Jdi na obsah Jdi na menu
 


Názorů našich zákazníků si velice vážíme

10. 8. 2014

Našich zákazníků si velice vážíme a tak jsme pro Vás připravili možnost se k našim službám v diskuzi pod tímto článkem vyjádřit.

Uvítáme vše, co nám pomůže naše služby připravit pro Vás, pro zákazníky,  co nejlépe. Uvítáme každý podnět ke zlepšení naší práce, každý nápad na nový výlet či službu, kterou by naši zákazníci mohli ocenit. A nebudeme se bránit ani pochvale :-). 

 

Těšíme se na Vaše názory. 

Daniela a Karel

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skvělý zážitek , doporučuji všem.

(Petr Otys, 11. 7. 2023 6:10)

Chtěli bych poděkovat panu Karlovi za skvělý zážitek. Zvažovali jsem půjčovnu , ale nikdy bychom se nedostali na úroveň výletu takovou, jako s panem Karlem a firmou Grancanariaservis. Jeho znalosti a schopnost výkladem historie ostrova, místní faunou a flórou, zaujmout cestující a posluchače byla neskutečná. Jeli jsme dva výlety, jeden Gran tour, celodenní se skvělým programem a druhý výlet jsem si namíchal sám, k tomu pan Karel přidal několik svých ingrediencí (barevné skály, kafíčko v horské vesnici) a byl z toho ohromný zážitek. Jsme rádi, že výlety posunuly naší dovolenou o level výše a těšíme se na příští rok. Už teď plánujeme, kam s panem Karlem vyrazíme. Ještě jednou moc děkujeme a pana Karla a firmu Grancanariaservis vřele všem doporučujeme....

Re: Skvělý zážitek , doporučuji všem.

(Karel GranCanariaServisCZ, 25. 1. 2024 18:01)

Zdravím a děkuji moc za slova chvály. Sleduji Vaši aktivitu na našem facebooku a tuším, že se brzy možná zase uvidíme. Věřím, že se Vám na Gran Canaria tak líbilo, že s námi opět pojedete byť jen na jeden výlet.

Re: Re: Skvělý zážitek , doporučuji všem.

(Petr Otys, 25. 1. 2024 20:43)

Tomu věřte... máme letenky na konec dubna, Aboru na 11 dní a teď uz jenom hledám zajímavosti , abychom s Dášenkou vyrazili s Váma na nějaký celodenní výlet.. Ještě jsme nebyli na severu a po cestě El Bufadero.. Prostě se moc těšíme.

Krásná Gran Canaria

(Martina a Anička, 19. 7. 2023 23:06)

Služby společnosti Grancanariaservis mohu jen doporučit, pro nás velmi pozitivní zkušenost. Spolehlivost, flexibilita, individuální přístup, rychlá a věcná komunikace, pohodlnost a nakonec časová i finanční výhodnost při srovnání s podobnými nabídkami cestovních agentur (poměr cena x výkon) jsou hlavní benefity společnosti, které můžete získat. Během našeho pobytu v červenci 2023 jsme s panem Karlem vyjeli na 2 výlety, půldenní do Las Palmas s návštěvou staré části města a akvária a celodenní – západní tour. Oba výlety perfektní, celodenní výlet do hor byl náročnější z důvodu většího horka (výhodou bylo ale minimum turistů), náš průvodce pan Karel i přes tuto skutečnost byl velmi pozorný, ukázal nám spoustu hezkých míst, poskytl nám množství zajímavých informací o historii i současnosti Kanárských ostrovů a životě na Gran Canarii. Vyzdvihla bych i to, že pan Karel je velmi dobrý řidič, což velmi rychle poznáte a zvláště oceníte při jízdě v horách po klikatých, úzkých a nepřehledných silničkách. Z výletů máme moc hezkých vzpomínek a spoustu nádherných fotek a videí a doufám, že se na ostrov Gran Canaria ještě vrátíme a podnikneme zase nějaký zajímavý výlet nebo trek přes Grancanariaservis.
Ještě jednou díky Karle, zdravíme Vás z Prahy a mějte na Gran Canarii hezké dny.
Martina a Anička

Re: Krásná Gran Canaria

(Karel GranCanariaServicCZ, 25. 1. 2024 17:58)

Děkujeme moc za velikánskou pochvalu, jsme moc rádi, že se Vám na Gran Canaria líbilo. Těšíme se na setkání při příští návštěvě Ostrova věčného jara.

Skvělý zážitek

(Markéta , 7. 7. 2022 19:46)

Rádi bychom poděkovali panu Karlovi za nejlepší prohlídku po ostrově.
První výlet jsme si vybrali do hor. Byl to skvělý zážitek plný očekávání a pan Karel k tomu přidal ještě větší hodnotu. Je to opravdu nejlepší průvodce. Překvapil nás výklad pana Karla, ať se ho zeptáte na cokoliv od geografie, biologie, historie, ví úplně všechno. Je velmi hodný a velice zábavný. Proto jsme museli další den jett ještě na jeden výlet. Pana Karla všem doporučuju!

Přidá Vám velkou hodnotu díky tomu, že na ostrově žije už několik let!



Re: Skvělý zážitek

(Karel GranCanariaServis, 1. 5. 2023 16:31)

Děkujeme za pochvalu! Věříme, že se na Gran Canaria vrátíte.

Úžasný zážitek

(Alena F., 9. 7. 2022 17:50)

Chtěly jsme si s dcerou půjčit auto a náhodou jsem objevila tuto stránku .Jsem úplně nadšená. Jely jsme na výlet na Roque Nublo a Pico de las Nieves. Musím říci, že tak plnohodnotný výklad už jsem dlouho nezažila, pan Karel je velmi inteligentní a vzdělaný a znal na vše odpověď. Moc doporučuji, tolik informací a rad bychom jinde nezískaly. Škoda, že jsme neměly více času na další výlety.
Děkujeme!

Re: Úžasný zážitek

(Karel GranCanariaServis, 1. 5. 2023 16:30)

Jsme rádi, že jsme se malou měrou zasloužili o Vaši spokojenou dovolenou.

Velke podekovani

(Lenka, 20. 2. 2022 15:43)

Moc dekujeme! Dva vylety s Karlem byly skvele, vsem moc doporucujeme!

Re: Velke podekovani

(Karel GranCanariaServis, 26. 5. 2022 22:52)

Děkujeme moc za pochvalu, super že se podařila dovolená! Zase přijeďte :-)

Podekovani a doporuceni

(Dusan F., 31. 12. 2019 8:45)

Radi bychom podekovali Vam Karle za bezvadnou komunikaci a prubeh naseho privatniho rodinneho celodenniho vyletu kolem ostrova. Vse probehlo bez jedine chybicky dle planu a videli jsme, diky vam tolik, co by jsme sami nestihli snad za tyden... Moc nas prekvapil vas fundovany vyklad prakticky o vsem, kolem ceho jsme jeli a na co jsme se vas zeptali, at uz to byly realie ci historie - velky respekt!
Budeme vas doporucovat, kudy budeme chodit... Prejeme vam, aby se avm na kamarech darilo, a aby s vami byli vsichni zakaznici tak moc spokojeni jako my! Prejeme vam a vasi cele rodine hodne zdravi v roce 2020+!!
DF

Re: Podekovani a doporuceni

(Karel GranCanariaServis, 31. 7. 2020 1:09)

Děkuji moc za milá slova. Vzpamatovali jsme se z "koronakrize" a již jedeme dál. Takže pokud budete opět o Gran Canaria přemýšlet, napište. Karel

Velké poděkování

(Jana Grulichová, 3. 12. 2019 9:02)

Dobrý den, touto cestou bych chtěla mnohokrát poděkovat panu Karlovi.
S manželem jsme si objednali výlet středem ostrova. Pan Karel s neuvěřitelným zápalem dokázal vyprávět celý den, od dávné historie až po současnost. Jakoby na ostrově vyrůstal a učil se o něm už od mládí :) S velkou ochotou nám potom pomohl i půjčit kola (z ČR nešlo objednat), doporučil trasy a popovídal o pro i proti každé z nich...
Na závěr mohu všem jen doporučit... Určitě si výlet vychutnáte lépe než v přeplněném autobuse a možná stejně jako my propadnete krásám tohoto ostrova natolik, že už teď víme, že se sem budeme muset určitě vrátit :)
DĚKUJEME!!!! Grulichovi :)

Re: Velké poděkování

(Karel GranCanariaServis, 31. 7. 2020 1:06)

Jsem rád, že se Vám cyklovýlet podařil. Gran Canaria je z této stránky velice podceňovaná, podle mého je to ráj pro jakákoliv kola. Půjčení kol je samozřejmost, jsem rád, že jste byli spokojeni. Na závěr - tou největší odměnou je pro nás každý zákazník, který se k nám vrátí. Přeji krásné léto a omlouvám se za trochu opožděnou odpověď. Karel

pochvala

(Ivo Novák, 13. 8. 2019 9:05)

Cestování s Karlem bylo skvělé !!!Vřele doporučuji.Novákovi z Náchoda,CZ

Re: pochvala

(Karel GranCanariaServis, 20. 8. 2019 1:15)

díky moc!! Pochvala vždy potěší. Snad se ještě vrátíte.

Gran tour a nádherným trekem

(Martin Pleva, 29. 7. 2019 11:12)

Zdravím. Musím, ale opravdu rád, se přidat ke všem slovům chvály. Pan Karel je skutečně neuvěřitelný (v dobrém slova smyslu) a to s jakým zapálením vypráví, se musí opravdu zažít. Náš kombinovaný výlet s celodenním poznávacím okruhem Gran tour a nádherným trekem k "Oblačné skále" Roque Nublo neměl chybu. I snaha pana Karla nám dopřát na přání krátké zvlažení na některé z pěkných "klidnějších" pláží skoro dopadlo, bohužel změna počasí nám k večeru toto překazila. I tak nám byla jedna nedaleká klidná, pěšky dostupná pláž doporučena a tu jsme také nakonec během pobytu navštívili - krásný černý písek, naprostý klid a nádherné útesy po krajích. Ještě jednou děkujeme panu Karlovi a přejeme mu mnoho spokojených klientů a především hodně zdraví i životního elánu.

Re: Gran tour a nádherným trekem

(Karel GranCanariaServis, 11. 8. 2019 20:39)

Díky moc za pochvalu. Jsem rád že se naše utajená pláž líbila. Věřím, že se ještě vrátíte!

celodenny vylet po ostrove

(Lenka a spol, 24. 3. 2019 21:18)

Na celodenny vylet s p. Karolom sme sa dostali po 9.dnoch nasho samostatneho objavovania ostrova. Vtedy sme si mysleli, ze uz mame asi tak vsetko hlavne, co sa dalo na Gran Canarii vidiet pozrete a ze uz nas asi nic neprekvapi. Po 10 minutach v aute s Karolom sme pochopili, ze dva dni do odjazdu co nam zostavaju nam nepostacia. Uzasne bolo, ze p.Karol prisposobil program aj trasu presne podla nasich zelani a vedel odpovedat na vsetko, co sme boli zvedavi. Vydrzal nam rozpravat od rana az do neskoreho vecera. Cely vylet bol pre nas velky zazitok, dozvedeli sme sa detaily, ktore sme nepochopili z informacnych tabul a dalsie informacie, na ktore sme nenasli inde odpovede. Je hrdym obyvatelom a lasku k ostrovu preniesol aj na nas. Ak sa vratime, urcite si dohodneme dalsi vylet. Vrelo odporucame, ale objednajte sa v predstihu, aby ste mali volny termin. Dakujeme.


1 | 2 | 3 | 4 | 5

následující »