Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 22. - 23.10. 2016

POHÁDKA JEŠTĚ NEKONČÍ

hrabacka.jpg

HRABAČKA VYCHYTAL CHOTĚŠOV

Béčko čekal v neděli doma velmi silný Chotěšov a výsledný jeden bod je nakonec vcelku slušnou odměnou za odvedenou práci. Jeden muž, ale v tomto zápase čněl vysoko nad ostatníma! Brankář mladšího dorostu Pavel Hrabačka přiváděl celý zápas hostující útočníky doslova  k šílenství. 

 

 

POHÁDKA
JEŠTĚ
NEKONČÍ
 

 

Neskutečný podzim zažívají naše dorostenecké týmy, kterým velmi zdárně sekunduje mužské áčko. Áčko doslova vyválčilo všechny tři body v Holýšově a letos má na kontě krom výher jen jednu remízu. Dorostenci z krajského přeboru  vezou všechny body z Tachova a letos znají jen pojem výhra. Nejmladší dorostenci doslova deklasovali doma Dobřív a skvělou výhru mohla slavit i naše U 15, která si v ligové soutěži připsala už třetí výhru !!! Jejich o rok mladší kamarádi berou bod a velmi přijatelné výsledky   si přivezli i žáci mladší, kteří hráli na Spartě Praha.

 

 

 

MUŽI "A" 

 

HOLÝŠOV  -  SK PETŘÍN     1   :   2 

Branky  :  Bednář, Světlík

 

Sestava :           Příhoda

Chocholatý ( 70´Škarda )      Levý      Světlík    Zoubek 

Bendl (72´Fillinger ) Lisý Papáček Hartl ( 82´Trojovský )

 Bednář  ( 87´Motl )   Vohrna (89´Vodrážka )

Pfleger

 

Áčko čekal v neděli velmi těžký protivník, který má v posledních týdnech skvělou formu, ale postavení v tabulce nám velelo nějaký ten bodík domů dovézt.  Utkání začalo mírnou převahou domácích borců , ale bez brankové příležitosti. Hra byla hodně opatrná a ani jeden tým nechtěl udělat první chybu. My jsme se hlavně po levé straně po ose Zoubek - Hartl - Bednář - Vohrna dostali snad do čtyř velmi nadějných střeleckých šancí, ale ani ta největší, kdy měl Marek Vohrna před sebou už jen prázdnou bránu, brankou neskončila. Ani domácí nezaháleli a i Honza Příhoda v naší bráně se musel několikrát řádně otáčet. 

Druhá půle už byla ale v naší režii. Od počátečního hvizdu jsme byli lepším týmem a neustále jsme hledali nějakou skulinku v domácí obraně, aby jsme dostali ten kulatý nesmysl do toho bílého rámu. A našli!!! Nebyla sice velká, teda spíš byla hodně malá, byla úplně v šibenici a nádherně jí trefil Petr Bednář 0 : 1. To nás samozřejmě nakoplo a když jsme za pár minut po rohu dali Vencou Světlíkem na 0 : 2, zdálo se že je hotovo. Jenže fotbal někdy nemá moc logiku. Domácí se sice v této fázi zápasu nedokázali dostat k ničemu, ale stačil jeden bezvýznamný závar a jak říká klasik: "Je-li ruka nastřelena .... pak se píská penalta - 1 : 2. To samozřejmě domácí nakoplo, ale krom jedné situace, kdy nás musel zachraňovat "Jahoda" v bráně, jsme  ten závěr zvládli bravůrně. 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dneska musím kluky pochválit hlavně za druhou půli. Jakoby jsme se v prvním dějství rozkoukávali po kraji co se bude dít a byť jsme měli hned několik velkých příležitostí jít do vedení už v této části zápasu, tak to byli hlavně domácí, kteří "chtěli". Druhá půle už byla ale dobrá a do té nešťastně nastřelené ruky bych řekl, že výborná. To byla pasáž, ve které jsme šli jasně za výhrou a nakonec se nám to povedlo. 

 

MUŽI "B

SK PETŘÍN "B" - CHOTĚŠOV  1  :  1  (5:6 na PK)

Branky :  Němček 

Béčko mělo před sebou jednoznačný úkol a to bodovat !!! Jenže ze začátku to vypadalo spíš na pořádný debakl. Hosté měli jednu šanci za druhou  a nebýt skvělého Hrabačky v bráně, mohlo to být hotové za 15 minut. Jenže kluci se z toho začátku oklepali, hru vcelku vyrovnali a k tomu se parádně trefil Němček. Zbytek zápasu se nesl v podobném duchu. Hra vcelku vyrovnaná, ale šance měli hlavně hosté, jenže v bráně byl Hrábě a měl zavřeno. V penaltovém rozstřelu ještě chytil čtyři penalty, ale ani to  nepomohlo našim útočníkům k tomu, aby  druhý bod zůstal doma. 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_c_Chotesov_muzi_B/

 

DOROST   U 19   ročník 1999

   TACHOV  -  SK PETŘÍN    0  :  5

Branky  :  Mašek 2, Brudna, Trojovský, Gavrylovskyy

Devadesátdevítky odvedli velmi poctivý výkon a konečný "bůr" v domácí síti je spravedlivým vyústěním dění na hřišti. 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/FK_Tachov_x_Petrin_99/

 

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

TACHOV   -   SK PETŘÍN    2   :   6 

Branky : Koudele 2, Pospíchal 2, Bartička, Voves

Dvoutisícovky zařadili v úvodu "dvojku" a na tu dojeli až do konce zápasu. Domácí se sice snažili a nakonec dali i dvě branky, ale naši borci ( byť rozhodně mohli !!!), tak přeřadit tentokrát nemuseli. 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/FK_Tachov_x_Petrin_00/

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

SK PETŘÍN  -   DOBŘÍV    18   :   0

Branky : Tětek  4,  Koželuh 3, Gabčo 2, Ledvina, Strejc 2,  Morgenstern, Josífek, 4 x vlastní

Nulajadničky jedou a neznají slitování. Dobřív sice ze začátku bojoval a pral se , ale na konci mu zbyli jen oči pro pláč!

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

SK PETŘÍN   -  KARLOVY VARY    2  :  0

Branka  :  Veselý,  Nesvadba

U 15  se už po třetí v této sezóně mohla radovat z vítězství. Kluci sice moc branek nedávají, ale pokud už se do sítě soupeře trefí, tak to mají ostatní skoro vždy sečtené. Každopádně klukům patří obrovská gratulace !!!

 

 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 SK PETŘÍN - KARLOVY VARY  0 : 0  ( 1 : 3 na PK )

Branka :  

Nulatrojky bohužel vyválčili z téhle bitvy jen jediný bodík a to je prostě málo. Klukům dělá obrovský problém fotbalová disciplína - STŘÍLENÍ BRANEK  a bez tohoto se vyhrávat prostě nedá. Tak snad už příště !!!

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SPARTA PRAHA  -  SK PETŘÍN    8  :  2

Branky : Vít, Mareš

Nulačtyřky čekal na Strahově veletěžký mač, ale konečné skóre je skoro výtečné !!! Prohrát na Spartě o šest a ještě k tomu dát dvě branky, tak k tomu musíte podat fakt dobrý výkon. Škoda, že klukům ve třetí třetině už došla pára, protože to mohlo být ještě lepší. 

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     SPARTA  PRAHA  -  SK PETŘÍN   9  :  2

Branky :  Gožo 2

U 12 předvedla na Strahově hodně podobný výkon tomu, který předvedla U 13 a i konečný výsledek je více než pozitivní! I tady patří klukům velká pochvala. 

 

jahoda-svatobor.jpg

"JAHODA"  BYL V SOBOTU VŠUDE

Brankář našeho mužského áčka, Honza Příhoda,  byl v sobotu na roztrhání. Nejprve si bravůrně poradil se všemi pokusy hráčů z Vejprnic, aby hned po bědě nasedl do autobusu směr Svatobor Hrádek u Sušice, aby tam řádil na hrotu útoku v dresu našeho béčka. I tentokráte si svoji úlohu splnil do puntíku a byť to na body nestačilo, tak vstřelená branka se počítá . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář