Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Spálené Poříčí 2023

28. 6. 2023

Letošní letní soustředění bude opět probíhat ve Spáleném Poříčí a to od 21.7. do 24.7. Kde se nám loni a předloni velmi líbilo. Fyzickou část letní přípravy určitě velmi dobře zvládnete  v individuálních trénincích a v Poříčí se budeme věnovat hlavně herní části na nádherném hřišti. Ubytování budeme v Poříčí na zámku a jídlo bude až na malé výjimky v restaraci u Vötterú. O svačiny a snídaně se budeme starat s trenérama  a za pomoci hříšníkú kteří se určitě naskytnou :-)  nebo za prohrajou nějakou soutěž .

Cena bude 3 300,- kč ( ubytování, strava a pronájem hřiště ) které budeme vybírat při příjezdu do Poříčí.

Sraz bude v 17h v Poříčí na zámku nebo 16.15h na SK . Kdo bude potřebovat odvoz tak mi napíše. Konec bude v pondělí po dopoledním tréninku.

V Poříčí sehrajeme 2 zápasy jeden v sobotu s Viktorkou U17 a druhý v neděli s divizními muži Domažlic časy upřesníme.

Budeme velmi rádi když stráví rodiče a´t už sobotu nebo neděli  s námi  :-).

 

Věci s sebou:      MISKA + LŽÍCE NA JOGURT

 

 Dá se říci , že už jsme zkušení matadoři co se týče soustředění , tak tady jsou jen ty nejdůležitější věci , které mi napadají .

oblečení na 2 tréninky denně ( doufám že bude teplo a věcí nebude zapotřebí moc :-) ) kopačky, švihadlo, klubové oblečení, plavky,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má, pantofle na přezutí ,  hygienické potřeby a věci osobní potřeby, 1-2 ( dle počasí ) balík pítí buď vodu nebo nějakou minerálku nic sladkého jinak dokoupíme . kapesné přiměřené dle vašeho uvážení . Pokud mne ještě něco napadne budu to sem doplňovat pokud budete mít nějaký dotaz zavolejte nebo napište.

 

Jako vždy za ními jezdili rodiče na soustředění tak doufám že i letos se s většinou

z Vás  uvidíme 22.7. ve Spáleném Poříčí.