčastněním význam regionálních tiskovin a zároveň i fakt, že Dělnické noviny, které začaly v nedávné době vycházet na jihu Čech, v dohledné době zamíří na pulty trafik v našem kraji. Je to cesta správným směrem k větší osvětě našich myšlenek směrem k občanům. Dle našich zkušeností s Dělnickými listy si Dělnické noviny s přílohou Karlovarského dělníka své čtenáře určitě najdou. Vedení Karlovarské DSSS dojednalo patřičné podrobnosti k vydávání Karlovarského dělníka a těšme se na jeho první vydání, které bude věnováno především blížícím se volbám do krajského zastupitelstva v našem kraji.
Dalším bodem jednání byly samotné volby a kandidátka. Předseda Karlovarské DSSS a lídr Karlovarska Jiří Froněk dal jasně najevo, že bude preferovat kandidáty podle jejich schopností a ne dle modelu Švindlů veřejných ve stylu "já na bráchu - brácha na mne". Věřím, že se krajské radě podaří sestavit kvalitní kandidátní listinu, s lidmi, kteří jsou pro změnu součastných móresů pánů radních pod vedením hejtmana Josefa Novotného a společnou a odhodlanou prací dosáhneme změny, po které volá Český národ.

 Soudce poslal Ratha do vazby. Bojí se, že by utekl nebo ovlivňoval svědky

Soudce Okresního soudu v Ústí nad Labem rozhodl o uvalení vazby na středočeského hejtmana Davida Ratha (ČSSD). Učinil tak přímo v budově protikorupční policie v Praze. Novinářům to oznámila dozorující státní zástupkyně Lenka Bradáčová, která se jednání zúčastnila. Eskorta poté odvezla Ratha do vazební věznice.

 

 

Národní opozice proti zkorumpovanému režimu

 

 
Programová listina DSSS

 

Vandas a spol. podali dovolání k Nejvyššímu soudu

 

 
Vandas a spol. podali dovolání k Nejvyššímu soudu
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. května 2012 Vedení Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) v čele s předsedou Tomášem Vandasem podalo dne 9. května dovolání k Nejvyššímu soudu. Tímto krokem se funkcionáři dělnické strany domáhají zrušení usnesení Krajského so

 

udu v Brně ze dne 5. ledna 2012, jímž byli odsouzeni k podmíněným trestům za pronesené výroky na prvomájovém shromáždění v roce 2009.

 

Více v tiskové zprávě DSS