Jdi na obsah Jdi na menu
 


E-SHOP : potraviny, nápoje, kosmetika, drogerie, dárky

PROVOZ E-SHOPU JE DOČASNĚ PŘERUŠEN. OMLOUVÁME SE. 

VSTUPTE do e-shopu pro české a slovenské turisty na Gran Canaria

klikněte na  ukazujici-ruka.jpg  GRANCANARIASHOP.CZ  

Najdete zde

Vše jsme vybírali tak, abyste měli jednoduché stravování, pokud se rozhodnete ušetřit za all-inclusive a sami si vařit.

Potraviny a vše ostatní si můžete v e-shopu objednat i v klidu domova ještě před cestou na Gran Canaria, nebo v průběhu pobytu zde a my Vám zboží vybrané z e-shopu přivezeme až k Vám do hotelu, aparthotelu, apartmánu, bytu,  prostě do místa, které uvedete v objednávce. 

JAK NAKUPOVAT se dozvíte ZDE, je to skutečně jednoduché. 

Nemusíte se bát toho, že se vaše dovolená změní v dostihy mezi pláží a obchodem, jen proto, abyste nakoupili.  Proto jsme tady my s e-shopem.

My zajistíme zboží podle Vaší objednávky, přivezeme Vám jej, Vy si jej vyložíte u sebe a po příchodu z pláže jen sáhnete do zásob a uvaříte.

Náš eshop je k dispozici převážně těm, kteří chtějí na dovolené ušetřit nejen na letenkách, ubytování, ale také na útratě za věci denní potřeby.

A vězte, že ceny jsou v turistických lokallitách až o 80% vyšší než tam, kde nakupujeme pro Vás my! 

Letět na Gran Canaria se dá i za 3 tisíc na osobu (info), ubytování si můžete zajistit levné, díky například portálu booking.com, bydlet se dá na ostrově i za 5 tisíc za týden.  

Nyní k tomu máte možnost si i doopravdy levně nakoupit jídlo a pití. A vše, spolu s letenkami a hotelem, zvládnete v klidu domova.