Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chausie

Chausie, Kočka bažinná. První chov kočky bažinné a domácí kočky byl zaznamenán v roce 1990. Tuto hybridní kočku nazvali Chausie, podle druhé části latinského názvu Felis chaus.

article preview

Chausie

První chov kočky bažinné a domácí kočky byl zaznamenán v roce 1990. Tuto hybridní kočku nazvali Chausie, podle druhé části latinského názvu Felis chaus. V roce 1995 Mezinárodní asociace koček (TICA) udělila statut registrace. Od 1. května 2013 bylo toto plemeno TICA uznáno na chov a výstavy. Jsou hodně podobné jak vzhledem, tak i povahou právě kočce bažinné. Existují v hnědém, černém a melanistickém zbarvení. 

Chausie jsou velice krásné, inteligentní, atletické a aktivní kočky, které jsou neustále v pohybu. Jsou milující a mají skvělou povahu. Často si vytvářejí hluboké vazby se svými majiteli. Mají rádi společný pobyt v přírodě, milují hraní a chůzi na vodítku. Toto hravé chování často trvá až do dospělosti, což činí tyto kočky velice zajímavými společníky. Kvůli své inteligenci potřebují být Chausie kontaktu se svými majiteli. Pokud zůstanou sami dlouho, budou nešťastné.

Naše odchovaná F1 holka Fany

dsc_0261.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Náš odchovaný kluk F1 rocky v novém domově

d8dd0b52-af9f-41ec-ba12-0c5eb1b6f7ed.jpgcc745b26-cbb5-4bd1-947b-1dba9b171b6c.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naše chovná posila holčička (G)F2 Abby-gaile

abby.jpgabby.jpg1.jpgabby.jpg2.jpg

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Chausie F1Fany - chovná kočka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Renata Piórkowska - Kotka bengalska

Witam , jest zainteresowana kotką rasy bengalskiej , czy posiadacie państwo w sprzedaży ? Jestem zainteresowana kotką która nie jest wysterylizowana i ma rozwód. Mój what'sAap +48731306618

Alexis Samantha Klein - Purchasing a kitten from you

Hello, my name is Alexis Klein and I am interested in purchasing a kitten from you in the nearby future. I have tons of experience with animals, and fostered cats growing up with family members. I currently own three cats at the moment. I own a f5 Savannah currently, and I am located in Clarkston, Michigan. I make sure that I know enough about the cat breed that I’m interested in purchasing, before I purchase the kitten. I was wondering if you are fine with shipping kittens to the USA. I will send you photos of the kitten and update you regularly about how the kitten is doing. I would love to learn about you and your breeding program. Letting me know about future breeding plans would be amazing as well.

Thank you,

Alexis Samantha Klein

Renata - Re: Purchasing a kitten from you

Hello, thank you for your interest in a kitten from our kennel. I can only answer this question this way, because I have no other contact for you. At the moment I have experience only with the import of a savannah kitten from the USA Kansas from the Iwanna savannah kennel. But I don't think that will be a problem. We are now in the process of buying a breeding male Chausie in a grizleed color. We should have the boy at home in October. Please contact me via WhatsApp +420776622547,
or messenger https://www.facebook.com/renata.semerakova/
or via email: renata.ales@seznam.cz

 



Fotoalbum


Facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 13
Celkem: 1611554
Měsíc: 17664
Den: 990