Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov si upevnil čtvrté místo

Kácov - Zbraslavice  3:1 (2:0)

Po dvou porážkách nastoupili fotbalisté AFK Kácov proti Zbraslavicím. Jednalo se o souboj tabulkových sousedů, protože Kácov okupoval čtvrtou příčku, Zbraslavice byli na pátém místě. První šance vznikla v páté minutě, kdy balon po centru nedokázal V. Štorch umístit mezi tři tyče. V prvních třiceti minutách si větší šance připravili hosté. Ve 13. mín. zahrávali hosté standartní situaci z 20 metrů, střelu Verner vyrazil a T. Komárek dorazil míč do branky. Jelikož ale využil svého ofsajdového postavení, nemohla být branka uznána.. V 18.min. dostali Zbraslavice možnost zahrávání dalšího přímého kopu ze stejné vzdálenosti, ale radost z gólu jim překazilo břevno domácí branky. Že mají domácí dobře postavené tyče se opět ukázalo v 30. min., kdy se hosté dostali, po nedůrazu domácích hráčů, v pokutovém území ke střele a opět zazvonilo břevno. Domácí podnikali rychlé protiútoky, ale bez gólového efektu. Až přišla 36. min. Š. Štorch si v rohu pokutového území pokryl balón a byl podkopnut hostujícím obráncem. Pískal se nedovolený zákrok a tedy pokutový kop. S jeho exekucí si poradil Artur Pana. Ačkoliv hostující brankář D. Březina vystihl směr, na střelu byl krátký a Kácov se dostal do vedení 1:0. Krátce před koncem prvního poločasu zahrávali i domácí volný přímý kop z nebezpečné vzdálenosti. K zahrávání kopu se postavil Š. Štorch a střelou na vzdálenější tyč poslal domácí celek do dvoubrankového vedení. V 50. min. bylo kácovské vedení již o tři branky,  kdy o sobě dal vědět kácovský střelec Vojtěch Štorch. V dalším průběhu se obě mužstva sice snažila o změnu skóre, ale obrany obou mužstev byly bezchybné. Druhý poločas byl často kouskován s přibývajícím počtem žlutých karet na straně hostů. Zvýšené emoce nastaly v 80.min., kdy byl v úniku hostujícím obráncem držen V. Štorch, Jak se kácovský snajpr snažil vysmeknout z držení, udeřil hostujícího hráče do obličeje. Hlavní rozhodčí bez rozmyšlení udělil domácímu střelci červenou kartu. Hosté měli v závěrečných minutách převahu. V další šanci nastřelili potřetí konstrukci domácí branky. Kácov již v několikátém domácím utkání nedokázal udžet čisté konto, o které opět přišel v posledních minutách utkání. V 89. min. prošel středem obrany Tomáš Vohnický a vstřelil čestný úspěch hostů. Utkání zkončilo vítězstvím AFK 3:1.

 

Branky:   36. Pana (pok. kop), 45. Š. Štorch, 50. V. Štorch - 89. Vohnický                        Rozhodčí: Vladimír Baroch (OFS Kolín).      ŽK: 1:6            ČK: 1:0 (V. Štorch)

Sestavy:                                                                                                                  Kácov:  Verner - Pospíšil, Jakoubek, Pivoňka - Zeman, Výborný, Blažek (60. Soucha),         Š. Štorch, Hrabánek (M. Kaftan) - Pana, V. Štorch                                                      Trenér: Miroslav Jelínek.                                                                                           Zbraslavice:  Březina - Semerád, Kakáček, Šupka, Herčík - Vohnický, Veselý M., Veselý J., Dubják - Komárek, Šindelář              Trenér: Michal Šindelář

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář