Jdi na obsah Jdi na menu
 


Individuální konzultace

zlaty-rez.jpg  

   Dříve nebo později na nás v našem životě začnou doléhat otázky, které jsou v životě otázkami základními: Kdo vlastně jsem, odkud kráčím a kam? Na tyto otázky odpoví ihned jen málokteří z nás. Avšak naléhavost těchto otázek nám pomáhá nalézt vnitřní stabilitu a orientaci v životě.

  Svou úlohu chápu jako roli prostředníka či průvodce na cestě za co nejhlubším uvědomováním a tvůrčím prožíváním osobnosti každého člověka, který ke mně přichází. Vždy se snažím nalézt kořeny životních zkoušek a naplno pochopit mechanismus jejich vzniku. Následně je možné začít dobré v nás posilovat a negativní jevy postupně v dobré proměňovat.

  Při své práci se opírám o trojčlenný pohled na člověka jako bytost fyzickou, duševní a duchovní.

  Další důležitou věcí je probouzení vlastního "živého" myšlení a posilování kreativity. Člověk je svým založením bytostí tvůrčí a uměleckou. Každé dílo, třeba i malé, nás naplňuje a je důkazem, že opravdu žijeme. Pomáhá nám objevovat, kým vlastně jsme. Dodává nám odvahu pokračovat dále a tím začneme postupně odkládat a proměňovat svůj strach z budoucnosti nebo ze svého okolí.

  Čím více se zbavujeme strachu a úzkosti, tím více z nás mohou proudit naše vnitřní kvality. Můžeme začít pořádat nejen náš vlastní osud, ale též osudy těch, s nimiž se setkáváme.

  Cesta každé lidské bytosti je individuální, proto si s každým člověkem domlouváme zcela originální postup a metody, které budeme během našich setkávání praktikovat. Postupuji vždy tak,  aby bylo možné všechny získané poznatky prožít ve vědomí a dosáhnout co nejlepších výsledků využitelných v každodenní praxi.