Jdi na obsah Jdi na menu
 


Půldenní výlety na Gran Canaria

Ceník v PDF

Chcete se během dovolené podívat po ostrově na  výlet a ušetřit čas hledáním památek a zajímavostíVyužijte násna ostrově od roku 2012 dlouhodobě bydlíme a známe ho velmi dobře, navštívíme s vámi místa, která sami nenajdete a cestovka Vás tam v žádném případě nezaveze!

vykricnik.jpgTIP - rezervujte si výlety co nejdříve, v momentu, když kupujete letenky nebo rezervujete hotel. Poskytujeme individuální turistiku a naše kapacita je limitovaná.

CHCETE ZNÁT PODROBNĚJI NAŠE VÝHODY? KLIKNĚTE ZDE.

 

 mapa-ostrova.2.jpg

A nyní jednotlivé výlety wink

 

Příspěvky

Největší přehrada, pomerančové a banánové údolí, barevné skály a přístav Mogán

Tento výlet je určený především pro milovníky přírody, hor a nespoutané přírody. Na své si přijdou i fandové botaniky a geologie. Nadšeni budou ti, kteří chtějí objevovat nepoznané a podívat se do míst, kam vjede jen osobní vůz. 

 

Kávovníková plantáž, vinařství a botanická zahrada

A co uvidíte? Posuďte sami! V rámci výrazně individuálního šestihodinového výletu zavítáte na rodinou kávovníkovou a banánovou plantáž, projdete se pomerančovými sady, nahlédnete pod pokličku vinařství, seznámíte se s historií soukromé kaple a vyjma kanárského vína a kávy ochutnáte i domácí kulinářské speciality. Seznámíte se s pěstováním kávy a jejím zpracováním, vysvětlíme si, že banánovník je bylina, ochutnáme pomeranče přímo ze stromu a napijeme se pramenité horské vody. To vše samozřejmě s možností zakoupení vína, kávy a mnoha dalších kanárských specialit.

 

Panorama tour - za tajemným skalním monolitem

A co uvidíte? V rámci výletu pro max. čtyři osoby zavítáte do civilizací nedotčené jihozápadní a centrální oblastí ostrova  a uvidíte - větrný mlýn - původní kanárskou zemědělskou vesničku - barevné skály - strmé skály jižního a západního pobřeží - banánové a rajčatové plantáže - hluboká skalní údolí - vysokohorské přehrady - borovicové lesy - zapomenuté městečko vysoko v horách - tajemný čedičový monolit - výhled na město Tejeda (návštěva města s kultovní cukrárnou za příplatek) - výhledy na skály Roque Nublo a Roque Bentyaga - trek ke skále Roque Bentayaga - seznámení s civilizací canario - přístav Puerto de Mogán

 

Střecha Gran Canaria a originální grankanárské vinařství

Šestihodinový výlet! Pico de Las Nieves je skutečná střecha ostrova Gran Canaria, nejvýše položený bod (1.949 mnm) s krásným výhledem na jih a západ Gran Canaria včetně pohledů na nejvyšší horu Španělska na sousedním ostrově Tenerife. Město San Bartolomé, údolí tisíců palem, skalní monument Roque Nublo a Bentayga, horské přehrady, vysoké skály, piniové háje, ochutnávka grankanárského vína v místním vinařství, návštěva sopečného kráteru Los Marteles, údolí s obydlenými jeskyněmi a bývalého sídelního města biskupů Aguimes. Výlet je vhodný i pro děti do 10 let. 

 

Gran Canaria : Arucas - Firgas - Teror

Severní pobřeží ostrova s bouřlivými vlnami a vysokými skálami - neogotická katedrála v Arucas - historické městské jádro a park francouzského stylu - likérka v Arucas s ochutnávkou (poplatek 6e za osobu) nebo historická čtvrť Vegueta v Las Palmas - banánová plantáž - vodní kaskáda a ozdobná heraldika jednotlivých grankanárských měst a plastiky všech kanárských ostrovů - ulička všech kanárských ostrovů - vodní mlýn z 16.století, to vše ve městě Firgas - balkonová ulice a madona Virgen del Pino ve městě Teror - zelený zemědělský sever, eukalyptové háje -sopečný kráter Bandama. Jako bonus zastávka na pláži Las Canteras v Las Palmas. Výlet je vhodný i pro děti do 10 let.