Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utkání ve středu 26.9.2012 v Ševětíně !

23. 9. 2012

Ševětín - Dolní Bukovsko  , 26.9.2012

přípravka porazila soupeře z D.Bukovska

12 5  

naše góly  Dejv 5, Honza J. 2x, Pepe 2x, Tom 2x,  Kulík  1x
 

Paráda,gratulujeme !

Hodnocení trenérů -

 Férově hrané utkání se hrálo na 3x 15 minut. Soupeř z D. Bukovska nám v úvodu zápasu hodně zatápěl a až do poloviny utkání si udržoval vedení. Naštěstí se nám vždy podařilo rychle vyrovnat a v poslední třetině jsme se díky zlepšenému kolektivnímu výkonu dokázali i střelecky prosadit. Na všech hráčích bylo vidět že "doma" před tak skvělou diváckou kulisou chtějí vyhrát. Velkou jistotou v brance a několika skvělými zákroky nás v zápase i při penaltách (úspěšnost našich střelců 50%) podržel Standa H.

Poděkování všem za bojovnost a velké nasazení !!! (Tomáš N., Kamil J.)

Úplná sestava :
Standa Havel - David Maňas, Honza Jirák, Roman Vavreka, Tomáš Vavreka, Michal Doležal, Míša Suchanová - Renda Stoklasa, David Petřík, Tomáš Němec, Pepča Beznoska, Tomáš John.

 

"Starší žáci"  po velmi dobrém kolektivním výkonu zvítězili nad svým soupeřem

4  :  1  (  2: 0 )

 Góly - Maty 2x, Naty a Luky

Postřehy diváka  - převedli jsme hodně hezkých akcí, škoda neproměněných šancí na naší straně.

Mája v brance výborně, jen vylepšit naši rozehrávku- spíš vyhazovat po zemi na beky nebo záložníky.Na menším hřišti lepší než dlouhé výkopy. Výkopem sice získáme prostor, ale je třeba se naučit postupnou rozehrávku. I třeba za cenu, že dostaneme góla. ( nic se neděje, těch ještě bude ....   ) Obrana někdy trochu nerozhodná, chce to víc si zakřičet ( Bezi ), i dneska se hrálo na ofsajdy, ale jako by jsme zapomněli " vystoupit" a nechat jejich hráče tzv. mimo hru. Obrana  Kyri, Riči, Kosík,Váša a David musí víc pomáhat záloze s rozehrávkou a  s přečíslením. To znamená, aby nás bylo pokud máme míč víc aktivních. A ne že odehraju míč a povídám si s kámošem vedle .... To se dá ale zlepšit, tady stačí jen myslet na hru! Možné zlepšení je v klidnější rozehrávce na volného spoluhráče.  Sebík na středu obrany získává jistotu a už jen neodkopává míče !  Záloha dneska hodně naběhala. Luky,Óla,Róza i Maty měli skvělé momenty. Dobrá i "práce" zpět. Hodně odebraných míčů ve středu hřiště. Akce Óla si narazil s Naty, dostal zpět, poslal Naty po pravém křídle a výborný centr doleva na Lukyho. Super akce ač neskončila gólem !!!  Akce Matyho s Páťou paráda, víc klidu Páťo při zakončení a byl to "bonbónek" ! Útok dneska "oživila" Naty, hodně neběháno, bojovala o každý míč. Jenom příště nezapomenout na ofsajd !! Nedá se už čekat na míč pět metrů za jejich obranou. ( jsi dost rychlá, stejně jim utečeš  , táta vysvětlí ofsajd  )

Naše čtyři branky? Všechny parádní. První trestný kop zprava kopnutý levákem připomínal gól Kolarova z Manchesteru City proti Realu minulý týden. Zatočený na zadní tyč, brankář má těžkou pozici ... Druhý podobně kopnutý od Beziho, Maty lehce tečoval před jinak výborným gólmanem Jardou Trnkou. Třetí gól, krásná akce od Lukyho a hezké zakončení.  Čtvrtý gól , výborně postavený útočník ( Naty ) uklízela vyražený míč gólmanem do prázdné brány ! Soupeř si ten jeden gól určitě zasloužil, hezká individuální a rychlá akce středem. Důrazné zakončení.

Takže klucí a holky.Dnes dobrá příprava, proti zhruba stejně starým zase vítězství a lepšící se hra !!  V sobotu si zase zkusíte dokázat, že jste se od trenérů něco naučili a budete makat i za ně jako v Nových Hradech  .

Tým Bukovska byl pouze v sedmi bez možnosti střídání, což nám trochu pomohlo ....

p.s  .....a v penaltách nám Bukováci naložili .... Asi nám stačilo vyhrát v zápase 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vyhra

papinak-pepasyrovatka,28. 9. 2012 20:27

vyhra li jsme

potvrzení účasti

Luky,24. 9. 2012 15:49

přijdu

potvrzení účasti

Róza,23. 9. 2012 20:01

přijdu

potvrzení účasti

maty,23. 9. 2012 19:05

maty bude

Re: potvrzení účasti

Rnda--Kulík,23. 9. 2012 19:53

Rena bude