Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo OP Nové Hrady - Sk Ševětín , 22.9.2012

22. 9. 2012

 

V sobotu 22.9. jsme se s partou hrající letos soutěž okresního přeboru starších žáků vydali k dalšímu ze zápasů. Tentokrát až do nejvzdálenějšího místa - Nových Hradů. Poprvé byli kluci a holky v nových oddílových soupravách a byl to pěkný pohled . Hřiště bylo v perfektním stavu, počasí fotbalově ideální a náš soupeř opět nezklamal… Věková kategorie ročníku starších žáků 1998 se při nástupu na hřiště nedala přehlédnout. Zasvědcení tušili, že tým NH patří k těm slabším v naší skupině a dal se tedy předpokládat zčásti vyrovnaný zápas. První poločas začal oboustranným oťukáváním a pokud měl soupeř šanci, byla na místě Mája v brance, nebo to jejich hráči „seriózně“ řečeno, nezvládli. Zato celý náš tým bojoval jako o život a soupeři prakticky nic nedovolil !

Výsledek poločasu byl sice z našeho pohledu 0 : 2, ale převáděná hra našeho týmu výborná. To co trochu chybělo v zápase minulý týden na Borku, bojovnost, nasazení a rozvaha, tady bylo vše! Především pak přihrávky na volného hráče, občas dokonce i na jeden až dva doteky a ne jen pouhé odkopávání! Trenéři v kabině mohli být s výkonem po poločase opravdu víc než spokojeni.

Druhá půle začala náporem našeho soupeře, který se po jejich výkonu v tom prvním a zřejmě důkladném tzv.“mytím hlav“ v kabině, dal očekávat. Naším úkolem bylo pokračovat ve hře z první půle a ohlídat si především jejich útočníka s č 11., který by zasluhoval přezdívku „Eifelovka“ :-).

Ač jsme dostali dalších pět branek, všichni jste makali naplno a nemáte se vůbec za co stydět! Posledních deset munut zápasu bylo z naší strany doslova famózních. Výškově a fyzicky na pohled jasně zdatnější protihráče jsme doslova „zamkli“ na jejich polovině a předváděli hru, které tleskali i hráči, kteří po nás měli zápas jejich soutěže mužů. Útoky zleva, zprava až to nakonec vyšlo středem. Páťa po kombinaci před velkým vápnem prostrčil míč dopředu na nabíhajícího Matyho, ten si míč špičkou „píchnul“ kolem gólmana a tomu nezbylo nic jiného než faulovat. Jinak by dával do prázdné branky. Penalta vybojovaná CELÝM TÝMEM. I když se říká, že by neměl faulovaný hráč penaltu kopat, trenér určil Matyho a ten potvrdil, že to ne vždy platí...

Mája si řídila stopera Míru, ten si dirigoval své krajní beky Kyriho, Ríšu nebo Kosíka. Na předstoperu byl tentokrát Sebík a záloha hrála nejčastěji ve složení zleva Ola,střed Maty a Luky, vpravo Rozárka. V útoku byli pak Hegy s Páťou a Adamem. Střídající klucí Dejv, Pepe a Venca vždy při příchodu na hřiště poctivě napadali soupeře a výborně se zapojili do hry!


 

Zápas sice skončil naší prohrou v poměru 1 : 7 , ale …


 

Ale hráli jste všichni výbornej zápas, makali jste jeden za druhého ( druhou ), o hodně větším klukům jste ukázali o čem je fotbal. Umět kopnout do míče, přesně přihrát a hlavně bojovali jste všichni i za nepříznivého stavu až do samého konce ! Za takový výkon můžete být na sebe hrdí.

Zcela určitě i rodiče a především trenéři Vás za dnešní výkon mohou jenom pochválit !!

Všechny bez vyjímky !!!


 

p.s Pokud budete přes zimu makat a udržíte v hlavě rady trenérů, můžou být jarní odvetné zápasy s některými soupeři víc než zajímavé !!

fotky ze zápasu najdete v menu   "odkaz na fotky"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pochvala Petrovi Z.

Vlaďka Stoklasová,23. 9. 2012 19:42

Moc hezky napsáno!!! :-)