Jdi na obsah Jdi na menu

LO(O)P-in

 …informační smyčka, kolaps čističek odpadních vod a „salto-mortale“…

 Jak to spolu souvisí? No, to by mě také zajímalo – každopádně nějak ano – jen ty vazby nejsou evidentní a na první pohled zřejmé. Už delší dobu se pohybujeme v podivně strukturované „sendvičové“ realitě. Na jejím povrchu – v poli běžného vnímání skutečností – bují plíseň, která nabyla podobu „nákazy koronavirem“. Čím hlouběji do nitra, tím „čerstvější“ prostředí – i když plíseň nezadržitelně postupuje. Pokud si za sendvičem představíme lidské a planetární Kolektivní Vědomí, pak to mnohé vysvětluje. Proměnou schémat společnosti totiž na hladinu vyplouvají ty nejhorší „kaly“, které nashromáždilo věky trvající působení manipulativních vlivů Elit Moci a jejich řídící organizační sféry, která má podobu globální ideologie pro aplikaci té Moci. 

 V oficiální interpretaci zpráv o probíhajících událostech jsme se ocitli v jakémsi „vakuu“. Je to ona informační smyčka – která cirkuluje jako jednotná fronta boje s pandemií ve většině států světa. Je to jednobarevný, klonovaný informační servis – vykazuje jediný zdrojový model a upravuje se pouze „esteticky“ podle národních odlišností států. Jde o přímou aplikaci konkrétního kroku velkého plánu posunu Lidstva do gravitační zóny tzv. NWO, který však začíná nabývat trochu odlišné podoby, než byl konstruován. Uplatňuje se zde působení „fantomového“ překrývání reality, o kterém už delší dobu ve svých článcích píšu. Efekt nasazených pák na překomponování společnosti do tvaru, který by Elitám vyhovoval, není adekvátní vynaloženému úsilí – události v procesu svého vývoje rezonují v mnoha alternativních verzích a vzniká chaos v jejich dopadu na společnost. Lidé jsou také „rozvrstvení“ - v názorovém spektru svých postojů k nastalým situacím osobního i globálního charakteru. 

 Při „stopování“ navigačních bodů té „fantomové“ verze reality sleduji konkrétní témata, která jsou pro působení křemíkové inteligence v energo-informačním obsahu aktuálních toků energie charakteristická. Okolnost „kolapsu“ čističek odpadních vod je takový navigační bod identifikace – říká, že „očista“ starého systémového matrixu neprojde – už není možná. 

 Dolů pod článek dám odkazy, kde jsou vodítka – jak se rezidua korona viru objevila už na jaře roku 2019 v čističce odpadních vod ve Španělsku, jak kauza znečištění Bečvy vyústila v tragédii a do třetice – včerejší výbuch čističky odpadních vod v Anglii.

 Co dalšího nalezneme v „oku“ informační smyčky – jsou bublající události pod povrchem vývoje voleb – zřejmá disproporce oficiálních a alternativních zpráv, ze které je cítit obrovský tlak. Tady nastupuje zmínka o „salto-mortale“ – tento přemet se uskuteční a bude to ještě teď – v prosinci. V tomto momentu asi není až tak důležité, jestli vzýváme přátelské ET nebo Křemíkové Multiplexy, které už roky na sebe berou podobu UFO – podstatné je, zda neztrácíme naději, ať už ji upínáme k čemukoliv.

 smycka.jpg