Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Práče 4:8 (2:2)

9. 2. 2020

Skalice - Práce 4:8 (2:2)

G: M.Knap (?), M.Vyžrálek (M.Knap), M.Kratochvíl (V.Šabata), M.Knap (M.Vyžrálek) - ?

Žluté karty:

Naše sestava - M.Milotinský - L.Venhuda, M.Kratochvíl, B.Horák, R.Žitka - R.Křepela, J.Vacek, J.Fiala, V.Šabata - M.Vyžrálek, M.Knap - L.Bartuněk, V.Čech

Po návratu ze zimního soustředění jsme využili možnosti sehrát přátelský zápas na umělce v Tasovicích s týmem Práč hrající okresní přebor. V našem dresu se objevili i dvě zimní posily, a to J.Fiala (příchod z Únanova) a brankář M.Milotinský (příchod z Dyje), který nahradí po operaci rehabilitujícího R.Venhudy. Jelikož byl zápas domluven narychlo, nemohlo ze zápasu účastnit několik našich hráčů, a proto jsme využili výpomoci od našich bývalých hráčů B.Horáka (Hostěradice) a V.Šabaty (Prosiměřice). Samotný zápas nabídl velmi ofenzivní představení s velkým množstvím šancí na obou stranách. Soupeř vstoupil do zápasu velmi aktivně a hned v úvodních 5 minutách si vypracoval několik šancí, ale i s přispěním tyče jsme tyto možnosti přečkali. V 8.minutě se už soupeř dostal do vedení, a to když zpětnou přihrávku z pravého křídla poslal do naší branky jeden z jejich hráčů. Z obdobné akce jsme mohli skórovat i my, ale M.Vyžrálek po přihrávce R.Křepely zamířil těsně vedle. Naši druhou šanci se nám už podařilo přetavit v branku, poté co dostal přihrávku do pokutového území M.Knap, který přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal soupeřova brankáře. Soupeř si i v dalším průběhu zápasu udržoval územní převahu a ukazoval svou útočnou kvalitu, kdy zejména jejich pravá strana velmi dobře kombinovala, ale i s přispěním zákroků našeho brankáře se soupeři nedařilo dlouho přidat druhou branku. Ve 20.minutě jste se tak dostali do vedení my, kdy M.Knap poslal přihrávku za obranu nabíhajícímu M.Vyžrálkovi, který byl u míče dřív než brankář a následně poslal míč do odkryté branky. Naše vedení jsme mohli i zvýraznit, ale levačka V.Čecha z pokutového území mířila těsně vedle branky. Stejný hráč se o chvíli později ocitl tváří v tvář soupeřova brankáře, ale zakončení našeho hráče bohužel orazítkovalo pouze tyč. Soupeři se podařilo srovnat v 35.minutě, kdy si na dlouhý míč naběhl jeden z jeho útočníků, který udělal kličku našemu vyběhnutému brankáři a poslal míč do naší prázdné branky. Zajímavá úvodní půle tak skončila remízou 2:2.      

Do druhé půle jsme vstoupili velmi dobře a hned v 47.minutě jsme se dostali znovu do vedení. Centrovaný přímý kop L.Venhudy propadl až do prostoru zadní tyče na V.Šabaty, který vrátil míč před branku na M.Kratochvíla, který hlavičkou uklidil míč pod břevno. O dvě minutě později jsme vedli už o dvě branky. Přihrávku do levého křídla dostal M.Vyžrálek, který míč naservíroval do pokutového území na M.Knapa a ten nekompromisní přízemní střelou k tyči přidal svou druhou branku v zápase. Naše dvoubrankové vedení vydrželo jen pár minutek, neboť soupeř po pěkné kombinační akci vstřelil kontaktní branku. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno, poté co se nám nepodařilo dostat míč z našeho pokutového území, i když jsme jej měli na svých kopačkách. V dalších minutách už bylo znát, že týmu docházejí síly, a tak se převaha soupeře stupňovala. Náš brankář nás sice v mnohých situacích podržel, ale i přesto jsme inkasovali ještě další čtyři branky. Jelikož se nám nepodařilo lépe dohrát některé naše nadějně vypadající brejky, skončil zápas výsledkem 8:4. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale 60 minut jsme se proti kvalitnímu soupeři prezentovali sympatickým výkonem. Na úvod přípravy to byla dobrá zkouška, která nám jasně ukázala, že v průběhu zimní přestávky je potřeba zapracovat na fyzické kondici, abychom byli schopni odehrát v tempu celý zápas. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář