Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tabule cti - poděkování našim fanouškům

Milí přátelé,

v této rubrice jsme se rozhodli vyjádřit veřejné díky nejrůznějším našim fanouškům, kteří nás nějakým způsobem obdarovali. Věřte, že každá maličkost nám dělá radost a vážíme si jí. Mnohé věci kupříkladu našly nové místo využití. Tak například si můžete vychutnávat čaje, kávu a dorty na starším českém porcelánu z dob našich babiček a maminek. 

Děkujeme tímto všem dárcům.

S úctou Pavla, Martin, Káťa a Míša Jarošovi

 

 

Příspěvky

Poděkování Jirkovi O.

8. 4. 2020

Tímto bych ráda poděkovala Jirkovi O., který si u nás předplatil služby formou "Permanentky". Díky tomu jsme mohli nejen zaplatit odvoz odpadních vod, ale především jsem mohla objednat čokolády a další ingridience pro pečení dortů. Vzhledem k nouzovému stavu teď hlavně peču dorty pro Vás zákazníky. Věříme, že letošní velikonoce Vám zpestří naši MRKVOVÍ ZAJÍČCI! 1 ks á 36,- kč.

Jirko, ještě jednou moc děkujeme.  S úctou Pavla a Martin Jarošovi s dcerami

 

Poděkování "Kocourům" za porcelán

20. 1. 2020

Tímto děkujeme "Kocourovi" a jeho ženě za dar porcelánu s modrýma cibulkama a nádhernou keramiku a sklo z Klenčí. Oboje u nás našlo rychle využití a je nám ctí používat takové krásné skvosty. Keramiku mohou naši hosté při průchodu dvorem obdivovat v oknech.

S vděčností Pavla Jarošová

 

Poděkování Zuzaně Brejchové

26. 9. 2019

Tímto děkuji Zuzce Brejchové, která si k nám udělala minulou neděli výlet i s maminkou a věnovala nám překrásnou čajovou a kávovou soupravu. A navíc nám připomněla, že jsme v neděli slavili 7 let od otevření U KONĚ. Musím říci, že mne to moc rozesmálo, nakonec pro všechnu práci a nejrůznější starosti s provozem i naší rodinou jsme zapomněli, že máme výročí ... Děkuji tímto Zuzce za všímavost! A my to oslavíme spolu s mnohými z Vás a to ve čtvrtek 3.10. 2019 na DEN BERNARDA. 

Díky moc oběma dámám za krásný dar do naší sbírky. 

S úctou Pavla Jarošová

 

Poděkování za ubrusy a porcelán

15. 1. 2019

Děkujeme paní Pavlíčkové z Borku za dar ubrusů a krásného porcelánu. Porcelán zatím zdobí vrchní desku pianina uvnitř restaurace a rádi do něj připravujeme čaj. Starší povlečení jsme nechali přešít na skvělé utěrky. Vyšívané obrazy se staly součástí výstavy Domácí výšivka. Děkujeme ještě jednou. Zdraví Jarošovi

 

Poděkování Radkovi a Daně S.

15. 1. 2019

Radku a Dano, moc děkuji za skleničky, rozhodně je využijeme. Pa pa Pavla Jarošová

 

Poděkování Jitce Š. za porcelán a bezva nápad

15. 1. 2019

Vážení, 

tímto děkuji Jitce Š. za dar staršího českého porcelánu. Talíře našli okamžité použití u Martina v kuchyni jako tzv. "pracovní" a hrnečky s konvicí používáme pro nás a nebo hosty, jak to zrovna vyjde. Vůbec nevadí, že některé hrnečky postrádají brášky podšálky. Přes léto určitě některé objevím někde "ve frcu". A také chci moc poděkovat Jitce za nápad, kam lze přemístit vitrínu na zmrzliny a získat více pracovní plochy na baru. Občas trpím provozní slepotou. Takže díky, předěláme... Zdraví Pavla Jarošová

 

Poděkování za pomoc 28.9.2018

2. 10. 2018

Upřímně děkujeme 2 ženám, které nám nabídly pomoc s mytím hory talířů na svátek sv. Václava. Dámy, Vaše pomoc nám přišla vhod, jelikož od počátku září postrádáme 1 osobu jako výpomoc v kuchyni... Vaše nabídka a obětavá pomoc nám nejen pomohla, ale také nás potěšilo, že pro nás udělal někdo něco takového "jen tak". 

Se srdečným díky zdraví Pavla a Martin Jarošovi

 

Poděkování hostům za lustr

6. 6. 2018

Děkujeme tímto hostům za lustr, který už více jak 2 roky užíváme v pokoji pro hosty "U NÁS".

S úctou Pavla Jarošová

 

Poděkování Evě K.

6. 6. 2018

Tímto dodatečně děkuji naší sousedce Evičce za krásné ubrusy a porcelán, který využíváme dnes a denně. Také děkujeme za krásné stoly, židle a další věci, které u nás našli uplatnění a "žijí dál" a tak trochu jinak.

S úctou Pavla Jarošová

 

Poděkování za ubrusy

6. 6. 2018

Děkujeme paní Janě U. za pěkně vyšívané ubrusy a prostírání. Nyní průběžně zdobí stoly v našem novém salónku.

S úctou Pavla Jarošová