Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet ponorkou pod hladinu Atlantiku

cabina.jpg

VÝLET JE OBNOVEN, PONORKA OPĚT VYPLOUVÁ

Výlet zahrnuje  :

- dopravu z hotelu do přístavu 

- čtyřicetiminutovou plavbu ponorkou

- dvacetiminutovou pěší prohlídku přístavu a města

- dopravu zpět do hotelu 

Výlet je možné prodloužit, spojit s koupáním v chráněné písečné pláži nebo půlhodinovou plavbou lodí podél pobřeží ostrova. Výlet je vhodný pro všechny věkové kategorie, v případě dětí od dvou let věku.  

Moderní ponorka s vámi vypluje z přístavu a po krátké jízdě po hladině se pomalu ponoří do hloubky cca 25 metrů pod hladinu Alantického oceánu. Díky velkým oknům si budete moci ze své sedačky vychutnávat plnou půlhodinu barevný vodní svět plný překvapení, například ve formě potopené lodě a mnoha obyvatel vodní říše. Atmosférický tlak je v ponorce zcela regulován a tak cestující nepocítí žádné změny tlaku ani při ponoru ani při vynoření - VIDEO. Prohlídka je vhodná pro všechny návštěvníky a je bez rizik i pro pro těhotné ženy (doporučujeme však pouze do šestého měsíce těhotenství), osoby se sluchovými vadami, nemocemi srdce, tlaku atd ...

Ponorka je moderní, patří ke třetí generaci ponorek, vyráběných speciálně pro turistické využití. Je schopna se ponořit až do hloubky 75 metrů, aniž by tím ohrozila životy pasažérů. Vy se s ní ale budete potápět jen do jedné třetiny této hloubky, protože charakter pobřeží v okolí přístavu ponoření více než 25 metrů nedovoluje.

Technické a bezpečnostní parametry : Ponorka měří 18,5 metru a je široká 3,85 metrů. Její váha je 108 tun a vyjma dvou členů posádky pojme i 44 cestujících. Pro svou bezpečnou plavbu je vybavená šesti elektromotory, každý o výkonu 20 koňských sil, které jí umožňují velice snadno ovladatelný pohyb všemi směry. Ponorka má dvě oddělené kabiny, jedna je určena pro kapitána plavby a jeho zástupce (oba jsou kapitány námořního loďstva), druhá kabina je pro cestující. Pro pozorování podmořského světa slouží kulatá okna o průměru 60 centimetrů. Samozřejmostí je klimatizace a také dostatečné zásoby vzduchu pro všechny cestující na 72 hodin. 

Ponorka je v provozu sedm dní v týdnu po celý rok a vyplouvá na svou cestu vždy v 10:00 – 11:00 – 12:00 – 13:00 – 14:00 – 15:30 – 16:20 – 17:10 hodin. 

K samotné organizaci výletu 

Vyzvedneme Vás u hotelu a dopravíme do přístavu. Cesta z Maspalomas trvá 20 minut, z Puerto Rico 10 minut. 

Auto je určené pouze pro Vás, nikoho cizího k Vám do auta nepřidáme. Auto jede přímo z hotelu do přístavu, stejně tak i při zpáteční cestě. 

V přístavu nastoupíte na ponorku a vyplujete na moře. Plavba trvá cca 40 minut. 

Po návratu z moře vás vyzvedneme na molu a převezeme Vás do centrální části přístavu. Společně (nebo samostatně, podle výběru) absolvujeme dvacetiminutovou procházku přístavem, přístavním městečkem a podél pláže.

Pokud si nebudete přát prodloužení výletu, odvezeme Vás po procházce přímo do hotelu.

S naší individuální dopravou ušetříte oproti jiným nabídkám výrazně čas, neboť nepojedete "sběrným autobusem", který objíždí desítky hotelů a jehož cesta do přístavu trvá i 2 hodiny, stejně potom i zpět. My vám garantujeme dobu dopravy do přístavu od hotelu během 20 minut (70 minut z Las Palmas), taktéž zpátky, takže při dopoledním termínu v klidu stihnete snídani, po návratu z výletu oběd a následně máte pro sebe celé volné odpoledne pro koupání v moři či v hotelovém bazénu. S námi je tento výlet dvouapůlhodinovou záležitostí

Pouze s námi také máte možnost prodloužení nebo spojení výletu s jinou aktivitou, například :

-  půlhodinovou plavbu lodí podél pobřeží do sousedního přístavu (jízdné cca 8e na osobu), kde Vás budeme čekat a dopravíme Vás do hotelu - příplatek k ceně výletu 8e

- koupáním na chráněné písečné pláži bez vln s lehátky, slunečníky (max 2 hodiny) - příplatek k ceně výletu 12e

- koupáním (2 a více hodin) na chráněné (před vlnami) písečné pláži s lehátky, slunečníky - příplatek k ceně výletu 20e

Pevná cena v € za osobu za lístek na ponorku a dopravu z hotelu a do hotelu 

Destinace dospělý dítě 2 - 12 let
San Augustín 52€/osobu 32
Maspalomas 50 30
Playa del Inglés 50 30
Meloneras 50 30
Campo International 50 30
Arguineguín 50 30
ANFI/Puerto Rico 50 30
Amadores/Playa Cura 50 30
Las Palmas 70 39

Dospělým je každý ve věku od 12 let. 

Děti do 2 let zdarma, ale jejich účast nedoporučujeme. Vhodný minimální věk dětí je od 5 let.

Minimální počet osob pro výlet - 2. Při obsazení auta jednou osobou účtujeme příplatek ve výši 20 euro (Las Palmas 30 euro). 

Maximální počet osob pro výlet - 8. Větší počet jen při objednávce minimálně týden dopředu, platba možná i bankovním převodem. 

Doporučujeme: naplánujte si termín výletu s námi ještě před odletem na dovolenou. Po vašem příletu se s vámi spojíme a domluvíme podrobnosti. Výlet se platí předem v hotovosti (EUR), přijedeme za vámi do hotelu (pro Las Palmas účtujeme přirážku 20 euro). Zajistíme vám vstupenky na ponorku a v den výletu vás odvezeme do přístavu. Po návratu z moře vás odvezeme do hotelu. Upozorňujeme, že rezervace míst v ponorce bez provedené úhrady nejsou možné. 

Vstupenky na ponorku můžeme zajistit jen 24 hodin před vyplutím.  

Upozorňujeme, že může dojít ke změně v programu výletu, jeho zrušení z důvodu nenaplnění minimální kapacity nebo kvůli špatným podmínkám v oceánu či zásahu vyšší moci. V takovém případě Vám přepravní společnost nabídne jiný termín. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro jejich dopravu do přístavu a zpět do hotelu HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • výlety doporučujeme dětem od 5 let věku

REZERVACE telefonicky: zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575, z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif. 

REZERVACE e-mailem: zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, požadovaný termín, místo ubytování na GC, počet osob.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-) 

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Těšíme se na Vás!

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář