Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - PŘÍBRAM"B" 3 : 1 , SKPP"B" - LHOTA 5 : 1

SKVĚLÉ TEČKY NA ZÁVĚR PODZIMU

 

MUŽI  REMIZOVALI S VIKTORKOU

 

 

   SK PETŘÍN "MUŽI A"  - FC VIKTORIA "B"     3  :  3

 

Branky : Kohout , Provod , Zajíček

 

Sestava :  Suchý   -   Vodrážka Dan , Maxa , Kohout  - Flachs , Zajíček , Provod , Štefl  -  Klich ,  Vodrážka Jan , Treml

 

do 2.poločasu nastoupili : Škarda , Urbánek , Jandoš , Jílek , Zíma , Pejřimovský 

 

K poslednímu zápasu roku 2022 si muži pozvali rezervu prvoligové Viktorie a byť oběma týmům chyběla celá plejáda hráčů , tak se bylo na co koukat  . Naši borci se dostali do vedení po standartce , když si  odražený balon , který poslal do tyče jeden z dorostenců z naší sestavy Honza Flachs,  našel Adam Kohout a pohotově ho vrátil do sítě . Hosté ještě do poločasu stačili srovnat , ale vstup do druhé půle nám vyšel parádně . Nejprve zbloudilou malou domů vystihl Petr Jílek ,  nádherně předložil míč  Petrovi Zajíčkovi a bylo z toho opět vedení . Hned po rozehrávce si na křižný centr Dana Vodrážky naběhl Michal Provod a utaženou střelou na zadní nás poslal do dvoubrankového vedení 3 : 1 . Hosté se ale nevzdali . Nejprve se po krásné kombinaci dostali až ke střele do prázdné 2 : 3 a v poslední minutě doslova donesli balon do naší brány , když ten se  předtím několik dlouhých vteřin potuloval v našem malém vápně . Takže nakonec remíza a asi spravedlivá . 

 

 

=================================================

muzi-pribram-2022.jpg

Obrovská radost se vznášela v sobotu nad Petřínem!!! Muži po skvělém výkonu vyprovodili exligovou rezervu Příbrami 3 : 1 a následná dokopná tím dostala pořádný rozměr :-) 

 

 

 

 

 

 

MUŽI "A"

vodr-dan-pribram-2022.jpg

Dvě jedenáctky, dva petříňáci !!! V zeleném dresu Příbrami momentálně nastupující Dominik Tříska a o rok starší Dan Vodrážka se v sobotu střetli na hřišti v posledním divizním kole. Nakonec byl rozhodně spokojenější červený Dan, který se společně se svými spoluhráči mohl radovat z výhry 3 : 1

 

 

 

SK PETŘÍN "A"  -  PŘÍBRAM "B"   3 : 1

Branky: Kohout, Vodrážka Jan, Zajíček 

Sestava : Suchý  -  Klich , Kohout , Vodrážka Dan,  , Provod ( 84´ Maxa  ) , Bednář   ,   , Zajíček  , Heller  ( 62´Tětek )  - Vodrážka J.  ( 62´Voves ) , Demeter ( 80´Škarda )  ,  Šimáně  ( 80´Treml )

+ Pejřimovský , Štefl

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/30692d64-dbc5-4bd1-ae08-362619985356

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20221112-094422-37d6ad85/

Fotky ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Áčko mělo na závěr tvrdý oříšek, protože rezerva vedoucího týmu druhé ligy přijela v plné palbě, s hned šesti profesionály v základní sestavě !!! Jenže první půlhodina byla z říše petřínských snů !!!

Hned v 10 minutě si na roh Honzy Vodrážky naběhl jeho bratr Dan, jehož hlavičku ještě gólman ztlumil, ale na dorážku druhého stopera Adama Kohouta už byl krátký  - 1 : 0. Za tři minuty na to ,  si pro rychle vhozený aut Petra Bednáře doběhl Honza Vodrážka, chvilku se s balonem toulal v hostujícím vápně a pak se náramně trefil k první tyči - 2 : 0. Když se za dalších deset minut dostal k odraženému balonu Petr Zajíček a trefil vingl hostující brány byla to čistá euforie - 3 : 0. A kdyby se následně prosadili Petr Zajíček se Zdeňkem Šimáněm, kteří chvilinku po sobě šli sami na příbramského brankáře, hodili by hosté do arény asi ručník. Jenže to se bohužel nestalo. Hosté se dál snažili s tím zápasem něco udělat, ale přes optickou převahu do poločasu marně. 

Zápletka proběhla hned po přestávce. Hostující Hájek byl v souboji s naším gólmanem pozdě, nicméně jeho teatrální pád s výkřikem stačili hlavnímu rozhodčímu k odpískání penalty, kterou si sám  Hájek proměnil a zdálo se, že by hosté ještě mohli zazlobit. Chvilku to sice vypadalo na možný obrat, ale každou minutou jejich tlak ubýval na intenzitě až ke konečnému hvizdu. 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

V zápase s Příbramí jsme chtěli navázat na výborný výkon z Hořovic a v posledním zápase získat 3 body a do jarních zápasů udržet kontakt s čelem tabulky, i když jsme věděli, že to bude nesmírně těžké. Zvlášť po přečtení zápisu, kdy v týmu Příbrami bylo 6 hráčů s ligovou smlouvou. Od začátku jsme k zápasu přistoupili tak jak by se měli zodpovědně bránili, zajištovali se, bojovali soupeře skoro nepouštěli do našeho vápna a dopředu byli nebezpečný. Hodně nám pomohly brzo vstřelené 2 góly kdy se nejdříve trefil po rohovém kopu  Adam Kohout a 4 minuty na to kdy se trefil Honza Vodrážka a bylo to 2:0. O 9 minut později trefil nádherně Petr Zajíček tak to byla nádherná první čtvrtina zápasu. Do poločasu jsme měli ještě 2 vyložené šance Zajdou a Sančísem kdy jsme mohli ještě skóre navýšit. Na začátku 2.poločasu po zbytečné penaltě Příbram snížila na 3:1 ale to bylo z vyložených šancí všechno. My jsme zodpovědně bránili a Příbram skoro do ničeho nepouštěli na druhé straně jsme měli několik příležitostí kdy jsme mohli potvrdit 3 body ale bohužel jsme nedokázali dostat míč do brány. Tyto poslední dvě výhry nás udrželi v kontaktu s čelem tabulky o které se na jaře budeme chtít poprat. Pochvalu za tento zápas zaslouží kompletně všichni za bojovný, týmový, organizovaný a běžecký výkon. Z obou posledních zápasů je velmi pozitivní to že jsme dostali pouze jeden gól a to z penalty což se nám v průběhu podzimu moc nedařilo a dostávali jsme dost laciné góly.

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:

Vzhledem k aktuální situaci v Příbrami jsme do poslední chvíle vůbec netušili kdo k nám v sobotu přijede , takže skutečnost že přijel trenér Zápotočný s tím nejlepším co mohl v Příbrami posbírat nám rozhodně radost neudělalo (tímto smekám pomyslný klobouk nad počínáním trenéra Zápotočného, který už v ten moment byl hlavním trenérem Českých Budějovic, přesto nenechal svoji družinu a klub na holičkách). Nás toto asi nakoplo k famóznímu vstupu do zápasu a kdyby to bylo za půl hodiny 5 : 0, nikdo by se nemohl divit. Každopádně jsme předvedli skvělej výkon, hosté se prosadili jen z penalty, která nebyla a nakonec jsme dotáhli utkání do třech bodů, kterých si strašně moc vážíme.   

 

muzi-prabram-radost-2022.jpg

Radost z našich mužů při děkovačce doslova čišela!!!
 
 
 

MUŽI "B"

komenta--r---trene--ra-petra-ivanic--e--2-.png

Vítězné gesto Martina Trojovského a Petra Škardy po úvodní brance prvního jmenovaného v síti Lhoty je více než výmluvné!!!

 

 

 SK PETŘÍN"B"  -  LHOTA    5 : 1

Branky:  Štefl 3 , Trojovský , Voves

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e1261748-7852-4729-8356-592ae78e841b

Video ze zápasu:  

https://app.veo.co/matches/20221111-petrin-b-lhota-51-66a21f73/

Fotky ze zápasu :

https://plzensky.denik.cz/galerie/15-kolo-krajskeho-preboru-sk-petrin-plzen-b-tj-sokol-lhota.html?photo=38&back=1337064116-8996-46

https://www.mladisportovci.cz/2022/11/11/sk-petrin-plzen-b-vs-tj-sokol-lhota-51-30/

 

Rezervu nečekalo na závěr podzimu nic lehkého , ale přímý souboj o pololetní čtvrtou příčku nakonec kluci zvládli na výbornou . Hrdinou zápasu byl rozhodně HATTRICKÁŘ Matěj Štefl , který si připsal ještě asistenci u úvodní branky Martina Trojovského a výsledných 3 + 1 je skvělým vysvědčením . 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy :

V posledním zápase podzimu jsme chtěli po dobrém výkonu v Chotíkově získat 3 body a jít do zimní přestávky s pocitem vítězství a přezimovat na 4.místě a povedlo se to náramně jak super výkonem tak i výsledkově. Od začátku jsme na Lhotu nastoupili a měli více šancí. Po dvou neproměněných tutovkách se po centru z přímého kopu krásně trefil hlavou Martin Trojovský a otevřel skore zápasu. Do poločasu jsme přidali další dva góly a do poločasu jsme šli zaslouženě s třígóĺovým vedením. Ve druhé půli tempo trochu opadlo ale stále měl zápas výbornou úroveň a rozhodnul 4 gól zapasu a ten jsme opět dali my. Když pak Matěj Štefl penaltou zkompletoval svůj hattrick bylo o vítězi rozhodnuto. Tímto vítězstvím jsme trochu napravili některé výsledkové výpadky z podzimu. Za tenhle zápas bych chtěl pochválit kompletně všechny za výborný výkon a nasazení. Ted nás čeka krátka pauza a pak se budeme připravovat na jaro abychom na konci sezony byli o nějaké to místo blíž k prvnímu Tachovu.

 

komenta--r---trene--ra-petra-ivanic--e--3-.png

Přesto, že žlutý kotel patřil hostující Lhotě, tak si tahle banda zaslouží obrovský respekt i od domácího týmu. Neúnavné povzbuzování mělo výrazný vliv na skvělou úroveň zápasu a kéž by takových bylo víc!!

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář