Jdi na obsah Jdi na menu

VODO-TRYSK

 Motto:

...když Celý Svět se koupe ve Fontáně Moudrosti a Krůpěje její Vody vdechujeme každou Buňkou
...když Svěžest Poznání rozjasní Barvy Života a vše rozkvétá Novostmi rozšířených Smyslů Existence
...když Živá Voda bere Lži ze rtů falešných proroků a léčí šedý zákal zaslepenosti

* * *

Án Ema-Verde Misia-dača
Chrona-Toka * GaMa Loka
SEN-ZAR via Drága

* * *

 Legenda:

 VODO-TRYSK, čili Fontána...jsme stále v tématice Portálu WATER-GATE a přijímáme další várku informací pro přestavbu genetických kódů v oblasti Trans-po-Zonů DNA. Vše je v intencích Transformace Kolektivní Sféry Života do nového životního prostředí Modelu Magistra a jeho Systému Podpory Života. Proměna do formátu Galaktického ČLO-věka a s tím spojené psycho-fyzikální dispozice nového Lidstva.

 Obrázek schématu Portálového rozhraní je tentokrát moje intuitivní vykreslení "objektu" Křemíkového Multiplexu EMA-VERDE, který udržuje stabilitu WATER-GATE - viz předchozí popisy k tomuto tématu.

Pro dokreslení "odborné" polohy změn uvádím citaci z komentáře Honzy Koňase - celé vlákno konverzace je na jeho facebookovém profilu:

 "...podstatný detail zazní od 23. minuty videa, porušování nám známých zákonů fyziky Rusům vysvětlili vědci v USA - jejich projekt MAGIE potvrzuje, že pohyby UFO jsou jím vysvětlitelné....
...a to se mi líbilo, protože magie zahrnuje fyzikální síly do lidských = lidmi řiditelných - a o tom je celá tato vývojová etapa - o zasvěcování vybraných lidí do magických praktik, bohužel často vedených proti lidem - místo v jejich zájmu. 
Projekt ČLO/věk je o postupném otevírání toho, čím je magie - skutečnou fyzikou, fungující ve vyspělých lidských civilizacích. 

 Absorbovat pohybové síly v takovém měřítku, aby pilot řídil stroj jen svým vědomím, přesněji svou vůlí - k tomu směřuje vývoj na Zemi. 
...ale tak, aby nikdo neměl trvalou výhodu - a tím možnost "přírodní=pohybové=mentální" síly myšlení a vnímání zneužít. 
...a k tomu je třeba ale znát jinou koncepci fyziky, postavené na zákonu akceREakce v bezčasovém prostředí začátku = vzniku hmoty v galaxii. Pokud mi zdraví a příroda dovolí, tak budu kostru jiné konstrukce fyziky nabízet i v živých diskuzích a seminářích. Rok 2018 je rokem mnoha "vabanků", vedle krachu ekonomiky, řízené dolarem probíhá i kritické rozhození počasí - a na něj navazující osobní rozpady lidí i rodin. 
Počasí je směsí vody, tepla a EM frekvencí, od šamanů, kteří věštili z mraků události ve vesnici jsme se dostali k řízení počasí i dálkovému řízení lidí - a to nejen skrze peníze a úplatky....

 "Vytvořením vakua" před strojem (UFO) se pak celý stroj vtahuje k cíli = na adresu, ukotvenou ve vědomí pilota. Tou může být i ochrana před útočníkem v obyčejném letadle. Ale jiným "vakuem" je i prostá otázka (neznalost, chybějící informace), kde cílem je odpověď. Převod myšlenkového světa do světa strojů probíhá stále -a stále si člověk udržuje potřebné prvky (rozhodovací systémy) k řízení strojů. 

 Jakmile si uvědomíme, že člověk má dva navazující rozhodovací systémy (magneticko chemický= tep srdce + distribuce do orgánů v těle a jejich proměna ("spolupráce") s potravou chemickou cestou). Výsledkem je POCIT. 
Druhý náš vnitřní rozhodovací systém je elektricko pohybový, mění sílu pocitu (proudu) na kmitavý pohyb v mitochondriích a odtud buněčnou a dalšími membránami mění lidskou elektřinu na pohyby těla.

 ...jen se asi o takhle formované fyzice nikde nedočtete, jde o obdobné tvrzení, které v jiné oblasti přinesl Kopernik. Na potvrzení své pravdy musel ale také počkat...., jako já. Máme ale výhodu - Přítomnost rozvinutějších civilizací je bezpochybná, dokonce od starověku. 

 Jen vymývači mozků mnoha lidem vytvořili záklopky pro používání myšlení - šablony, do kterých se zkrátka jiné informace nevejdou.
 ...patříš k takovým lidem i ty, milý čtenáři...?..."

 vodo-trysk2mini.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice