Jdi na obsah Jdi na menu
 


EXPEDICE JIZERKY 2009

Kapacita je omezena přihlášky na expedici Jizerky 2009 posílejte na avosta@seznam.cz další informace můžu zaslat e-mailem.

 
Poloha: Poloroubená, luxusně zrekonstruovaná chalupa u lesa, na okraji obce Albrechitce, 2km od Tanvaldu v Jizerských horách. chalupa 5+1 s max. 12 lůžky a 2 přistýlkami
 
Termín: 15.2. - 22.2.2009
 
Účastníci zájezdu (zatím): Faish, Camel, Ašleš, Přerda.......
 
Vybavení: Vybavená kuchyně (plynový sporák + horkovzdušná trouba, lednička, kávovar, mikrovlnná trouba, toustovač, topinkovač, rychlovarná konvice), jídelní kout, obývací pokoj s krbem, BTV+SAT, věž s CD, DVD přehrávač, 4 ložnice, velká hala se schodištěm a galerií, koupelna se sprchovacím koutem a WC, koupelna s vanou sprchou a WC, ústřední plynové topení, kulečník, šipky. Oplocený pozemek, ohniště s posezením, venkovní krb, zahradní nábytek. Nutné vlastní povlečení! Parkování u objektu, domácí zvíře po dohodě.
 
Rekreace: Nejbližší koupaliště 1,5km, Jablonecká přehrada 5 km, vodní nádrž Souš 5km, největší aquapark a zábavné centrum Babylon (tobogány, vířivky, masáže, podvodní hudba, mokrý bar, parní lázně, sauna, posilovna, solárium, dětský lunapark s horolezeckou stěnou a laser game) -18km. Tenisový kurt a jízda na koních 500m, minigolf 1km, motokrosová dráha 2km, bowling a squash 6km. Nejbližší lyžařský vlek 1km, lyžařská střediska s půjčovnami lyží, lyžařskou školou a všemi lyžařskými službami (Špičák, Tanvald) -1km, běžecké tratě. Další lyžařská centra: Kořenov, Bedřichov, Severák, Harrachov, Desná, Rokytnice n. Jizerou a další. Krásná turistika i cykloturistika v oblasti Jizerských hor, výlety do Českého ráje, Krkonoš a do Polska, ZOO v Liberci, Ještěd, Bozkovské dolomitové jeskyně. Okolní města: Jablonec n.Nisou, Liberec, Tanvald a další.
 
 

Tanvaldský Špičák

 
Tanvaldský Špičák se řadí mezi nejvýznamnější střediska zimních sportů v ČR a je největším lyžařským centrem Jizerských hor. Jeho sjezdové tratě všech stupňů obtížnosti jsou vhodné pro všechny lyžaře. Středisko disponuje sjezdovými tratěmi takové kvality, že se zde pořádají i závody evropské úrovně.
 
Lyžařské středisko Tanvaldský Špičák nabízí:
 
  • denně upravované sjezdové tratě s přírodním i technickým sněhem
  • večerní lyžování ve středisku Špičák II
  • bezplatné parkoviště ve středisku Špičák I a Špičák II
  • 5 lyžařských vleků různých délek
  • čtyřsedačkovou lanovou dráhu ve středisku Špičák I s krátkou čekací dobou na odbavení
  • přepravní kapacitu lyžařských vleků a lanové dráhy 5960 os/hod
  • celkovou délku lyžařských tratí cca 6 km
  • Drake Northwave snowpark pro vyznavače snowboardingu a freestyle lyžování, začátečníky i pokročilé
  • půjčovna a servis lyžařského a snowboardového vybavení SKI Bižu SPORT - pod lanovou dráhou vybavení včetně zajištění servisu. Každoročně nové modely lyží a snowboardů od firem K2, NORTHWAVE a VENUE. Ski servis vybavený jediným automatem MONTANA v Jizerských horách. Testovací centrum lyží K2 a snowboardů VENUE a FORUM.
  • kontakt: 604 271 437, 731 412 100
  • lyžařská škola SKI Bižu & snowboard ve střediscích Špičák I i Špičák II pro začínající i pokročilé lyžaře a snowboardisty. Kontakt: 732 751 119

Dětský svět ve středisku Špičák I - uzavřené hřiště pro výuku dětí s vlastním provazovým vlíčkem.

více na: