Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový informační a komunikační systém MŠ

Vážení rodiče, v rámci digitalizace naší školy nám přechází veškeré ,,papírování" do digitální podoby (třídnice, docházka, matrika,...) učitelky již druhým školním rokem vše zapisují do programu SPRÁVA MŠ a od 1. února začínáme naplno využívat také aplikaci NAŠE MŠ. Pro vás rodiče to znamená, že omlouvání předškolních dětí s povinnou předškolní docházkou bude pouze do aplikace, která nám to automaticky propojí s docházkou a třídnicí. Také se tam přenesou informace o akcích školy, fotografie, jídelníček.  V této souvislosti Vás prosíme, abyste se všichni, kteří tak ještě neučinili, do aplikace přihlásili. Webové stránky budou sloužit především k propagaci MŠ.

Přístupové údaje a informace k aplikaci obdržíte v tištěné podobě ve třídách u p. učitelek.

 

O APLIKACI NAŠE MŠ
NAŠE MŠ JE APLIKACE, KTERÁ RODIČŮM A MATEŘSKÉ ŠKOLE USNADNÍ VZÁJEMNOU KOMUNIKACI. DÍKY APLIKACI MÁTE NEUSTÁLE PŘI RUCE VEŠKERÉ AKTUALITY Z DĚNÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE, MŮŽTE VAŠE DÍTĚ PŘIHLÁSIT NA VYBRANÝ KROUŽEK NEBO SE IHNED DOZVÍTE O AKCÍCH KONANÝCH V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ.
 
NÁSTĚNKA
aktuality a novinky
 
OMLUVENKY
rychlé a snadné omlouvání
 
KROUŽKY
přihlašování dětí na kroužky
 
JÍDELNÍČEK
přehledný jídelníček s alergeny
 
FOTOGALERIE
fotografie z akcí a výletů
 
AKCE V MŠ
seznam konaných akcí
 
DOTAZNÍKY
zpětná vazba od rodičů
 
ZPRÁVY
komunikujte s mateřskou školou
ZAJÍMÁ VÁS, NA JAKÉ AKCE SE MOHOU VAŠE DĚTI V MATEŘSKÉ ŠKOLE TĚŠIT?
Podívejte se do mobilní aplikace NAŠE MŠ a nebo se na webu přihlašte do Vašeho účtu, kde naleznete seznam plánovaných akcí a výletů s detailním popisem, co vše mají mít děti sebou nachystáno. Kromě veškerých informacíh o AKCÍ V MŠ, Vám je dále k dispozici vždy aktuální JÍDELNÍČEK s alergeny a také možnost přihlásit děti přes aplikaci na KROUŽKY. Ve FOTOGALERII se poté podíváte, jak si děti užily výlet a nebo jak vypadal jejich den v mateřské škole.
 

Odhlašování stravy provádějte výhradně na https://www.strava.cz

Stravu odhlašují a přihlašují pouze rodiče (nikoliv učitelky).

V případě nejasností a dotazů nás neváhejte kontaktovat.