Jdi na obsah Jdi na menu

DJs

Příspěvky

DJ CHICKEN

 Dj Chicken, vlastním jménem Pavel Skura se začal věnovat hraní na podzim roku 2003. Ke kterému se dostal jako „slepý k houslím“. Muzika a vše kolem ní ho ale bavila už od základní školy, tak si řekl, proč to nezkusit.

Začínal jako spousta lajků v té době na „nemíchacích“ single cd přehrávačích.
Koncem léta roku 2004 "kuře" absolvoval kurz pro mladé talentované dje vedený dvojkou Dj Cou-D a Dj Baluu a prospěl vítečně. V tu chvíli zjistil, že ho to nějak táhne k taneční muzice a že by se jí chtěl trošku více věnovat. Počátkem roku si konečně pořídil "míchací double přehrávače“ a dal se do toho. V květnu roku 2006 se odhodlal jít na „výběrovku“ djů do klubu Kravín, to se mu vyplatilo a ještě před začátkem další sezony stál za mixem, tam mu také rezidentura zůstala až do uzavření klubu, během těchto let byl také rezidentem v klubu Venuše, Roxana, Drink, Vltava. Zahrál si i několikrát v Ostravském clubu Fabric.
Na podzim roku 2007 se s kolegy z Ostravy rozhodli přihlásit do djské soutěže v City Clubu Rožnov p. Radhoštěm, kluci nezklamali. Pavel skončil na 3. místě za kolegou z Ostravy (Dj Voy-tech) a Opavska (Cj Fox).
Momentálně ho nejčastěji najdete na stodolní ulici v SPQR, Bar…vy a v klubech nejen v Ostrave ale i v jejím okolí, např. Cobra Štěpánkovice, Exit 2 Kobeřice a mnoho dalších.
Vzhledem k jeho dlouholetým zkušenostem a radosti z hudby a zábavy pro něj není cizí zahráti cokoliv, má rád když se pod jeho taktovkou lidi dobře baví a to také nejvíce preferuje. Kromě komerčních stylů a diskotékových „flágů“ je mu potěšením si zahrát minimal-tech, tech-house, progressive a house.

 
31. 7. 2012 | | Rubrika: DJs

DJ Vít Gula

 Mladý talentovaný DJ, který začal se svou tvorbou teprve nedávno a to v roce 2012. Pochází z města Karviné a už si zahrál na významných místech jako je Insomnia Club Karviná, Sodovkárna club Bohumín, Stolárna Havířov. Ale také už byl i hostem Rádia helax. Má organizační schopnosti a tak společně se svým společníkem DJ Pyajem sestavují velice náročné open Airy pro fanoušky. Také začíná hrát na oblíbených Těrlických Brejlových akcích takže se na něho můžete kdykoliv těšit.

 
2. 7. 2012 | | Rubrika: DJs

DJ BEROS

 Vlastním jménem Jirka Šteglík rodák z malé vesničky Albrechtice okres Karviná MS Kraj.( 22 let )

K Dj ingu se dostal už ve svých sedmnácti letech kdy se začal samostatně prosazovat pořádáním plesů ,večírků, a podobných menších akcí.
V roce 2010 dostal důvěru manageru vyhlášeného havířovského Klubu Stolárna, kde se
poprvé postavil za DJ pul a hrál před zaplněným klubem.
Když už se zdálo že se dostal do toho správného tempa tak jeho DJ kariéra zažila strmý pád který zapříčilo nové časově náročné zaměstnání a s hraním jako takovým musel na nějakou dobu přestat.
Na jaře 2011 se DJ Beros opět vrátil v plné parádě ke své zálibě . Technika se dočkala také změn a do nové DJské kariéry vstoupil s novinkou controlleru od Pioneeru DDJ-T1 + Apple NB .
Stal se jedním z rezidentních DJs havířovského helax klubu Stodola a začal prosazovat hudební styl jemu nejmilejší a to electro house a tech house.Zahrál si i v klubech jako např.Globus music club Mohelnice,Acko Havířov,Koxovna na Stodolní ulici atd....
Společne se svým kamarádem DJ Komínem začali pořádat open air akce s názvem White Party která se již stala letní tradicí.
Společně také s DJ Shirakem rozjeli taneční projekt Battle Of The Sexes , který hrají v klubech po celé ČR.
Začal také spolupracovat s partičkou night of dreams , která je proslavená svými úspěchy ve světě párties a pořádají společně letní open air festivaly.

V létě 2012 vyhrál DJs Competition a stal se rezidentním DJ klubu Koxovna na proslulé Stodolní ulici v Ostravě. 

https://www.facebook.com/jirka.beros?ref=ts

http://www.idj.cz/beros/

 
10. 6. 2012 | | Rubrika: DJs

DJ DANNO

Vlastním jménem Daniel Tomis pochází z Havířova kde se také před více než 30ti lety narodil a stále žije. Svoji hudební kariéru začal již ve 14ti letech hraním na odpoledních posléze i večerních diskotékách v Ostravě, založenou čistě na komerčním stylu hudby.

V následujících letech v tomto stylu pokračoval a putoval téměř bez přestávky po  klubech na severní Moravě a Slovensku. Zlom nastal v roce 2006 kdy ho kolega DJ Psycho přizval ke spolupráci a dostal ho do bookingu zábavního serveru líbímseti.cz . Pod touto značkou vystupuje dodnes, ovšem kromě komerčního stylu muziky rozšířil své sety o prvky tech a tribal housu.

https://www.facebook.com/nightofdreams.cz
www.nightofdreams.cz

 
10. 6. 2012 | | Rubrika: DJs

DJ PSYCHO

Vlastním jménem Martin Heřmanský se poprvé postavil za mix pult v roce 1999. Svoji první diskotéku odehrál o rok později v roce 2000. V tomtéž roce se stává rezidentem Havířovského klubu Prasečí Dech kde sbírá cenné zkušenosti. Už v začátku jeho djské dráhy, je znát že jeho velkým přítelem je také mikrofon a proto začíná být známý pro svou show. V roce 2003 odjíždí do zahraničí přesně do Německa, kde po boku Dj Jana Paula. Spolu objíždí diskotéky po severním Německu. Po roce se vrací do ČR, kde znovu začíná hrát po severní Moravě. V roce 2005 se stává rezidentem klubu Stodola Havířov. O rok později se naskytla nabídka v rádiu Helax a také členství v jeho právě vznikajícím Helax DJs týmu, tím také dostává na starosti v Helax klubu na Stodolní ulici noc pod názvem LíbímsetiLive Party Time, kde se postupem času dostává do podvědomí spousta lidem. Momentálně je členem booking týmu největšího portálu v ČR Líbímseti.cz a Dj Crew Ostrava Playa.cz.

Věnuje se promo a produkční činnosti pro Lbímseti.cz pro severní Moravu. Dj Psycho supportoval osobnostem: Orbith, Jerry ,Martin Gredner, Chris Sadler, Toky, Kaisersoze, LaddyM(sk) ,Charlie(sk), Markus Cooper a mnoho dalších. Martinovi v poslední době přirostl k srdci styl progressive house, který zahrnuje často do svých setu. Jak sám říká, “musí to šlapat”. Mezi jeho přednosti patří tvrdá basa a hlavně rytmus skladby. Je také známý pro cit k muzice a k náročnějšímu výběru skladby. Oblíbenými producenty jsou pro Martina: Axwell, Avici, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Marco V, Deadmau5. Momentálně můžete Dj Psycha slyšet po celé ČR. Kluby kde jste ho mohli a můžete slyšet – Doopler Bratislava, Abaton Praha, Duplex Most, Fabric Ostrava, Babylon Liberec, Party House České Budějovice, Staré Lázně Kolín, Studio 54, Unico Teplice, Face to Face Praha, Jet Lovosice, TeePee Brno, Envelopa Olomouc, Insomnia Karviná, Meinel ance Nový Jičín, Paladium Most, Arena Děčín, Festival Hradhouse.

https://www.facebook.com/nightofdreams.cz
www.nightofdreams.cz

 
10. 6. 2012 | | Rubrika: DJs

DJ SLIMÁK

Vlatním jménem Kamil Směták, rozdává pořádné komereční pecky, disco, house, tanenčí hudba.

Najdete ho v clubech: Helax Club Stodola Havířov, resident Brejlových akcí

https://www.facebook.com/profile.php?id=1683945648
https://www.facebook.com/dj.slimak

 
10. 6. 2012 | | Rubrika: DJs

DJ KOMIN

 

 

 Vlastním jménem Tomáš Komlo, pochází z Havířova.

•Co se týče té nejdůležitější věci, kdy jsem se se zvukem jako takovým seznámil, vězte, že uši mi narostly už při narození. 
•Z rodiny, kdy otec byl vášnivým hráčem na bassovou kytaru bylo jisté, že hudbu mám v krvi, což jsem už od svého útlého děctví zjišťoval podivným mámením programů pro úpravu hudby a nedalo mi, si s nimi nehrát.
•Psal se rok 2005 a já jsem na jaře udělal svůj první set, což mě nakoplo ke zdokonalování se.
•Dopsal se rok 2005.
•S podivem, po roce 2005 pokračoval rok 2006 a já se zdokonaloval v provedení mixů, začal jsem experimentovat s vlastní tvorbou tracků, ale už tehdy jsem usoudil, že to pro mne (možná zatím) nebude to pravé ořechové.
•Nastal rok 2007, kdy jsem usoudil, že je čas to rozjet ve větším a po neustálém hledání sama sebe v hudbě jsem stvořil první set možný k prezentování vlastní tvorby - Discomania 2007.
•Psal se stále jeden a ten samý rok a začal jsem spolupracovat se Základní školou Na Nábřeží v Havířově a uspořádal první diskotéku pro žáky této školy.
•Hned po velkolepých oslavách příchodu Nového roku jsem utvrdil spolupráci s touto školou a ovládl školní rozhlas.
•U tvorby 15ti minutových setů na školní přestávky jsem nezatvrdl a začal jsem se prezentovat i na internetu, zajistil jsem si svou webovou stránku a odstartoval jsem "Live Video vysílání" přímo z mého pokoje s mým prvním equipem - přehrávače Stanton C.324 + mix Stanton SMX.201, později mix Stanton M.505.
•Hrálo se, mixovalo se, dělaly se sety, pořádaly se diskotéky na ZŠ Na Nábřeží, ale také na Gymnáziu Studentská.
•Čas plynul a roky dřiny se začaly zúročovat, nastal rok 2009... Získal jsem si poklonu za výborně zpracovanou hudební stránku školní Akademie, zmíněná "Dj Komin Live Video vysílání" si získala stovky posluchačů, pořádaným akcím bylo přidáno na luxusu, skvěle jsem využil nabídku TS Limit D.C. (Helax Go Go dancers) postarat se o hudební produkci při jejich velkolepých oslavách narozenin a začal jsem pravidelně hrát ve Stodola Clubu Havířov, standardem se staly se mnou propařené rezidentní noci zvané ENERGY NIGHT. To vše už s novým equipem - Přehrávače Pioneer CDJ 1000 MK3 + mix Pioneer DJM 800, Pioneer HDJ-2000.
•Rok 2010, jakožto zlomový v počítání desetiletí, nastartoval šňůru velice vydařených akcí už v rezidentním Stodola Clubu Havířov a posunul mou osobu i do jiných koutů kraje, jako Bar..Vy Club, Boomerang, Insomnia Club Karviná, A Club Havířov a v dalších letech jsem rozšířil spektrum o Sodovkárna Bohumín, Téčko Orlová.
•Létem 2011 se začaly úspěšně rozbíjet pláže kolem Těrlické přehrady a stal jsem se garantem značky "Brejlová Párty" a po boku Dje Berose vybudoval značku "White Party" jako open air v areálu Na Zámostí v Albrechticích. Měl jsem možnost si zahrát v line-upech složených z Playa Crew Ostrava, projektem Night of Dreams, či HELAX dj's. Kromě toho jsem se stal autorem podkladů tanečních skupin jako Limit D.C., Horizonty Havířov, Victory Dance Havířov, či DN'crew Havířov.

Najdete ho v clubech: Helax Club Stodola, Stolárna Havířov, resident Brejlových akcí

 

 

 

http://djkomin.com/

http://www.idj.cz/djkomin/

https://www.facebook.com/djkomin?ref=ts

 

 
10. 6. 2012 | | Rubrika: DJs